Si no pot veure aquest missatge correctament, si us plau faci clic aquí
imagen_producto
imagen_producto imagen_producto imagen_producto imagen_producto
Divendres 8 de maig de 2020
logo
logo
En el plenari de l'Eixample s'expliquen les accions que s'estan fent de cara a la nova normalitat

L'equip de govern i els consellers i conselleres de l'oposició han transmès el seu condol per les persones que han perdut la vida en aquesta pandèmia i l'agraïment a tots els professionals essencials que hi estan treballant. També han obert la mà per col·laborar amb el govern municipal malgrat les diferències ideològiques.

Vull saber-ne més
logo
Bars i botigues tindran més espai per a les terrasses i l’activitat comercial al carrer

Bars i restaurants podran ampliar a la calçada l’espai de la terrassa, amb autorització prèvia, i tindran una rebaixa del 75% en la taxa per l’ocupació de l’espai públic fins a finals d’any. Les botigues també tindran facilitats per organitzar mostres de comerç al carrer.

Vull saber-ne més
Notícies
imagen_producto
Platges obertes de 6 a 10 h per a la pràctica esportiva individual

Les nou platges de la ciutat tornen a obrir a partir del dia 8 de maig, amb un horari limitat, de les 6 a les 10 h, perquè s’hi pugui anar a córrer o practicar esports aquàtics individuals. També obren sis grans parcs de Montjuïc.

imagen_producto
Com ha canviat el verd de la ciutat durant el confinament?

Durant el confinament, ha augmentat la intensitat del verd i la quantitat de biomassa vegetal. Les gespes han crescut formant prats amb herbes més altes, verdes i fresques, on hi apareixen flors espontànies.

imagen_producto
La Veïnal, una televisió feta entre tots i totes

La nova iniciativa de televisió La Veïnal es posa en marxa per dinamitzar la creació de vídeos participatius i comunitaris a la ciutat, amb un funcionament semblant al de plataformes com YouTube.

imagen_producto
L'ASPB intensifica la vigilància i control del mosquit tigre

L'Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) posa en marxa una nova campanya de prevenció i control de mosquits en espais públics de la ciutat, especialment dirigida a identificar els punts de cria del mosquit tigre.

imagen_producto
Mesures de prevenció per a xarxes solidàries de l'Agència de Salut Pública

L'Agència de Salut Pública ha creat una guia per poder exercir l'ajuda i la solidaritat mitjançant xarxes de veïnatge de la forma més segura i prevenint les infeccions per Covid-19.

imagen_producto
Nova oficina per coordinar el desconfinament amb la Generalitat

Objectius de l’oficina: monitorar tots els indicadors sobre la Covid-19, avaluar quan es donen les condicions idònies per avançar a la fase següent i coordinar les mesures que permetin fer-ho al més aviat possible amb la màxima seguretat.

Instagram
imagen_producto
La Torre de les Aigües, renovada

La Torre de les Aigües, l'edifici ha estat recentment remodelat i tot just acabava de reobrir quan es va declarar el decret d'alarma. Aigües de Barcelona, propietària de la torre, l'ha netejat i ha tancat els forats per impedir l'entrada d'ocells.


#igerseixample
Fes-te'n seguidor
Agenda
logo
Torna la Setmana d’Arquitectura de Barcelona amb una edició des de casa
Més d’un centenar d’activitats adaptades a un format virtual del 7 al 17 de maig

L’edició del 2020 convida la ciutadania a obrir una nova finestra per endinsar-se en el món de l’arquitectura sense sortir dels entorns domèstics, a través d’internet, xarxes, televisió i ràdio. 

logo
Participa en la desfilada “Renova la teva roba”

Accepta el repte i suma’t a la #DesfiladaRenova creant un look renovat. La primera desfilada Renova, que s’acabarà el 5 de juny, coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient.

imagen_producto
La joventut no s'atura! Converses, informació i creació #desdecasa
Fins al 15 de maig
On line
imagen_producto
Taula rodona: Castells en temps de pandèmia. I ara què?
Dissabte 9 de maig a les 18 h
On line
imagen_producto
Tens suggeriments? Ens agradaria conèixer la teva opinió
Parla amb nosaltres >
Barcelona Desde Casa Barcelona recorda