Si no pot veure aquest missatge correctament, si us plau fes clic aquì
Ajuntament de Barcelona 4 DE MAIG DE 2017
Acte de cloenda
Ja us podeu inscriure a l'acte de cloenda
Aquest any no us podeu perdre el moment en què estrenarem i cantarem plegats la cançó de les Escoles + Sostenibles. Teniu temps per inscriure-us-hi fins el 26 de maig!
Per saber-ne més
Sessió de rap a l'espai Jove la Fontana
Completada la lletra del rap!
El grup musical Xiula i quatre centres d’educació secundària han treballat conjuntament per unir totes les aportacions de les escoles de la xarxa en les estrofes del rap de la cançó d’Escoles + Sostenibles.
Per saber-ne més
Formació Calendari
Memòria Escoles + Sostenibles 2015-2016
Tot sobre el programa durant el curs 2015-2016
Ja teniu disponibles la memòria del programa Escoles + Sostenibles i de la xarxa Barcelona + Sostenible. Podreu descobrir tota l’activitat de la xarxa de centres educatius, entitats, empreses i comerços!
> Per saber-ne més
Bioblitz
És temps de Bioblitz
El 19 de maig se celebrarà la jornada Bioblitz, organitzada pel Museu de Ciències Naturals de Barcelona i dirigida a tot l’alumnat de secundària i batxillerat. Reserveu la vostra plaça com a membres d’Escoles + Sostenibles!
> Per saber-ne més
Embolcalls + Sostenibles
Enrotlleu-vos amb els embolcalls reutilitzables
Voleu veure com les escoles promouen l’ús d’embolcalls reutilitzables per sensibilitzar a la comunitat educativa sobre la problemàtica de la generació de residus? Aquí en teniu alguns exemples!
Per saber-ne més
Punt Verd Mòbil Escolar
El Punt Verd Mòbil Escolar segueix recorrent la ciutat
El passat 31 de març, l’Escola d'Educació Especial ASPACE va rebre el PVME amb la finalitat d'ensenyar a l'alumnat com es gestionen les deixalles domèstiques i del centre.
Per saber-ne més
Bassa
Descobrint la biodiversitat a les basses
L’Institut Fort Pius i l’Escola Tres Pins han participat en una jornada sobre la biodiversitat a les basses amb l’acompanyament de l'alumnat de 2n curs de Gestió Forestal i del medi natural de l’Institut Rubió i Tudurí.
> Per saber-ne més
FICMA
Cinefòrum mediambiental gratuït
La Gerència de Serveis de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona i el Festival Internacional de Cinema de Medi Ambient ofereixen l’accés gratuït a diversos curtmetratges i documentals per a escoles i altres equipaments educatius.
Per saber-ne més
Pla Director de l'Arbrat
Barcelona dóna noves passes cap a la sostenibilitat
L’Ajuntament continua impulsant la recollida de la matèria orgànica amb una campanya específica a quatre barris i, per altra banda, aprova el Pla director de l’arbrat a la ciutat de Barcelona.
Per saber-ne més
Setmana de la Natura
Us invitem...
....a participar en les activitats del Centre per a Famílies amb Adolescents, a celebrar la Setmana de la Natura i el Dia Mundial del Medi Ambient, a inscriure-us al cicle “Entre la Terra i el Cel” i a assistir a la taula rodona “El peix fresc i de proximitat: És possible als menjadors escolars?”.
> Per saber-ne més
© Copyright: Ajuntament de Barcelona
El butlletí electrònic Notícies s'envia a tots els centres educatius signants del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat – Escoles + Sostenibles. Us agrairem que en feu difusió interna dins el vostre centre. Recordeu que ens podeu enviar resums i imatges de les vostres propostes i activitats perquè surtin publicades als propers butlletins.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades personals s'incorporaran al fitxer «Participació Ciutadana» de l'Ajuntament de Barcelona, amb la finalitat de gestionar la comunicació de l’Ens i altres tràmits. Les seves dades no seran cedides a tercers. Vostè consent expressament  el tractament de les seves dades per la finalitat indicada. Podeu exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit al Registre General de l'Ajuntament: Pl. Sant Jaume, 2, 08002 Barcelona, indicant clarament en l'assumpte Exercici de Dret LOPD.

Si vol donar-se de baixa d’aquest butlletí electrònic faci clic aquí
Aquest és un correu automàtic sense servei de resposta.
Si vols posar-te en contacte amb nosaltres, clica aquí
Vols saber més coses sobre Escoles + Sostenibles?