Si no pots veure bé el butlletí fes click aquí
Facebook Twitter Youtube
Butlletí #14 Novembre 2020

Barcelona lliure de violències masclistes

Posem fi a les violències masclistes i construïm entorns digitals lliures i segurs.

L’Ajuntament de Barcelona vol contribuir activament a fer de Barcelona una ciutat lliure de violències masclistes, on totes les dones puguin desenvolupar lliurement la seva vida en tots els àmbits, també en el digital. La campanya d'aquest any del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones, es basa en les violències digitals, proposant eines a la comunitat cibernauta més jove per donar-se suport mutu davant aquesta forma de violència masclista

Notícies Veure totes les notícies

El projecte “A la xarxa lliures i segures”, de l’entitat Donestech/Alia, guanya el XV premi 25N 2020

Amb el lema “Block the troll: estratègies feministes a les xarxes”,l’objectiu de l’edició d’aquest any era donar suport a les iniciatives adreçades a conscienciar i combatre les diferents formes violència masclista que impacten en les vides de les dones en els entorns digitals.

+ Info

Manifest 2020 amb motiu del 25N, Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones

Manifest conjunt de la Generalitat de Catalunya, les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, l’Ajuntament de Barcelona, la Federació de Municipis de Catalunya, l’Associació Catalana de Municipis i la Delegación del Gobierno a Catalunya.

+ Info

Notícies Veure totes les notícies

Els Punts d'Informació i Atenció a les Dones canvien de telèfon

Des del 2 de novembre el Punts d'Informació i Atenció a les Dones (PIAD) tenen un nou telèfon de contacte: 900 922 357.

+ Info

La Unitat Municipal contra el Tràfic d’Éssers Humans va atendre 210 persones l’any 2019

L’informe anual de la UTEH fa una radiografia de la situació de les persones ateses i de la feina que es fa per combatre un delicte que vulnera greument els drets humans.

+ Info

Agenda Veure agenda completa

Agenda d'activitats 25N

Consulta les activitats programades amb motiu del 25N - Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones.

+ Info

IV Congrés per a l'erradicació de les violències masclistes des de l'àmbit sociosanitari

Jornades formatives en línia dirigides especialment a l'alumnat i a professionals de l'àmbit social i sanitari.

+ Info

Expsició 'Papillons, mujeres presas republicanas', a La Model

Exposició a través de la qual es pretén contribuir a treure a la llum la ignorància històrica cap a les presons femenines franquistes.

+ Info

Segona edició del Festival Orgull Karmel

Del 16 al 28 de novembre, el barri reivindica la diversitat sexual i de gènere amb un complet programa d’activitats adaptades a les actuals restriccions sanitàries.

+ Info

Destaquem

21è Premi de Relats Curts. Relats en Femení
Premi convocat pel Centre Cívic Sagrada Família i la Biblioteca Sagrada Família amb l’objectiu de crear un espai de reflexió, creativitat i expressió literària per a dones.
+ Info

Premi 'Relats curts no sexistes: una mirada de gènere'
Premi convocat per Dones del Foment Martinenc amb l'objectiu de conscienciar la ciutadania en la importància de la igualtat de gènere i fer-la reflexionar sobre accions encaminades a la igualtat d´oportunitats.
+ Info

Dues guies sobre l'abús sexual a la infància
Una guia adreçada a infants, famílies i professionals i l'altra dirigida a persones adultes supervivents d’abús sexual infantil.
+ Info

D’acord a la normativa vigent de protecció de dades us informem que les vostres dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona amb la finalitat de Gestionar la tramesa d'informació regular sobre l'activitat municipal, legitimada d’acord amb el vostre consentiment, de la que podeu trobar tota la informació a l’enllaç: tractament 0162 – Gestió d’informació regular sobre l’activitat municipal.

Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers i seran eliminades un cop complertes les obligacions legals derivades de la gestió sol•licitada. Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets establerts per la normativa de protecció de dades.

Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i protecció de dades a: http://ajuntament.barcelona.cat/protecciodades

Aquest servei és part del Butlletí de Barcelona de l’Ajuntament de Barcelona.
Si voleu donar-vos de baixa d’aquest butlletí electrònic feu clic aquí.

Podeu contactar amb el servei a través de la bústia.