Si no pot veure aquest missatge correctament, si us plau faci clic aquí
imagen_producto
imagen_producto imagen_producto imagen_producto imagen_producto
logo
Notícies
imagen_producto
Els Serveis Socials atenen més de 44.000 persones des de l’inici de la pandèmia de la covid-19

Des de l’inici de la crisi sanitària de la covid-19, els Serveis Socials municipals de Barcelona han atès 44.463 persones, que han demanat ajuda majoritàriament per cobrir necessitats bàsiques d’alimentació i habitatge.

imagen_producto
'Estiu per a tu' dona una resposta extraordinària a les necessitats de lleure per a les persones amb discapacitat

Per tal de pal·liar les greus conseqüències socials, emocionals i econòmiques que la crisi sanitària ha comportat per a les famílies amb infants i joves amb discapacitat, ofereix un nou programa extraordinari d’activitats de lleure i respir durant els mesos de juliol i agost.

imagen_producto
Finalitzades les primeres actuacions de l’ampliació de la vorera de l’avinguda Madrid costat muntanya

El districte de les Corts finalitza les primeres actuacions provisionals per a la reforma de l’avinguda Madrid en el tram comprès entre el carrer de Lluçà i la Plaça del Centre.

imagen_producto
La ciutadania, a favor de recuperar espai per al veïnat i preocupada per les conseqüències de la covid-19

El Baròmetre semestral, que recull l’opinió dels veïns i veïnes de Barcelona a partir de 805 entrevistes fetes del 3 al 13 de juliol de 2020, mostra una població molt conscienciada per a una mobilitat més sostenible i per generar més espai públic per als vianants.

imagen_producto
Últim dia de la votació popular per escollir el Cortsenc i Cortsenca d'honor de l'any 2020

El Cortsenc i la Cortsenca d’Honor de l’any és un reconeixement amb el que es distingeix les persones que han destacat per la seva actuació desinteressada en benefici dels barris del districte de les Corts.

imagen_producto
Medalles d’honor de Barcelona del 2020

El Ple del Consell Municipal ha atorgat per unanimitat les vint-i-cinc medalles d’honor de Barcelona del 2020 amb un reconeixement als sectors que han lluitat directament contra la covid-19.

imagen_producto
Horaris dels serveis municipals per a les dones durant el mes d'agost

Consulta els horaris d'atenció dels serveis municipals per a les dones durant el mes d'agost del 2020.

imagen_producto
Els mercats col·laboren amb el projecte Radars

Els mercats municipals compleixen una funció important de suport a les persones que els costa més sortir de casa, a través del repartiment a domicili de les comandes.

imagen_producto
L’espai KONSULTA’M segueix actiu durant el mes d’agost

El servei per a joves i adolescents KONSULTA’M no s’atura i romandrà actiu tot el mes d’agost, tant per via telefònica com per e-mail.

imagen_producto
L'agost a la ciutat. Què s'hi fa per a joves?

Us quedeu a Barcelona aquest estiu? Feu un cop d’ull al que us ofereix la ciutat aquest mes!

imagen_producto
Barcelona ja pot obrir les instal·lacions esportives de la ciutat

Barcelona celebra la decisió del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per tal d’aplicar mesures més proporcionades que permetin restablir el funcionament habitual d’aquestes instal·lacions amb totes les garanties.

imagen_producto
A l’agost segueixen els casals d’estiu!

Les ganes de jugar de la canalla no s’acaben. Per aquest motiu i, sobretot, per donar resposta a les circumstàncies especials que viuen les famílies, els casals d’estiu segueixen a l’agost.

imagen_producto
Més personal per conscienciar de la importància de la prevenció davant la covid-19

Davant l’augment del nombre de contagis per la covid-19, s’ha incrementat fins a 230 el nombre de personal informador desplegat als carrers de la ciutat, inclosos els agents cívics.

imagen_producto
Dispositiu d’estiu del servei de neteja

Com cada any, els serveis de neteja de la ciutat es reforcen a l’estiu, i enguany s’adapten a les circumstàncies derivades de la covid-19. El dispositiu està format per 106 operaris i es prioritza la neteja en zones d’estada com places, parcs i espais verds.

imagen_producto
Disminueixen els conflictes de convivència a la ciutat

Els comandaments dels cossos policials s’han reunit a la Junta Local de Seguretat, en què s’han presentat les dades de seguretat de la ciutat del primer semestre de l’any.

imagen_producto
Rècord d’habitants a Barcelona: 1.663.530 persones

Per cinquè any consecutiu la població de la ciutat augmenta i s’assoleix la xifra màxima d’habitants des de l’any 1990, amb un total d’1.663.530 persones.

imagen_producto
Jardins de la Maternitat

Ara a l'estiu, aprofita per passejar pels parcs i jardins públics del districte de les Corts. Superfícies verdes on prendre el sol, caminar o gaudir de la calma i tranquil·litat que t'ofereixen.


Fes-te'n seguidor
imagen_producto
Tens suggeriments? Ens agradaria conèixer la teva opinió
Parla amb nosaltres >
Reactivació econòmica promo