Si no pot veure aquest missatge correctament, si us plau faci clic aquí
imagen_producto
imagen_producto
Octubre de 2019
logo
El Sharing Cities Action presenta la seva programació

Els propers 19-21 de Novembre de 2019 es durà a terme la nova edició de la trobada Sharing Cities Action al Smart City Expo World Congress, concretament a l’espai Stand Lab, un nom que ja indica la missió de regirar de la trobada.

Sharing Cities Action ha començat a desvetllar el seu programa per aquesta edició del 2019 centrada en l’economia de plataforma i economia col·laborativa al voltant de 3 eixos fonamentals: 1) Gènere i inclusió, 2) Treball en plataformes digitals, 3) Dades comunes.

LLEGIU L'ARTICLE
logo
L'ENTREVISTA DEL MES
LLEGIR MÉS
Barcelona serà la Capital Mundial per a l’Alimentació Sostenible el 2021

Barcelona acollirà la trobada internacional del pacte de Milà convertint-se en la Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021.

LLEGIR MÉS!
Com introduir els valors i principis de l’ESS a l’aula

Noves activitats de Barcelona Activa adreçades a donar a conèixer els valors i principis de l’Economia Social i Solidària (ESS) entre l’alumnat de les diferents etapes educatives.

APUNTEU-VOS!
Dia Mundial de l’Alimentació: menjar pot canviar el món?

Aquest any, el lema de la diada és “Una alimentació sana per a un món #FamZero” per conscienciar als pobles del món sobre el problema alimentari mundial.

LLEGIU LA NOTÍCIA!
Una missió d’estudi multiterritorial de Barcelona i Montreal visita Seül

La missió va poder estudiar i analitzar casos concrets d'economia col·laborativa i de comuns urbans a Seül.

LLEGIU LA NOTÍCIA
Comuns Urbans: 10 fitxes mostren experiències locals de les ciutats de Montreal i Barcelona

Descobriu el resultat de la missió d'estudi sobre els comuns urbans a Barcelona organitzada per CITIES.

DESCOBRIU-HO
Es constitueix la primera Taula Unitària per l’Emergència Climàtica

Té com a objectiu elaborar els continguts de la Declaració d’Emergència Climàtica de Barcelona.

LLEGIR MÉS
logo
D’acord a la normativa vigent de protecció de dades us informem que les vostres dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona amb la finalitat de Gestionar la tramesa d'informació regular sobre l'activitat municipal, legitimada d’acord amb el vostre consentiment, de la que podeu trobar tota la informació a l’enllaç: tractament 0162 – Gestió d’informació regular sobre l’activitat municipal.

Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers i seran eliminades un cop complertes les obligacions legals derivades de la gestió sol•licitada. Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets establerts per la normativa de protecció de dades.

En informar el camp de correu electrònic o telèfon mòbil, autoritzeu a rebre comunicacions directament relacionades amb la finalitat indicada en virtut del compliment amb la Llei de Serveis de la Societat de la Informació 34/2002 d’11 de juliol. Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i protecció de dades a: http://ajuntament.barcelona.cat/protecciodades

Aquest servei és part del Butlletí de Barcelona de l’Ajuntament de Barcelona.
Si voleu donar-vos de baixa d’aquest butlletí electrònic feu clic aquí.

Podeu contactar amb el servei a través de la bústia.