Si no pot veure aquest missatge correctament, si us plau faci clic aquí
imagen_producto
imagen_producto imagen_producto imagen_producto imagen_producto
Divendres 20 de novembre de 2020
logo
logo
Les Corts dona la benvinguda al Nadal amb l'Encesa de llums

El districte rep un Nadal diferent, amb una encesa de llums que es podrà seguir en directe per streaming. L'acte serà el dijous 26 de novembre.

A les 18 h hi haurà un espectacle familiar, i a les 18.30 h la tradicional encesa de llums. 

Gaudeix-ho des de casa!

Vull saber-ne més
Notícies
imagen_producto
Comencen les obres als carrils bus de les avingudes Diagonal i d'Esplugues

A partir d'aquesta setmana s’inicien noves intervencions de millora de la xarxa de bus de la ciutat, en una clara aposta per potenciar aquest mitjà de transport i fer-lo més eficient. 

imagen_producto
El Mercat de Pedralbes dona la benvinguda a un Nadal diferent

Sota unes circumstàncies excepcionals per la covid-19, el diumenge 29 de novembre l'Associació de veïns i veïnes de Pedralbes organitza el seu tradicional Mercat solidari de Nadal.

imagen_producto
Tots els comerços de Barcelona mereixen un premi

El premi Barcelona Comerç 2020 ha canviat enguany els cinc guardons habituals per un únic reconeixement unitari al conjunt de professionals del comerç i la restauració de la ciutat. El jurat ha pres aquesta decisió extraordinària de manera unànime per premiar el gran esforç del sector a l’hora de combatre la pandèmia de la covid-19.

imagen_producto
T'has perdut el 'webinar' sobre transformació digital del comerç? T'expliquem com ha anat

El passat dimarts es va celebrar el webinar "Oportunitats de millora del comerç de proximitat: digitalització i marketplace", organitzat per l'Ajuntament de Barcelona dins el cicle "Barcelona Mai s'Atura: reactivem l'economia!".

 

imagen_producto
Setmana de Mercats: un homenatge virtual als mercats de Barcelona

L’Institut Municipal de Mercats de Barcelona (IMMB) vol retre homenatge a tots els i les comerciants dels mercats municipals, els que han continuat oberts i els que van haver de tancar, que no han parat de treballar en aquests mesos tan complicats, dedicant-los, del 21 al 29 de novembre, la Setmana de Mercats.

imagen_producto
Propera convocatòria del concurs de projectes expositius a la Seu del Districte

Si formeu part d’alguna entitat o associació interessada en exposar a l’Espai expositiu de la Seu del Districte, podeu començar a elaborar els vostres projectes a l’espera de que les bases específiques d’enguany siguin publicades al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona.

imagen_producto
Les premiades d’un concurs de roses noves ben atípic

El Concurs Internacional de Roses Noves es va anul·lar per la crisi sanitària provocada per la covid-19, i la ciutadania no va poder veure en directe les roses concursants. Tot i així, aquestes roses sí que han participat del concurs i ja sabem quines han estat les premiades com a millors varietats de roses noves.

imagen_producto
Barcelona entre les 88 ciutats més compromeses en la lluita contra l’emergència climàtica

Des de fa tres anys, Barcelona obté una qualificació A i forma part del grup de ciutats líders en acció climàtica i transparència, a la CDP’s Cities A List.

imagen_producto
Subvenció extraordinària per a centres i alumnes d’educació especial

L’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) atorgarà una subvenció extraordinària oberta a 25 centres d’educació especial de Barcelona per donar suport a les despeses associades a l’aplicació dels protocols d’actuació per fer front a la covid-19. 

 

imagen_producto
Vols saber quin impacte tenen els residus? No et perdis aquest webinar!

Amb motiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, el dijous 26 de novembre a les 16.30 h tindrà lloc una taula rodona en línia on es conversarà sobre l’impacte dels residus, i els avenços i els reptes de l’Estratègia Residu Zero com a eina indispensable per contribuir a l’ús eficient dels recursos i a la reducció de les emissions.

imagen_producto
Instagram del Districte

25N

  • Si controla el que fas a les xarxes, és violència masclista.
  • Si t'espia el mòbil, és violència masclista.
  • Si t'obliga a donar-li les teves contrasenyes, és violència masclista.

Davant les violències masclistes als entorns digitals, suport mutu, comunitat i empoderament. 

Estem amb tu. Troba tots els recursos a barcelona.cat/bcnantimasclista


#BCNantimasclista #25N
Fes-te'n seguidor
Agenda
logo
Les Corts se suma al 25N: Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones

Un any més l’Ajuntament de Barcelona i el Districte de les Corts commemoren el dia 25 de novembre, declarat per l’ONU des del 1999 com a Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència vers les Dones. Aquest any el lema és ‘Barcelona antimasclista’. Consulta la programació d'activitats a les Corts.

imagen_producto
Tens suggeriments? Ens agradaria conèixer la teva opinió
Parla amb nosaltres >
banner1 banner2