Si no pot veure aquest missatge correctament, si us plau faci clic aquí
imagen_producto
imagen_producto imagen_producto imagen_producto imagen_producto
Divendres 21 d'agost de 2020
logo
logo
Homenatge a les víctimes del 17A

Barcelona no oblida les víctimes. Tres anys després, familiars, ciutadania i personalitats polítiques tornen a la Rambla per recordar i homenatjar totes les víctimes dels atemptats del 17 d'agost, que van causar la mort de 16 persones i van deixar més de 100 persones ferides de fins a 35 nacionalitats.

Vull saber-ne més
logo
Menys accidents, menys morts i menys ferits en els primers set mesos de l’any

La reducció de la mobilitat arran de la pandèmia de la covid-19 s’ha vist reflectida també en una disminució del nombre d’accidents. Entre el gener i el juliol es van produir 3.201 accidents de trànsit amb víctimes, un 43,13% menys que en el mateix període de l’any anterior.

Vull saber-ne més
Notícies
imagen_producto
Augmenten un 10% les consultes als punts d’assessorament energètic durant la crisi sanitària

Durant l’estat d’alarma han atès més de 8.000 persones per telèfon i per correu electrònic. Un 70% de les consultes han estat per optimitzar les factures, canviar la potència contractada o tramitar el bo social.

imagen_producto
Actuacions de prevenció als entorns de Collserola per evitar incendis

Des del mes de maig el cos de Bombers de Barcelona realitza tasques preventives contra incendis a les zones del Parc de Collserola que pertanyen a la ciutat, un total de gairebé 1.800 hectàrees.

Instagram
imagen_producto
La cúpula de La Unión y el Fénix

A la cantonada del passeig de Gràcia amb el carrer Diputació s'alça un majestuós edifici coronat per una gran cúpula amb un au fènix. Quin personatge mitològic està assegut sobre ella?


#igerseixample
Fes-te'n seguidor
Agenda
logo
L'Ateneu Barcelonès prepara nous cursos sobre literatura, escriptura i edició

L’entitat avança que hi haurà importants novetats respecte anys anteriors; i és que la incertesa del futur immediat provocada per la pandèmia del coronavirus covid-19 fa que l’escola d’escriptura tingui molt en compte en la nova planificació la formació en línia o des de casa.

logo
Casa Amèrica Catalunya recull diversos actes literaris que van tenir lloc durant el confinament

De pantalla a pantalla: antologia literària on line és el nom que Casa Amèrica Catalunya ha donat al recull d’esdeveniments en línia que podem trobar al web de l’entitat, uns actes que s’han fet en els darrers mesos.

imagen_producto
Tens suggeriments? Ens agradaria conèixer la teva opinió
Parla amb nosaltres >
Reactivació econòmica promo