Si no pot veure aquest missatge correctament, si us plau faci clic aquí
imagen_producto
imagen_producto
Setembre de 2019
logo
Una tornada responsable a l’escola

Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat arrencat el nou curs escolar. Des de Consum Responsable de l’Ajuntament de Barcelona us esperonem a que aquesta tornada sigui el més responsable possible!

Com fer-ho? Repassem les principals necessitats per anar a l’escola i com podem convertir-les en eines que lluitin contra l’emergència climàtica i que facin de Barcelona, un lloc més amable per a tothom. Donem moltes idees, però no us espanteu! Podeu anar incorporant les més fàcils i poc a poc, anar sumant hàbits.

LLEGIU L'ARTICLE
logo
L'ENTREVISTA DEL MES
LLEGIR MÉS
Si voleu participar a la 5a Fira de Consum Responsable i d’ESS, estigueu atentes!

La fira torna del 20 al 31 de desembre en el marc de les festes de Nadal 2019. A partir de la primera setmana d’octubre, les entitats i projectes de l’ESS que vulguin participar-hi podran fer la seva sol·licitud.

LLEGIR MÉS!
Última setmana per inscriure’s a la Sharing Cities Action 2019

Les persones que vulguin participar a la Sharing Cities Action, l’espai més hacker de la Smart City Expo, poden registrar-se fins al 27 de setembre. Us avancem els noms de les grans conferenciants en matèria de gènere i dades que assistiran a la trobada!

LLEGIU LA NOTÍCIA!
CoopCiutat, el joc online de l’Economia Social i Solidària

Barcelona Activa llença noves formacions en ESS en format interactiu. CoopCiutat és un curs en format joc per aprofundir en l'ESS i per conèixer els diferents àmbits del cooperativisme, el mercat social català i les opcions de consum responsable.

A JUGAR!
És possible emprendre i combinar-ho amb la VIDA?

Com integrar vida i treball de manera que els projectes empresarials també sostinguin la vida? La cooperativa Colaborabora ha publicat la "Guia de trucs i remeis per l'emprenedoria col·lectiva", un recull d'eines pràctiques innovadores per implementar en els projectes.

DESCOBRIU-HO
Els Tres Turons, recuperació d’espai agrícola i forestal

La Fundació Tres Turons és l’encarregada del manteniment i recuperació dels voltants de la Masia de Can Soler, als peus de Collserola.

Aquesta iniciativa participa a l’Eix Muntanya per impulsar l’Agroecologia i l’ESS als barris de muntanya de Barcelona.

MIREU EL VÍDEO!
Foment del cooperativisme en l'àmbit educatiu

Més de cent alumnes de cinc centres educatius creen i gestionen la seva pròpia cooperativa en el marc del Programa Cooperatives d’Alumnes. Aquest programa forma part de l’estratègia d’intervenció pel foment de l’ESS i cooperativisme adreçada a joves impulsada per Barcelona Activa.

MIREU EL VÍDEO!
Oberta la convocatòria d'ajuts a la recerca sobre política econòmica local en l’àmbit metropolità

La Càtedra Barcelona - UPF de Política Econòmica Local “la Càtedra,” ha publicat les bases reguladores per als Ajuts a la recerca sobre política econòmica local en el àmbit metropolità de Barcelona.

TOTA LA INFO!
logo
D ‘acord a la normativa vigent de protecció de dades us informem que les vostres dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona amb la finalitat de Gestionar la tramesa d'informació regular sobre l'activitat municipal, legitimada d’acord amb el vostre consentiment, de la que podeu trobar tota la informació a l’enllaç: tractament 0162 – Gestió d’informació regular sobre l’activitat municipal.

Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers i seran eliminades un cop complertes les obligacions legals derivades de la gestió sol•licitada. Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets establerts per la normativa de protecció de dades.

En informar el camp de correu electrònic o telèfon mòbil, autoritzeu a rebre comunicacions directament relacionades amb la finalitat indicada en virtut del compliment amb la Llei de Serveis de la Societat de la Informació 34/2002 d’11 de juliol. Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i protecció de dades a: http://ajuntament.barcelona.cat/protecciodades

Aquest servei és part del Butlletí de Barcelona de l’Ajuntament de Barcelona.
Si voleu donar-vos de baixa d’aquest butlletí electrònic feu clic aquí.

Podeu contactar amb el servei a través de la bústia.