Si no pot veure aquest missatge correctament, si us plau fes clic aquí
Ajuntament de Barcelona Divendres 10 de febrer de 2017
promo pressupostos
A què vols dedicar part del pressupost del Districte?
Del 8 al 26 de febrer els veïns i veïnes empadronats a l’Eixample poden decidir entre les propostes validades per la comissió tècnica de la prova pilot dels Pressupostos Participatius de l’Eixample. En total es van recollir a la plataforma Decidim.barcelona 200 propostes, de les quals 74 van ser descartades inicialment i finalment van quedar només 22 propostes viables.
Per saber-ne més
foto treball
El pla per fomentar l'ocupació de qualitat prioritza les persones més vulnerables
El Pla d’actuació per a l’ocupació 2017 prioritza l’atenció als col·lectius amb necessitats específiques i als més vulnerables, la territorialització dels serveis per a persones aturades i la millora de les condicions laborals i salarials. L’Ajuntament hi destina aquest any un total de 37 milions d’euros.
Per saber-ne més
Guia de contratació pública social Decidim la barcelona que volem
pergola
Avantprojecte de millora dels jardins de Maria Mercè Marçal
El Districte ha redactat l’avantprojecte d’urbanització de l’interior d’illa Maria Mercè Marçal, uns jardins de gairebé 1.400 metres quadrats situats en el solar de l’antiga editorial Sopena. Els treballs començarien a finals d’any i es centraran en tres punts: la millora de la superfície d’ombra, la incorporació de vegetació arbustiva i la instal·lació de jocs infantils i horts.
> Per saber-ne més
àrea de gossos
Vine a informar-te de les noves àrees de gossos
Els dies 16 i 22 de febrer s’han convocat dues reunions informatives per parlar de les noves àrees de gossos de la plaça Letamendi i de l’avinguda Mistral. Vine a conèixer els projectes i donar la teva opinió.
> Per saber-ne més
senyal
Obres en voreres a l'entorn de la Sagrada Família i Villarroel
S'ha posat en marxa la pavimentació de la vorera Besòs del carrer Marina, entre els carrers de Provença i Rosselló. Està previst que les obres finalitzin el 28 de febrer. La propera setmana també s’iniciaran els treballs de renovació i millora de les voreres del carrer Villarroel, entre el carrer Aragó i la Gran Via de les Corts Catalanes. A la plaça Catalunya s'estan fent obres de clavegueram i no es podrà aparcar motos a les voreres.
> Per saber-ne més
recorregut
Diumenge, alteracions a la mobilitat per la Mitja Marató de Barcelona
Diumenge 12 de febrer, a les 8.45 hores, 17.718 atletes prendran la sortida de l’eDreams Mitja Marató de Barcelona, rècord absolut de participació. Consulta el recorregut per veure les alteracions del trànsit que et poden afectar.
> Per saber-ne més
scalextric Glòries
Amb '(entorn) (glòries)', un viatge pel temps i l’espai de la plaça de les Glòries
En diversos punts de la plaça de les Glòries s’hi han instal·lat 7 cubs metàl·lics de gran format que permeten mostrar fotografies, documents i testimonis sobre la història viscuda pel veïnat d’aquesta zona. Aquests volums configuren un itinerari pel qual es pot recórrer la història de l’espai.
Per saber-ne més
il·lustracio
T'agrada ballar hip hop? Apunta't al "Rough Diamonds"!
La 5a edició del Rough Diamonds, el concurs coreogràfic de hip hop per a joves , se celebrarà l’1 d’abril al Parc de la Ciutadella. Sou els joves de Barcelona amb més flow, tècnica i coordinació, i teniu un missatge original a transmetre? Apunteu-vos-hi abans del 3 de març!
Per saber-ne més
peu
En clau de gènere: negre i femení
Sis fotògrafes s'endinsen en el món negre criminal de sis novel·les fosques, tèrboles, que ens arriben de la mà de sis escriptores. Visita guiada amb les autores i la comissària, divendres 17 de febrer a les 10.30 h.
> Per saber-ne més
wom
Torna el cicle Ceus en Femení
Clàssics del el jazz, la bossanova, el soul o el pop, versionats amb estil propi a càrrec de Wom, un trio de tres dones amb empenta, talent i una llarga i sòlida trajectòria. Primer concert del cicle Veus en Femení de La Casa Elizalde.
> Per saber-ne més
fotos expo
Còmics contra el masclisme
Al Centre Cívic Sagrada Família trobaràs la historieta de l'Andrea i les seves amistats que ens mostra de quina manera el masclisme és present en els còmics i com es pot prevenir. Però no tots els còmics són sexistes! Veurem com d'altres defensen la diversitat i equitat de gènere.
> Per saber-ne més
logo
Dijous toca ESMUC, nou cicle de concerts
El cicle planteja una programació diversa i inclusiva per a tots els estils musicals sorgits i treballats a l'escola superior de música. A l'Escola Superior de Música de Catalunya (c. Padilla, 155).
> Per saber-ne més
© Copyright: Ajuntament de Barcelona
D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les vostres dades personals resten incorporades al fitxer Serveis d’Informació i Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Barcelona, amb la finalitat de gestionar de forma multicanal el servei d’informació i l’atenció a les persones que contacten amb aquest Ajuntament i/o fan ús de serveis municipals, així com informar d’aquells serveis o actuacions municipals que, en base a les dades facilitades, es consideri que poden ser del seu interès. No es cediran dades a tercers excepte quan ho requereixi la pròpia tramitació o la persona usuària ho autoritzi expressament. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit al Registre General de l’Ajuntament: Pl Sant Jaume 1, 08002 Barcelona, indicant clarament en l’assumpte Exercici de dret LOPD.

Si vol donar-se de baixa d’aquest butlletí electrònic faci clic aquí
Aquest és un correu automàtic sense servei de resposta.
Si vols posar-te en contacte amb nosaltres, clica aquí
Vols saber més coses sobre l'Eixample?