Si no pot veure aquest missatge correctament, si us plau fes clic aquí
Ajuntament de Barcelona Divendres 31 de març de 2017
banner
Audiència pública el 6 d'abril al Centre Cívic Urgell
Dijous 6 d'abril tindrà lloc la segona audiència pública de l'any, que en aquesta ocasió se celebrarà al barri de l'Esquerra de l'Eixample, al Centre Cívic Urgell (c. Urgell, 145) a les 19 h. La sessió serà retransmesa en directe al canal de Youtube de l'Ajuntament i en aquest mateix web.
Per saber-ne més
banner
Nou Consell de Barri de la Dreta de l'Eixample
El proper dimecres 5 d’abril, a les 19 h, tindrà lloc al Centre Cívic La Casa Elizalde (València, 302) el primer consell de barri de l’any de la Dreta de l’Eixample. Els dos punts de l’ordre del dia són la informació sobre noves actuacions al barri de la Dreta i la presentació de la proposta del nou interior d’illa de la Casa Macaya.
Per saber-ne més
Guia de contratació pública social Decidim la barcelona que volem
pis interior
Oberta la convocatòria d’ajuts a la rehabilitació 2017
L’Ajuntament de Barcelona destinarà aquest any 46,6 milions d’euros en ajuts per a la rehabilitació d’habitatges amb l’objectiu de garantir un habitatge digne a tota la ciutadania. La nova línia de subvencions, que prioritza les mesures d’estalvi energètic i les obres de millora als interiors de pisos, podran sol·licitar-se del 24 de març fins al 31 de desembre de 2017.
> Per saber-ne més
Eloi Badia
Llum verda a Barcelona Energia
El Plenari Municipal ha aprovat el darrer tràmit del procés jurídic i administratiu per crear la comercialitzadora pública d'energia elèctrica, que prendrà el nom de Barcelona Energia. Es preveu que a l'estiu de 2018, la nova companyia ja subministrarà tot el consum elèctric de l'Ajuntament, amb un estalvi de 500.000 euros, i podria començar a donar servei a fins a 20.000 llars a finals d'aquell mateix any.
> Per saber-ne més
gràfic despessa
El pressupost municipal en matèria d’habitatge s'ha quadruplicat en dos anys
L’esforç pressupostari municipal ha tingut com a conseqüència directa durant el 2016 la mobilització de més de 1.000 pisos cap al lloguer assequible, mitjançant diferents mecanismes. La campanya “Tu tens la clau” va aconseguir 101 pisos nous a la borsa de lloguer.
> Per saber-ne més
foto amb la pancarta d'acrod ciutadà
L'habitatge i l'ocupació de qualitat seran centrals en l'Estratègia d'inclusió social
L'habitatge i l'accés a l'ocupació de qualitat i inclusiva són dos dels eixos principals de l'Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva que s'està treballant amb les entitats del tercer sector, empreses i institucions i que, segons les previsions, estarà enllestit abans d'acabar l'any.
> Per saber-ne més
nens al violí
Jornades de Portes Obertes a les Escoles Municipals de Música de Barcelona
Durant el mes d’abril i maig tenen lloc les Jornades de Portes Obertes de les 5 Escoles Municipals de Música de l’Ajuntament de Barcelona, gestionades per l’Institut Municipal d’Educació de la ciutat. La sessió informativa a l'Escola Municipal de Música Eixample – Joan Manuel Serrat serà el 26 d'abril.
> Per saber-ne més
personal 010
El telèfon d’atenció ciutadana 010 serà gratuït a partir de l’1 d’abril
L’Ajuntament de Barcelona treballa per millorar i fer més accessible l’administració municipal. És per aquest motiu que el telèfon d’informació i atenció ciutadana 010 serà gratuït a partir de l’1 d’abril del 2017, quan entri en vigor el nou contracte amb el proveïdor del servei.
