Si no pot veure aquest missatge correctament, si us plau fes clic aquí
Ajuntament de Barcelona 4 DE SETEMBRE DE 2020
Una mà agafant una fulla
Presentació i novetats del pla de formació d’Escoles + Sostenibles

Amb les piles ben carregades, us donem la benvinguda a un nou curs amb temàtiques més conegudes i sol·licitades, com l’hort o la biodiversitat i també de noves com la comunicació ambiental o l’entorn de fora l’aula com a espai d'aprenentatge. Ja teniu disponible el Pla de Formació!

Per saber-ne més
Un grup de professorat
S’OBREN LES INSCRIPCIONS A LES MICROXARXES

Teniu ganes de treballar en una temàtica concreta al vostre centre? Prevenció de residus, qualitat ambiental i estalvi energètic són alguns dels continguts que podreu tractar al llarg del curs amb altres centres de la xarxa. Les inscripcions estan obertes fins al 30 de setembre!

Per saber-ne més
Un grup d'alumnat manifestant-se
ESCOLES + SOSTENIBLES CELEBRA 20 ANYS!

Aquest curs 2020-2021 el programa compleix els 20 anys del seu naixement. Per començar a celebrar-ho, el dia 20 d’octubre ens trobarem a l’Acte de signatura del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat i de benvinguda dels nous centres, que per primer cop es farà en format virtual i obert a tota la xarxa. Guardeu-vos la data i estigueu al cas de totes les novetats!

Per saber-ne més
Un camió decorat amb dibuixos
En marxa el servei del Punt Verd Mòbil Escolar

Aquest curs es reactiva aquest servei de recollida de residus als centres educatius, un context ideal per a realitzar activitats educatives relacionades amb aquesta temàtica. En destaquem l’ampliació de l’horari del servei.

Per saber-ne més
Formació Calendari
Una grup de nens i nenes amb una càmerda de vídeo
QUATRE ESCOLES DE LA XARXA PARTICIPEN EN LA MOPA BARCELONA

La Mostra de Produccions Audiovisuals de Barcelona va reunir el curs passat més de 200 alumnes de primària, entre els quals hi ha nens i nenes de quatre centres d’Escoles + Sostenibles que van realitzar 27 curtmetratges inspirats en la temàtica: “Vida verda i emergència climàtica”.

Per saber-ne més
Un dibuix d'uns animals aixafats per un arbre tallat
EL COL.LEGI SANTÍSSIMA TRINITAT IMAGINA L’ÍNDIA

A través d’un projecte de la Fundació Vicente Ferrer, l’alumnat teixeix vincles amb la Bughadavi School, amb la qual intercanvien experiències, cartes i materials. Amb el concurs “Imagina l’Índia”, descobreixen l’entorn i l’art en relació als Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Per saber-ne més
Una bossa de recollida de residus
NOVES DATES DEL “LET’S CLEAN UP EUROPE!” I LA SETMANA DE LA NATURA

La campanya de neteja d’espais naturals “Let's Clean Up Europe!” serà del 18 al 20 de setembre i les activitats sobre conservació de la Setmana de la Natura del 3 al 10 d’octubre. Ja us hi podeu inscriure!

Per saber-ne més
Setmana Bio a l'escola
SETMANA BIO A L’ESCOLA

Del 17 al 25 d’octubre se celebra aquesta setmana que té per objectiu donar a conèixer la producció agrària i l’alimentació ecològiques en l’entorn educatiu, tant a l’alumnat com a les famílies, mitjançant un programa d’activitats organitzades pels mateixos centres educatius.

Per saber-ne més
Barcelona respon a l'emergència climàtica
Us invitem
Exposició itinerant sobre l’emergència climàtica, Setmana de la Mobilitat, Escape room "Sea level rise”, curs d’Aprenentatge-Servei i economia solidària i l'exposició virtual “Actuem amb energia” són les propostes que us animem a consultar.
> Per saber-ne més
© Copyright: Ajuntament de Barcelona
D’acord a la normativa vigent de protecció de dades us informem que les vostres dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona amb la finalitat de Gestionar la tramesa d'informació regular sobre l'activitat municipal, legitimada d’acord amb el vostre consentiment, de la que podeu trobar tota la informació a l’enllaç: tractament 0162 – Gestió d’informació regular sobre l’activitat municipal.

Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers i seran eliminades un cop complertes les obligacions legals derivades de la gestió sol•licitada. Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets establerts per la normativa de protecció de dades.

Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i protecció de dades a: http://ajuntament.barcelona.cat/protecciodades

Aquest servei és part del Butlletí de Barcelona de l’Ajuntament de Barcelona.
Si voleu donar-vos de baixa d’aquest butlletí electrònic feu clic aquí.

Podeu contactar amb el servei a través de la bústia.