Si no pot veure aquest missatge correctament, si us plau fes clic aquí
Ajuntament de Barcelona Divendres 20 d'octubre de 2017
plenari
La nova Ronda de Sant Antoni garantirà una mobilitat més amable entre l'Eixample i Ciutat Vella
La regidora del Districte, Montserrat Ballarín, va anunciar en el seu informe de l'últim plenari del Consell del Districte que ja ha sortit a licitació el projecte executiu de la Ronda de Sant Antoni. L'objectiu és que quan es retirin les carpes provisionals es pugui fer immediatament la reurbanització definitiva del carrer i es garanteixi una mobilitat més amable entre els districtes de l'Eixample i Ciutat Vella.
Per saber-ne més
gent abraçada
Presentació del diagnòstic de salut comunitària a la Nova Esquerra
La Taula de Salut de la Nova Esquerra de l'Eixample presenta el diagnòstic de salut que s'ha realitzat durant un any sobre la salut comunitària del barri. La sessió informativa tindrà lloc dijous 26 d'octubre, a les 17.30 h, al recinte de La Model (c. Entença, 155)
Per saber-ne més
banner convocatòria
Sessió informativa: Obertura d'un nou centre de dia per a joves
El Consorci de Serveis Socials obrirà properament un Centre de Dia per a Joves no tutelats al barri de Fort Pienc. Per explicar aquest nou equipament a la ciutadania, es convoca una sessió informativa el proper dimarts 24 d’octubre a les 19 h al Centre Cívic Fort Pienc.
Per saber-ne més
Pla de barris Habitatge - Rehabilitació
carro
Punts informatius itinerants sobre la qualitat de l'aire i la nova Zona de Baixes Emisions
Els punts estaran presents del 23 al 27 d’octubre als barris d’Hostafrancs, Sants, la Dreta de l’Eixample, Fort Pienc i la Sagrada Família.
> Per saber-ne més
ocell
Neix el primer atles dels ocells de Barcelona
Segons el cens actual, a Barcelona hi ha 140.000 exemplars de 83 espècies nidificants, és a dir, que fan niu a la ciutat, 10 d’exòtiques i 73 d’autòctones. L’atles inclou informació detallada de cada espècie, així com il·lustracions dels ocells i dels seus hàbitats, i plànols per saber on localitzar-los.
> Per saber-ne més
edificis
Una nova eina per ampliar el parc d’habitatges de lloguer assequible
L’àrea metropolitana de Barcelona disposarà properament d’una nova eina per contribuir a augmentar el parc d’habitatge públic: Metròpolis Habitatge, el nou operador metropolità que permetrà incrementar l’oferta de lloguer assequible a través de la col·laboració entre entitats públiques i privades.
> Per saber-ne més
imatge open house
Redescobriu l’arquitectura de l'Eixample amb el 48h Open House Barcelona
Arriba una nova edició del 48h Open House Barcelona amb més de 200 espais que obriran les seves portes gratuïtament a la ciutadania durant dissabte i diumenge. Rememoreu l'antiga Avinguda de la Llum, endinseu-vos en l’antiga presó Model o descobriu com s'està remodelant el Mercat de Sant Antoni.
Per saber-ne més
banner tallers oberts
Els artistes i artesans de l'Eixample obren els seus tallers
Per primer cop, els artistes i artesans obren les portes dels seus tallers ubicats al districte amb la celebració de Tallers Oberts Barcelona. També hi haurà tota mena d’activitats programades: concerts, visites guiades, workshops…
Per saber-ne més
mercadillo
Festival de la Il·lustració al Centre Cívic Urgell
No us perdeu una jornada dedicada a la il·lustració amb exposicions, conferències, debats, passis d’animacions, espais per als infants i el MIA, el mercat d’il·lustració aplicada. Aquest any el festival explora la relació entre la il·lustració i el risc.
> Per saber-ne més
Morningblind
El cicle DO Autor s'inaugura amb Morningblind
DO Autor és un cicle de la Casa Elizalde que promociona artistes emergents o consolidats que beuen del folk, el pop i el rock i que, sovint, tenen cert aire literari. Aquesta tardor el cicle de celebra del 20 d’octubre al 24 de novembre i compta amb quatre actuacions.
> Per saber-ne més
camp refugiats
"We keep waiting", festival DOCfield>17 al Centre Cívic Golferichs
El Centre Cívic Golferichs participa amb l'exposició "We keep waiting" de Maria Contreras Coll en el DOCfield>17, festival de fotografia documental de Barcelona.
> Per saber-ne més
banner 20'
Cotxeres Borrell obre la convocatòria 20' Escenari Obert
Les companyies seleccionades podran fer us de les sales d’assaig durant 3 mesos, amb la finalitat de preparar una escena de màxim 20’. Les escenes es presentaran dins de la programació del centre, amb un total de 4 escenes en un mateix dia.
> Per saber-ne més
© Copyright: Ajuntament de Barcelona
D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les vostres dades personals resten incorporades al fitxer Serveis d’Informació i Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Barcelona, amb la finalitat de gestionar de forma multicanal el servei d’informació i l’atenció a les persones que contacten amb aquest Ajuntament i/o fan ús de serveis municipals, així com informar d’aquells serveis o actuacions municipals que, en base a les dades facilitades, es consideri que poden ser del seu interès. No es cediran dades a tercers excepte quan ho requereixi la pròpia tramitació o la persona usuària ho autoritzi expressament. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit al Registre General de l’Ajuntament: Pl Sant Jaume 1, 08002 Barcelona, indicant clarament en l’assumpte Exercici de dret LOPD.

Si vol donar-se de baixa d’aquest butlletí electrònic faci clic aquí
Aquest és un correu automàtic sense servei de resposta.
Si vols posar-te en contacte amb nosaltres, clica aquí
Vols saber més coses sobre l'Eixample?