> Per saber-ne més
corredors
Torna la Cursa del Corte Inglés diumenge 2 d'abril
La 39a Cursa El Corte Inglés es presenta potenciant la vessant més solidària i amb algunes novetats destacades. La cita és el diumenge 2 d’abril, i enguany començarà a les 9.00 hores, mitja hora abans del que és habitual. La prova manté el recorregut de sempre i torna a passar per l’interior de l’Estadi Olímpic de Montjuïc. Una part que aquest any cobra una rellevància especial, ja que es commemora el 25è aniversari de la celebració dels Jocs Olímpics de Barcelona 1992.
Per saber-ne més
banner
Connecta’t al blau!
El diumenge 2 d’abril la ciutat s’omple d’activitats amb la festa de sensibilització sobre l’autisme. L’Associació Aprenem organitza un any més la gran festa ciutadana de sensibilització sobre l’autisme amb el lema Connecta’t al blau! Totes les activitats inclouen un donatiu que es destinarà íntegrament a seguir fent possible la inclusió dels infants amb autisme.
Per saber-ne més
edifici auditori
La Banda i Orquestra del Conservatori a L’Auditori de Barcelona
Dissabte 1 d’abril, a les 12 h, L’Auditori de Barcelona acollirà la 12ª edició del concert de la Banda i de l’Orquestra Simfònica del Conservatori Municipal de Música de Barcelona. Aquesta iniciativa l’organitza el Conservatori Municipal de Música de Barcelona, amb el suport de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, i compta amb la col·laboració de L’Auditori de Barcelona.
> Per saber-ne més
nena al piano
L’estació de Diagonal s’omple de música
Amb motiu del 63è Concurs Internacional de Música Maria Canals, l’intercanviador de l’estació de Diagonal acull un piano de mitja cua fins al 6 d'abril, posat a disposició de tots aquells usuaris que el vulguin tocar. A més, podeu participar al concurs ‘Tu hi toques?’ penjant el vostre vídeo tocant el piano del metro a Youtube.
> Per saber-ne més
dibuix sketcher
Gaudí Shopping se suma al Perspective Playground del Recinte de Sant Pau
Fins al 5 d’abril el Recinte Modernista de Sant Pau acull a les seves instal·lacions l’exposició d’art modern i fotografia Olympus Perspective Playground. Coincidint amb l’esdeveniment, l’eix comercial Gaudí Shopping mostrarà també al Recinte de Sant Pau una selecció dels millors dibuixos històrics del barri de la Sagrada Família realitzats per més de 40 “sketchers” i les fotografies guanyadores del concurs de la ruta fotogràfica Racons del Barri 2016.
> Per saber-ne més
portades revistes
Ajoblanco libertario 1977
Quaranta anys després, els seus propis creadors revisen la implicació llibertària de la revista Ajoblanco als moviments socials d’aleshores en una exposició a la Fundació Suñol.
> Per saber-ne més
poster
Concert del Cor Clínic a favor dels nens amb càncer
La cripta de la Sagrada Família acull dissabte 1 d'abril un concert benèfic del Cor Clínic a favor dels nens amb càncer, organitzat per la Fundació Goig Art Solidari.
> Per saber-ne més
fotografa Romeu i Julieta
Taller sobre el mite de la mitja taronja
Taller vivencial per afavorir el treball de les emocions i la comunicació en llibertat des d´una perspectiva de gènere i intercultural. Organitzat pel PIAD de l'Eixample.
> Per saber-ne més
© Copyright: Ajuntament de Barcelona
D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les vostres dades personals resten incorporades al fitxer Serveis d’Informació i Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Barcelona, amb la finalitat de gestionar de forma multicanal el servei d’informació i l’atenció a les persones que contacten amb aquest Ajuntament i/o fan ús de serveis municipals, així com informar d’aquells serveis o actuacions municipals que, en base a les dades facilitades, es consideri que poden ser del seu interès. No es cediran dades a tercers excepte quan ho requereixi la pròpia tramitació o la persona usuària ho autoritzi expressament. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit al Registre General de l’Ajuntament: Pl Sant Jaume 1, 08002 Barcelona, indicant clarament en l’assumpte Exercici de dret LOPD.

Si vol donar-se de baixa d’aquest butlletí electrònic faci clic aquí
Aquest és un correu automàtic sense servei de resposta.
Si vols posar-te en contacte amb nosaltres, clica aquí
Vols saber més coses sobre l'Eixample?