Si no pot veure aquest missatge correctament, si us plau fes clic aquí
Ajuntament de Barcelona Divendres 27 d'octubre 2017
Pla de barris Habitatge - Rehabilitació
logo Illes de Cultura
Estrenem les Illes de Cultura... donem vida als interiors d'illa
El Districte de l'Eixample estrena un nou programa d'espectacles als interiors d’illa de l’Eixample, que tindrà lloc del 27 d’octubre al 29 de desembre. Concerts de diferents estils musicals, circ, activitats infantils, màgia, malabars, tallers... A cada barri de l'Eixample hi haurà dos jardins interiors d'illa que acolliran aquest cicle estable d'espectacles.
Per saber-ne més
banner castanyada
Viu la Castanyada als barris de l'Eixample!
Un any més, la Festivitat de Tots Sants ens recorda la futilesa de la vida i ho fem rient-nos de la mort amb la tradició anglosaxona de Halloween i compartint panellets, moniatos i castanyes amb els éssers estimats.
Per saber-ne més
banner renova
Intercanvia i renova la roba!
Del 2 de novembre al 3 de desembre torna el 'Renova la teva roba', una iniciativa per fomentar el consum conscient i responsable i la prevenció de residus. Es tracta d'una iniciativa promoguda per entitats, associacions i equipaments de la ciutat amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.
> Per saber-ne més
activitat aula ambiental
4a edició de l’Aplec d’agricultura urbana
La jornada central de l’Aplec se celebrarà dissabte 28 d’octubre a la cruïlla dels carrers Consell de Cent i Comte Borrell de Barcelona, prop de l’Espai Germanetes. El dia s’inaugurarà a les 10 h amb la Bicicletada que, des d’aquest punt, realitzarà una recorregut pels diferents horts urbans de la ciutat.
> Per saber-ne més
artista
Monumental Club
El 28 i 29 d'octubre arriba la primera edició del festival Monumental Club amb música, moda i gastronomia. Un festival a l’antiga plaça de braus en què hi actuaran artistes com Miqui Puig, Delafé, Bigott o Raver Jewish, entre d’altres.
> Per saber-ne més
llibretes i punts de llibre
Quins tallers i grups de conversa voldries trobar a les Sales d'estudi?
Les sales d’estudi t’ofereixen tallers dirigits per especialistes de temàtiques diverses com tècniques d’estudi, aspectes culturals… que es programen en funció dels teus interessos. L’horari de la seva realització és a partir de les 21.30h. L’únic requisit per formar-ne part és preinscriure’s prèviament i tenir el compromís d’assistir-hi.
> Per saber-ne més
© Copyright: Ajuntament de Barcelona
D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les vostres dades personals resten incorporades al fitxer Serveis d’Informació i Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Barcelona, amb la finalitat de gestionar de forma multicanal el servei d’informació i l’atenció a les persones que contacten amb aquest Ajuntament i/o fan ús de serveis municipals, així com informar d’aquells serveis o actuacions municipals que, en base a les dades facilitades, es consideri que poden ser del seu interès. No es cediran dades a tercers excepte quan ho requereixi la pròpia tramitació o la persona usuària ho autoritzi expressament. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit al Registre General de l’Ajuntament: Pl Sant Jaume 1, 08002 Barcelona, indicant clarament en l’assumpte Exercici de dret LOPD.

Si vol donar-se de baixa d’aquest butlletí electrònic faci clic aquí
Aquest és un correu automàtic sense servei de resposta.
Si vols posar-te en contacte amb nosaltres, clica aquí
Vols saber més coses sobre l'Eixample?