Si no pot veure aquest missatge correctament, si us plau faci clic aquí
imagen_producto
imagen_producto imagen_producto imagen_producto imagen_producto
Divendres 31 de juliol de 2020
logo
logo
Transformació d’una vintena d’entorns escolars i centres educatius

Amb el programa “Protegim les escoles”, durant aquest 2020 s’intervindrà en 22 escoles i centres educatius per millorar-ne els entorns i garantir que siguin segurs. Les mesures beneficiaran 8.468 alumnes i suposaran 4.352 m2 guanyats a l’asfalt, 5 carrers prioritzats per a vianants, 4 carrils de circulació menys i 37 nous espais de joc espontani, i disposen d’un pressupost per a aquest 2020 d’1,3 milions d’euros.

Vull saber-ne més
Notícies
imagen_producto
Inici d'actuacions prèvies a les obres de la plaça d'Espanya

Les obres de millora de l'accessibilitat de les estacions de metro de la plaça d'Espanya (L1 i L3) tindran una durada estimada de tres anys i mig i afectaran la mobilitat al voltant de la plaça.

imagen_producto
Els mercats col·laboren amb el projecte Radars

Els mercats municipals compleixen una funció important de suport a les persones que els costa més sortir de casa i són un bon lloc i vincle per fer arribar el projecte Radars a aquestes persones.

imagen_producto
Recta final per començar la connexió del tramvia per la Diagonal

Amb l’aprovació del projecte executiu per construir el tram del tramvia entre la plaça de les Glòries i Verdaguer, es fan els últims passos perquè es comencin les obres d’aquest tram durant el primer semestre del 2021, que duraran 21,5 mesos.

imagen_producto
Més personal per conscienciar de la importància de la prevenció davant la covid-19

Davant l’augment del nombre de contagis per la covid-19, s’ha incrementat fins a 230 el nombre de personal informador desplegat als carrers de la ciutat, inclosos els agents cívics. L'Eixample és un dels Districtes en què s'ha prioritzar l'actuació.

imagen_producto
Medalles d’honor de Barcelona 2020

El Ple del Consell Municipal ha atorgat per unanimitat les vint-i-cinc medalles d’honor de Barcelona del 2020 amb un reconeixement als sectors que han lluitat directament contra la covid-19 i que rebran les cinc medalles de l’àmbit de la ciutat.

imagen_producto
Dispositiu d’estiu del servei de neteja

Com cada any, els serveis de neteja de la ciutat es reforcen a l’estiu, i enguany s’adapten a les circumstàncies derivades de la covid-19. El dispositiu està format per 106 operaris i es prioritza la neteja en zones d’estada com places, parcs i espais verds.

imagen_producto
Els Serveis Socials atenen més de 44.000 persones des de l’inici de la pandèmia de la covid-19

Des de l’inici de la crisi sanitària de la covid-19, els Serveis Socials municipals de Barcelona han atès 44.463 persones, que han demanat ajuda majoritàriament per cobrir necessitats bàsiques d’alimentació i habitatge.

imagen_producto
Servei d'assessorament especialitzat a organitzacions proveïdores de cures

El departament d’Innovació Socioeconòmica de Barcelona Activa posa en marxa un servei d’assessorament socioempresarial dirigit a organitzacions que presten directament serveis professionals de cures.

imagen_producto
Convocat el Premi Literari de Narrativa Breu 'Històries i memòria de l'Esquerra de l'Eixample'

L’Obrador d’històries i l’Associació de Veïnes i Veïns de l’Esquerra de l’Eixample convoquen la vuitena edició del Premi Literari de Narrativa Breu Històries i Memòria de l’Esquerra de l’Eixample.

imagen_producto
A l’agost segueixen els casals d’estiu

Les ganes de jugar de la canalla no s’acaben. Per aquest motiu i, sobretot, per donar resposta a les circumstàncies especials que viuen les famílies, els casals d’estiu segueixen a l’agost.

imagen_producto
L'agost a la ciutat. Què s'hi fa per a joves?

Si us quedeu a Barcelona aquest estiu, feu un cop d’ull al que us ofereix la ciutat aquest mes.

imagen_producto
Horari d’estiu dels centres de Serveis Socials

Per tal d’adaptar-se a les demandes de la ciutadania i tenint en compte el context per la covid-19, durant el mes d’agost els centres de Serveis Socials modifiquen els seus horaris.

imagen_producto
Tens suggeriments? Ens agradaria conèixer la teva opinió
Parla amb nosaltres >
Reactivació econòmica promo