Si no pots veure aquest missatge correctament, si us plau fes clic aquí
Logo Ajuntament de Barcelona
Twitter Facebook
logo
Durant aquest espai de diàleg coneixerem la figura de Maria Galindo, activista boliviana i militant anarquista i feminista que defensa l’existència de múltiples maneres de ser dona fora dels canons imposats per una societat patriarcal. Tota una referent de la lluita feminista a Amèrica Llatina des de fa dues dècades i una de les fundadores del col·lectiu Mujeres Creando.

Galindo estarà acompanyada per Úrsula Santa Cruz Castillo (Taller de Intervenciones Críticas Transfeministas Antirracistas Combativas - t.i.c.t.a.c.) i de Paqui Perona (Presidenta Veus gitanes).

Us esperem el dimarts 21 de novembre, a les 18 h, a l'Espai Francesca Bonnemaison (c. Sant Pere Més Baix, 7). Activitat organitzada conjuntament amb Suds - Internacionalisme, Solidaritat i Feminisme.

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia a: bit.ly/decolonials
INSCRIPCIÓ
© Copyright: Ajuntament de Barcelona
D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les vostres dades personals resten incorporades al fitxer Serveis d’Informació i Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Barcelona, amb la finalitat de gestionar de forma multicanal el servei d’informació i l’atenció a les persones que contacten amb aquest Ajuntament i/o fan ús de serveis municipals, així com informar d’aquells serveis o actuacions municipals que, en base a les dades facilitades, es consideri que poden ser del seu interès. No es cediran dades a tercers excepte quan ho requereixi la pròpia tramitació o la persona usuària ho autoritzi expressament. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit al Registre General de l’Ajuntament: Pl Sant Jaume 1, 08002 Barcelona, indicant clarament en l’assumpte Exercici de dret LOPD.
Si vols donar-te de baixa d’aquest butlletí electrònic fes clic aquí