Si no pot veure aquest missatge correctament, si us plau fes clic aquí
Ajuntament de Barcelona Dimecres 11 d'octubre de 2017
vista aèria túnels
En marxa la licitació dels túnels i el parc central de les Glòries
La licitació inclou clàusules socials i es farà per lots perquè l'execució dels treballs sigui més ràpida, es garanteixi el repartiment de l'impacte econòmic i s'evitin baixes excessives. La transformació de la plaça de les Glòries en un pulmó verd de la ciutat amb equipaments i habitatge públics permetrà recuperar pel gaudi dels veïns i de les veïnes l'espai que ara es destina als cotxes.
Per saber-ne més
banner sessió informativa
Fem junts el programa Superilles a Sant Antoni
En la jornada de treball que es farà dimarts 17 d’octubre a les 18 h a l’Espai Veïnal Calàbria 66 es presentarà la feina feta fins ara amb les entitats del barri de Sant Antoni, es treballarà en grups per debatre les propostes que han sorgit al llarg d’aquest procés i finalment es posaran les idees en comú.
Per saber-ne més
banner plenari
El plenari del Consell de Districte es celebra el 16 d'octubre
El plenari del Consell de Districte de l'Eixample, previst en principi per al 3 d'octubre, s'ha ajornat al proper dilluns 16 d'octubre. La sessió tindrà lloc a les 19 h a la sala de plens de la seu del Districte. L'ordre del dia es pot consultar a l'apartat d'Òrgans de Govern del web de Districte: ajuntament.barcelona.cat/eixample.
Per saber-ne més
monument Companys
Ofrena floral davant el monument al president Lluís Companys
El proper diumenge 15 d’octubre, a les 13 h, el Consell de Districte de l’Eixample homenatja el president de la Generalitat Lluís Companys amb una ofrena floral davant la seva escultura, en record del seu afusellament el 1940 al fossar del Castell de Montjuïc pel règim franquista.
Per saber-ne més
Pla de barris Habitatge - Rehabilitació
turistes
Com es pot fer més sostenible i compatible la mobilitat turística
L'Ajuntament de Barcelona treballa en una mesura de govern que integri la demanda turística en la gestió i planificació de la mobilitat de la ciutat, per fer-la més compatible amb la demanda quotidiana i en què els visitants paguin el cost real dels seus desplaçaments.
> Per saber-ne més
fira
Voleu participar a la 3a Fira de Consum Responsable de Nadal?
Les organitzacions interessades podeu escriure a firaconsumresponsable@bcn.cat i sol·licitar la documentació que caldrà presentar abans del dimecres 18 d’octubre a les 14 h. Durant la primera quinzena de novembre es farà públic el resultat de les entitats que han estat seleccionades.
> Per saber-ne més
imatge obres
Estem reurbanitzant el carrer Provença
El proper dissabte 14 d'octubre comencen les obres de reurbanització del carrer de Provença, entre el carrer de Nicaragua i l’avinguda de Josep Tarradellas, realitzades per l’operador ADIF Alta Velocidad.
> Per saber-ne més
imatge festa major
La Sagrada Família celebra la Festa de Tardor
El 15è aniversari de la colla castellera del barri i la celebració del Xè aniversari de l'Espai 210 són alguns dels actes destacats de la Festa de Tardor de la Sagrada Família que té lloc aquest cap de setmana.
Per saber-ne més
dibuix cartell
Setmana de la Salut a la Dreta de l'Eixample
Una trentena d'empreses relacionades amb la salut, la nutrició, el benestar i l'esport associades a CorEixample participen del 16 al 22 d'octubre a la Setmana de la Salut, una nova iniciativa de l'eix comercial per donar a conèixer les activitats i serveis de bona part dels seus associats.
Per saber-ne més
el pensador de Rodin
"L'infern segons Rodin", a la Fundació Mapfre
L’exposició, organitzada per commemorar el centenari de la mort de Rodin, reuneix un centenar d’escultures, una trentena de dibuixos poc coneguts i diverses maquetes i models que ofereixen una visió àmplia del procés creatiu de l’artista i l’evolució de l’obra.
> Per saber-ne més
logos correbarri
Els districtes s'enfronten en el Correbarri
El 15 d’octubre de 2017 se celebrarà a les 9 h la 6a edició del Correbarri, una prova esportiva que pretén implicar a tots els districtes de Barcelona en una festa de l’esport popular en la que els barris de Barcelona s’enfronten entre ells.
> Per saber-ne més
imatge mostra cinema
X Mostra de Cinema Indígena de Barcelona 'Indifest 2017
AlterNativa Intercanvi amb Pobles Indígenes, en col·laboració amb la CLACPI, presenta la X edició de la Mostra de Cinema Indígena de Barcelona, que es celebrarà del 12 al 15 d’octubre als Cinemes Girona.
> Per saber-ne més
Cia Xucrut
Simplicitats, de la cia. Xucrut Teatre
Una simple capsa de cartró, un tros de plàstic, un pal... poden ser les joguines més divertides. Els dos protagonistes les faran servir per fer-nos entrar en el seu món imaginari en el qual és possible jugar amb qualsevol element.
> Per saber-ne més
© Copyright: Ajuntament de Barcelona
D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les vostres dades personals resten incorporades al fitxer Serveis d’Informació i Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Barcelona, amb la finalitat de gestionar de forma multicanal el servei d’informació i l’atenció a les persones que contacten amb aquest Ajuntament i/o fan ús de serveis municipals, així com informar d’aquells serveis o actuacions municipals que, en base a les dades facilitades, es consideri que poden ser del seu interès. No es cediran dades a tercers excepte quan ho requereixi la pròpia tramitació o la persona usuària ho autoritzi expressament. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit al Registre General de l’Ajuntament: Pl Sant Jaume 1, 08002 Barcelona, indicant clarament en l’assumpte Exercici de dret LOPD.

Si vol donar-se de baixa d’aquest butlletí electrònic faci clic aquí
Aquest és un correu automàtic sense servei de resposta.
Si vols posar-te en contacte amb nosaltres, clica aquí
Vols saber més coses sobre l'Eixample?