Si no pots veure aquest missatge correctament, si us plau fes clic aquí
imagen_producto imagen_producto imagen_producto imagen_producto
imagen_producto
logo
08/09/2017
imagen_producto
Un viatge literari i musical per commemorar la Diada
"Bombons poètics amb licor de Mompou" poesia catalana i música de Frederic Mompou. Un recital per commemorar la Diada, avui a les 19 h a la Sala d'actes del Centre Cívic Can Deu.
+ LLEGIR MÉS
imagen_producto
Participa a l'Audiència pública
Aquest dijous 14 de setembre, a les 19 h, tindrà lloc la sessió ordinària de l'Audiència pública de l'Estat del Districte a la Sala de Plens del Districte.
+ LLEGIR MÉS
imagen_producto
Èxit del tram inclusiu de la Cursa del Barça
L'edició d'enguany ha incorporat com a novetat la inclusió d'un tram de 2 km per a persones amb discapacitat i diversitat funcional.
+ LLEGIR MÉS
imagen_producto
Inici del curs escolar 2017-2018
Al Centre Cívic Can Deu ha tingut lloc l'acte d’inici del curs escolar 2017-2018. A la presentació estaven convocats els centres d’ensenyaments obligatoris, educació especial i llars d’infants, tant públics com privats, del districte de les Corts.
+ LLEGIR MÉS
imagen_producto
"Obert al futur" dóna suport al comerç de proximitat a les Corts
El programa de formació en gestió empresarial i noves tecnologies torna amb càpsules gratuïtes de formació per als professionals dels comerços i serveis de proximitat.
+ LLEGIR MÉS
imagen_producto
Votacions del Cortsenc o Cortsenca d'Honor 2017
Ja queda poc per tancar les votacions per escollir el Cortsenc o Cortsenca de l'any entre les candidatures proposades. Entitats afanyeu-vos a votar, teniu temps fins al 14 de setembre.
+ LLEGIR MÉS
Pla de barris
Habitatge - Rehabilitació
imagen_producto
Els centres cívics et presenten les activitats per al darrer trimestre de l'any
Concerts, conferències, sortides, tallers... ja estan obertes les inscripcions als centres cívics del districte. Hi trobaràs de tot: dansa, esport, cultura, salut, gastronomia, teatre i molt més, per a totes les edats.
+ LLEGIR MÉS
imagen_producto
Horari d'estiu de l'OAC de les Corts
Fins al 24 de setembre, l'Oficina de Atenció Ciutadana manté l'horari d'estiu, de dilluns a divendres de 8.30 a 14.30 h.
+ LLEGIR MÉS
imagen_producto
En marxa per la paràlisi cerebral
Ja estan obertes les inscripcions per la cursa "En marxa per la paràlisi cerebral" del proper 1 d’octubre. Cinc quilòmetres recorrent el barri de les Corts per una causa solidària a favor del col•lectiu de persones amb Paràlisi Cerebral i altres discapacitats similars.
+ LLEGIR MÉS
imagen_producto
Nova programació dels equipaments juvenils de les Corts
Consulteu la programació dels equipaments juvenils de les Corts. Música, arts, festa, cultura... segur que hi ha quelcom per a tu
+ LLEGIR MÉS
imagen_producto
Descobreix la Guia BCN
Totes les activitats de la ciutat que et puguis imaginar estan al teu abast en la Guia BCN: música, espectacles, festes, cursos, tallers i molt més.
+ LLEGIR MÉS
imagen_producto
Els comerços milloren la gestió dels seus residus
Millora la percepció de la ciutadania respecte la neteja a la ciutat i els comerços adopten bones pràctiques en la gestió dels residus comercials, després de la campanya posada en marxa pels Serveis de Neteja i Recollida de Residus
+ LLEGIR MÉS
imagen_producto AGENDA

imagen_producto
Titelles als Pavellons Güell
10/09/2017
Aquest diumenge podeu veure l'espectacle de titelles per als més petits "Petjades d’en Puig i Cadafalch" als Pavellons Güell.
imagen_producto
Clàssica als jardins dels Tarongers
15/09/2017
Últim concert del cicle d'estiu de música organitzat per l'Associació Jardí dels Tarongers.
imagen_producto
Cicle de cinema per conèixer la realitat de les dones del món
13/09/2017
Projecció de la pel·licula Sonita de Rokhsareh Ghaemmaghami al Centre Cívic Joan Oliver 'Pere Quart', organitzat per Dones de les Corts.
imagen_producto
Activitats de les Corts, fins al 17 de setembre
Fins 17 de setembre
Us oferim tot el que podeu fer sense sortir de les Corts. Trobareu tota mena d’activitats.
© Copyright: Ajuntament de Barcelona

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les vostres dades personals resten incorporades al fitxer Serveis d’Informació i Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de Barcelona, amb la finalitat de gestionar de forma multicanal el servei d’informació i l’atenció a les persones que contacten amb aquest Ajuntament i/o fan ús de serveis municipals, així com informar d’aquells serveis o actuacions municipals que, en base a les dades facilitades, es consideri que poden ser del seu interès. No es cediran dades a tercers excepte quan ho requereixi la pròpia tramitació o la persona usuària ho autoritzi expressament. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit al Registre General de l’Ajuntament: Pl Sant Jaume 1, 08002 Barcelona, indicant clarament en l’assumpte Exercici de dret LOPD.

En el cas que no vulgui que l’Ajuntament de Barcelona utilitzi aquest mitjà per informar-li de serveis o actuacions municipals que consideri que poden ser del seu interès faci clic aquí

Aquest és un correu automàtic sense servei de resposta.
Si vols posar-te en contacte amb nosaltres, clica aquí
Vols saber més coses sobre Les Corts?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -