Si no pot veure aquest missatge correctament, si us plau faci clic aquí
imagen_producto
imagen_producto imagen_producto imagen_producto imagen_producto
Divendres 28 d'agost de 2020
logo
logo
Els centres educatius de l'Eixample complementaran les aules amb 13 equipaments i 27 espais exteriors

Des del mes de maig, a través del Consorci d’Educació de Barcelona i conjuntament amb els districtes i les àrees municipals implicades, s'ha estat treballant per donar resposta als centres educatius que han demanat més espais interiors per fer activitats lectives i exteriors per a realitzar activitats a l’aire lliure.

Vull saber-ne més
logo
Més suport educatiu a les 102 escoles bressol municipals

Les 102 escoles bressol municipals rebran un reforç de personal de suport educatiu per tal de poder garantir, entre d’altres, l’acollida matinal de 8 a 9 h sense haver de barrejar grups i trencar l’estanquitat.

Vull saber-ne més
logo
La Unitat Antiassetjament de Disciplina d’Habitatge ha aturat 14 casos d’assetjament immobiliari

La Unitat Antiassetjament de Disciplina de l’Habitatge ha inspeccionat més del 12% del parc residencial de Barcelona, ha detectat 816 pisos buits propietat de grans tenidors i ha ampliat el parc assequible amb 196 pisos.

 

Vull saber-ne més
Notícies
imagen_producto
Elaboració d’una normativa municipal per al lloguer d’habitacions d’ús turístic

L'Ajuntament suspèn durant 12 mesos l'atorgament de llicències d'habitacions d'ús turístic en habitatges. Hi haurà una nova normativa municipal per regular la nova modalitat del lloguer turístic prevista en el recent Decret aprovat pel Govern de la Generalitat.

imagen_producto
Reforç de l’atenció a les dones en situació de violència masclista davant la covid-19

Durant l’estat d’alarma s’han atès menys urgències, però amb casos molt més greus. Les dones en risc han sol·licitat menys ajuda per por de sortir del domicili davant la recomanació de quedar-se a casa i la incertesa econòmica.

imagen_producto
Més trucades simultànies i més personal al 010

El telèfon d’atenció ciutadana 010 amplia la capacitat per poder atendre l’augment de consultes provocat per la covid-19. Des del juliol, es poden atendre fins a un 35% més de trucades al dia.

imagen_producto
Els serveis de joventut fan més de 13.000 atencions telemàtiques durant l’estat d’alarma

A través de nous canals d’atenció telemàtica han garantit l’acompanyament emocional i el suport psicològic a adolescents, joves i les seves famílies durant l’estat d’alarma.

 

imagen_producto
L'OND atén 111 casos de discriminació per xenofòbia i LGTBI-fòbia

L’Oficina per la No Discriminació (OND) ha atès, durant el primer semestre de l’any, 111 situacions de discriminació a la ciutat. El racisme i la xenofòbia, amb un 45% dels casos, i l’LGTBI-fòbia, amb un 26%, són les principals queixes.

imagen_producto
Reobren, entre setmana, les 9 sales d'estudi de Barcelona

Després d’unes merescudes vacances, el dilluns 31 d’agost tornen a estar disponibles totes les sales d’estudi de Barcelona de dilluns a dijous de 20.30 a 23.30 h, entre elles la de la Sagrada Família.

Instagram
imagen_producto
Una biblioteca especialitzada en fotografia

A la cantonada del passeig de Gràcia amb el carrer Diputació s'alça un majestuós edifici coronat per una gran cúpula amb un au fènix. Quin personatge mitològic està assegut sobre ella?


#igerseixample
Fes-te'n seguidor
imagen_producto
Tens suggeriments? Ens agradaria conèixer la teva opinió
Parla amb nosaltres >
Reactivació econòmica promo