Si no pot veure aquest missatge correctament, si us plau fes clic aquì
Ajuntament de Barcelona 18 DE MAIG DE 2017
Elaboració de les estrofes de rap de la cançó
A punt per assajar la cançó?
Després de mesos de preparació arriba en primícia la cançó de l’himne d’Escoles + Sostenibles que podeu començar a practicar per a l’estrena a l’acte de cloenda. Recordeu, últims dies per a les inscripcions!
Per saber-ne més
Dia sense cotxes
Ens motiva la mobilitat sostenible i segura
Voleu engegar una campanya de comunicació sobre la mobilitat sostenible? El curs vinent podreu viure l'experiència de ser periodistes i comunicadores. El dia 30 de maig us donarem més detalls sobre la nova microxarxa i el Dia sense cotxes. Participeu-hi!
Per saber-ne més
Formació Calendari
Sssplau
El patrimoni sonor de la ciutat
En el marc del Dia Internacional de Conscienciació Envers el Soroll, celebrat el passat 26 d’abril, 10 centres de la xarxa es van sumar al “Barcelona Sona” enregistrant diversos tipus de sons al voltant de l’escola.
> Per saber-ne més
Xarxing
Així va ser el Fem Xarxing 2017
Prop d’un centenar de persones van participar a la sessió de networking Fem Xarxing, que en aquesta sisena edició va tenir l’economia circular com a fil conductor i en la que es va convidar tots els membres de la xarxa B+S a involucar-se en la Convenció pel Clima.
> Per saber-ne més
Mallerenga de la caixa niu
La mallerenga en directe
Arriba la mallerenga blava a la caixa niu del pati de l'escola Betània-Patmos on hi ha instal·lada una vídeocàmera. No us perdeu la retransmissió en viu de l'alimentació de les cries, els animals que les visiten i tots els moviments de la parella que hi ha nidificat.
Per saber-ne més
Suport a persones refugiades
Una jornada de conscienciació i suport a les persones refugiades
L’escola Sagrada Família Horta, en el marc del Dia Carumanda, dedicat a la sensibilització social, va realitzar diferents activitats per descobrir i comprometre’s amb la situació i acollida de les persones refugiades.
Per saber-ne més
Horts de la xarxa E+S
L’ECONOMIA CIRCULAR S’APLICA A TRES NOUS HORTS
Reciclatge de jardineres, reaprofitament de materials, reutilització de recipients... tres nous horts del programa en què s’allarga la vida útil dels productes!
> Per saber-ne més
El present i el futur de l’educació ambiental
El proper 8 de juny es presentarà el nou llibre "Educació Ambiental. D'on venim, cap a on anem?", una radiografia de l’estat de l’educació ambiental de la mà de persones amb gran expertesa en aquest àmbit. Ja teniu disponible la publicació al Servei de Documentació.
Per saber-ne més
Publicació "Les abelles de la mel"
El Servei de Documentació recomana...
Una publicació sobre les abelles i el procés de fabricació de la mel i una guia sobre prevenció de la contaminació lumínica.
Per saber-ne més
Alimentació sana
Us invitem...
...a presentar la vostra candidatura al Premi Nacional d'Educació per al Desenvolupament “Vicente Ferrer”, a participar en la Festa de la Ciència, a consultar la revista Barcelona Metròpolis, a visitar el nou web del Programa Alimentació i a assistir a la xerrada que organitza la Fundació Corachan.
> Per saber-ne més
© Copyright: Ajuntament de Barcelona
El butlletí electrònic Notícies s'envia a tots els centres educatius signants del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat – Escoles + Sostenibles. Us agrairem que en feu difusió interna dins el vostre centre. Recordeu que ens podeu enviar resums i imatges de les vostres propostes i activitats perquè surtin publicades als propers butlletins.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades personals s'incorporaran al fitxer «Participació Ciutadana» de l'Ajuntament de Barcelona, amb la finalitat de gestionar la comunicació de l’Ens i altres tràmits. Les seves dades no seran cedides a tercers. Vostè consent expressament  el tractament de les seves dades per la finalitat indicada. Podeu exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit al Registre General de l'Ajuntament: Pl. Sant Jaume, 2, 08002 Barcelona, indicant clarament en l'assumpte Exercici de Dret LOPD.

Si vol donar-se de baixa d’aquest butlletí electrònic faci clic aquí
Aquest és un correu automàtic sense servei de resposta.
Si vols posar-te en contacte amb nosaltres, clica aquí
Vols saber més coses sobre Escoles + Sostenibles?