Si no pot veure aquest missatge correctament, si us plau faci clic aquí
imagen_producto
imagen_producto
Juliol 2020
logo
logo
ENTREVISTA DEL MES
LLEGIU-LA
logo
VIDEO Converses de l'ESS. Cap 4. Feminismes
NO T'HO PERDIS!
Activitats i formacions ESS de juliol i setembre

El programa Aixequem l’ESS i les entitats que col·laboren amb Barcelona Activa continuen oferint-vos el millor catàleg d’activitats en Economia Social Solidària.

T'ESPEREM!
Treball en xarxa per promocionar l’ESS a nivell local

La Xarxa de Municipis per l’Economia Social i Solidària (XMESS), de la que forma part Barcelona, ha tingut la primera assemblea ordinària 2020 i una jornada de treball sobre agroecologia i consum final.

TOTA LA INFO
El FSMET 2020, virtual i multitudinari: resum de premsa

El Fòrum Social Mundial d'Economies Transformadores (FSMET) es va celebrar virtualment del 25 de juny a l’1 de juliol. A l’octubre, hi haurà una segona part presencial en paral·lel a la Fira de l’Economia Solidària de Catalunya a Barcelona.

LLEGIR MÉS!
ConversESS de tardor, cicle de ponències al setembre

És un espai virtual per reflexionar sobre els problemes causats per la pandèmia i les possibles solucions que es poden oferir a les organitzacions de l’ESS.

LLEGIU
Lectur-ESS d’ESS-tiu! Llibres i publicacions per conèixer l'ESS

L’agost, com a d’altres moments de l’any, ofereix l’oportunitat de llegir i aprendre noves coses, aprofitant que baixa el ritme frenètic del dia a dia. Us proposem un seguit de lectures diverses, algunes editades per Serveis Editorials de Barcelona.

LLEGIU
‘Construïm en Femení’ i ‘Camí de la Solidesa’ finalitzen l’edició 2020

El proper divendres 24 de juliol se celebrarà la cloenda del programes Lidera en ESS. La sessió inclourà tant l’entrega de premis del Camí de la Solidesa com l’acte de finalització del programa Construïm en femení.

DESCOBRIU-HO
Espai Consum Responsable: xerrades disponibles al Youtube

Des de mitjans del mes d’abril i durant l’estat d’alarma, l’Espai Consum Responsable i altres equipaments de la ciutat han mantingut els serveis formatius telemàticament amb tallers en streaming.

TOTA LA INFO
logo
AGENDA
#AltresEconomies

"Comunicar bé en entorns digitals: consells per videoconferències i videotrucades"

07 de setembre 2020
10:00 h

"L’economia feminista (NOVA)"

08 de setembre 2020
16.00 h

“Comercialització ètica per entitats de l’ESS (NOVA)”

08, 09 i 10 de setembre 2020
10.00 h

"Comerç digital i xarxes socials"

9 de setembre 2020
16:00 h

"Eines lliures de gestió col·lectiva pel teletreball"

10 de setembre 2020
10:00 h

"Aprèn a posicionar el teu web i visibilitza el teu projecte d’ESS a internet (NOVA)"

10 de setembre 2020
16:00 h
D’acord a la normativa vigent de protecció de dades us informem que les vostres dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona amb la finalitat de Gestionar la tramesa d'informació regular sobre l'activitat municipal, legitimada d’acord amb el vostre consentiment, de la que podeu trobar tota la informació a l’enllaç: tractament 0162 – Gestió d’informació regular sobre l’activitat municipal.

Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers i seran eliminades un cop complertes les obligacions legals derivades de la gestió sol•licitada. Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets establerts per la normativa de protecció de dades.

Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i protecció de dades a: http://ajuntament.barcelona.cat/protecciodades

Aquest servei és part del Butlletí de Barcelona de l’Ajuntament de Barcelona.
Si voleu donar-vos de baixa d’aquest butlletí electrònic feu clic aquí.

Podeu contactar amb el servei a través de la bústia.