Si no pot veure aquest missatge correctament, si us plau faci clic aquí
imagen_producto
imagen_producto imagen_producto imagen_producto imagen_producto
Dilluns 4 de maig de 2020
logo
logo
Els regidors i regidores de districte reprenen virtualment el contacte amb el veïnat

La sessió serà virtual i permetrà seguir amb l'activitat del territori malgrat el confinament. Les intervencions del veïnat s’hauran de registrar telemàticament fent clic als següents enllaços depenent de si es fan en català, castellà i anglès. La sessió es podrà seguir en aquest enllaç.

Vull saber-ne més
logo
Comencen les obres per adaptar l’espai públic de Barcelona a la nova mobilitat post Covid-19

A partir d’avui es comencen a implementar les primeres actuacions a l’espai públic amb la pacificació de Consell de Cent, l’execució de millores al carril bus de Pla de Palau i de Passeig de Gràcia i la creació de corredors bici a València i Pau Claris.

Vull saber-ne més
Notícies
imagen_producto
Obligatori l’ús de mascaretes per viatjar en transport públic

La normativa s'aplica a totes les persones usuàries del transport públic (tren, metro, bus, tramvia), però també a les persones que fan servir transports públics de viatgers en vehicles de fins a nou places.

imagen_producto
Què cal saber per sortir a passejar o fer exercici

Des del 2 de maig es pot sortir al carrer i als parcs de la ciutat a caminar i fer esport. Es permet passejar fins a una distància d’1 quilòmetre i fer exercici dins del municipi. 

imagen_producto
Imatges Barcelona, més de 4.000 fotografies en línia de la vida a la ciutat durant el confinament

Es posen a disposició de la ciutadania des de les imatges més recents del confinament i els serveis essencials fins a fotografies dels barris, la cultura i la tradició de la ciutat.

imagen_producto
Requisits per a l’obertura de locals comercials de menys de 400 metres quadrats

Els comerços i locals de serveis de menys de 400 metres quadrats ja poden obrir al públic. Han d'aplicar un seguit de mesures d’higiene, seguretat, cabuda i prevenció.

imagen_producto
Mesures i limitacions per realitzar reformes d’habitatges i locals

Des del 3 de maig es permet fer obres de reforma en cases buides i locals, malgrat que hi hagi veïns i veïnes a l’edifici. No obstant això, s’han d’establir condicions per evitar el contacte entre el personal i el veïnat.

imagen_producto
Més rapidesa en el pagament als proveïdors municipals

Durant el mes d’abril, el termini mitjà de pagament als proveïdors ha estat de 20,71 dies des de l’entrada de la factura al registre municipal. La rapidesa en el pagament de 1.921 factures facilita la liquiditat d'empreses i autònoms. 

imagen_producto
Convocatòria extraordinària per a projectes internacionals per fer front a la Covid-19

Es tracta d’una crida extraordinària a la qual poden optar totes les entitats i ONG acreditades com a expertes en acció humanitària i emergències. Es destinaran 400.000 euros a projectes d'aquets àmbits: salut, aigua, sanejament i higiene.

imagen_producto
Garantit el Servei d’Assistència Personal per a persones amb discapacitat

L’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, que gestiona el servei, ha fet possible un confinament segur per a les 52 persones amb discapacitat que reben l’assistència personal amb mesures de protecció extraordinàries.

imagen_producto
Tens suggeriments? Ens agradaria conèixer la teva opinió
Parla amb nosaltres >
Barcelona Desde Casa Memòries del confinament