Si no pot veure aquest missatge correctament, si us plau faci clic aquí
imagen_producto
imagen_producto imagen_producto imagen_producto imagen_producto
Divendres 5 de juny de 2020
logo
logo
Es reactiva la construcció dels habitatges públics d'Alí Bei i Germanetes

Durant els propers mesos, Barceloan tindrà en construcció gairebé 2.400 pisos públics, un 83% dels quals seran de lloguer per a gent gran, joves o afectats urbanístics. S'està ultimant també la redacció dels projectes executius dels expediemts de licitació dels 47 habitatges dotacionals per a gent gran de Germanetes, al carrer Viladomat.

Vull saber-ne més
Notícies
imagen_producto
El bany i l’esbarjo a les platges tornaran amb la fase 2 de la desescalada

A partir de la fase 2 de la desescalada es permetrà el bany i l'esbarjo a les platges de la ciutat. S'establiran mesures de control de l'aforament a les platges de Ciutat Vella, les més visitades.

imagen_producto
La plaça Sagrada Família i el llac de la plaça Gaudí es convertiran en refugis de biodiversitat

Ens aquests espais s’apliquen mesures específiques de protecció de la flora com a hàbitat indispensable per a la fauna que hi viu, bé siguin llacs, basses o altres espais naturals.

imagen_producto
Reforç dels serveis bàsics d’allotjament, higiene i alimentació

El reforç d’aquest dispositius es complementa amb l’atenció social a altres serveis, com els 20 centres de Serveis Socials que estan oberts, el CUESB, el SAIER, el SARA per a dones que pateixen violència masclista o l’espai Barcelona Cuida.

imagen_producto
Desplegament extraordinari per garantir el dret a una alimentació adequada

Es destinarà un milió d’euros addicionals a reforçar diversos projectes d’alimentació per a persones vulnerables conjuntament amb les entitats socials que treballen en aquest àmbit a la ciutat. 

imagen_producto
La taxa turística, al servei de la reactivació econòmica

Les iniciatives que es finançaran inclouen projectes de suport al teixit empresarial, d’impuls de la sostenibilitat i de promoció de la ciutat, així com per incentivar el consum local.

imagen_producto
Comença la remodelació del vestíbul principal de la L5 de Sagrada Família

L’obra, que durarà uns sis mesos, comporta renovar parets, paviments, sostres, il·luminació, senyalització, línia de peatge i dependències internes.

imagen_producto
L'Aula Ambiental de Sagrada Família renova el seu web

L’Aula Ambiental ha inaugurat també nou Canal de Youtube, on ja s’han penjat algunes de les activitats online que han organitzat durant aquests mesos de confinament.

imagen_producto
El Millor que Nou torna a obrir portes el 8 de juny!

A partir del 8 de juny, les instal·lacions del Millor que Nou (c. Sepúlveda, 45-47) obren exclussivament pels serveis d'autoreparació i d'intercanvi d'objectes. Amb cita prèvia.

Instagram
imagen_producto
El passeig Sant Joan, sense cotxes els caps de setmana

Dissabte 30 de maig es van estrenar nous itineraris segurs, de 9 a 21 h. Set grans carrers i avingudes de la ciutat s'han reservat per passejar i fer esport, com el passeig de Sant Joan, que es va omplir de vida.


#igerseixample
Fes-te'n seguidor
Agenda
logo
Fira Modernista i Festa Major de la Dreta confinades
Els dies 5, 6 i 7 de juny en edició virtual a través de les xarxes socials

Avui comença la Fira Modernista i dimecres es va iniciar la Festa Major de la Dreta. Una pionera festa major virtual adaptada a aquests temps de pandèmia. No sortirem al carrer a gaudir de la festa, sinó que entra a casa nostra a través de les xarxes socials de les diferents entitats del barri, en especial de l'eix comercial Coreixample i de l'AVV Dreta de l'Eixample.

logo
El Corpus de Barcelona celebra en línia el 700è aniversari
Les activitats es podran seguir de l’11 al 14 de juny a través de les xarxes socials de Cultura Popular de Barcelona

El costum consisteix a fer ballar un ou als brolladors de claustres, patis i jardins, que es guarneixen per a l’ocasió amb motius florals i cireres. Aquest any s’ha optat per treure la celebració dels carrers i dur-la a la xarxa, amb una programació especial en línia.

imagen_producto
Tens suggeriments? Ens agradaria conèixer la teva opinió
Parla amb nosaltres >
Ens en sortirem autonomes