Si no pot veure aquest missatge correctament, si us plau fes clic aquí
Ajuntament de Barcelona Divendres 5 de maig de 2017
plenari
L'Eixample posarà en marxa espais de suport a famílies amb infants de 0 a 3 anys
El plenari del Districte ha presentat la Mesura de govern sobre 'Espais de suport a famílies amb infants de 0 a 3 anys', un nou servei que s'obrirà als quatre casals infantils de l'Eixample a partir del mes de setembre durant els matins.
Per saber-ne més
imatge aèries glòries
El disseny guanyador de l'habitatge públic de les Glòries reinterpreta l’Eixample de Cerdà
La unió temporal d’empreses (UTE) formada per l’equip d’arquitectes Cierto Estudio i Franc Llonch ha guanyat el concurs internacional per dissenyar, d’una banda, el Pla especial de millora urbana (PEMU) de l’Illa de les Glòries i, de l’altra, un dels quatre edificis que en formen part. El concurs ha tingut tres equips guanyadors més i entre tots quatre construiran 280 habitatges destinats a lloguer públic.
Per saber-ne més
terrassa
Comencen les negociacions per modificar l'ordenança de terrasses
El Govern municipal i el Gremi de Restauradors de Barcelona anuncien l'inici del procés per consensuar la futura modificació de l’ordenança de terrasses. Ja s'han començat a fer reunions amb els grups polítics per arribar a un consens abans de l'estiu i poder canviar la normativa vigent abans de finals d'any.
Per saber-ne més
Guia de contratació pública social Decidim la barcelona que volem
cuinem ninot
El Mercat del Ninot estrena un nou espai de cuina
L’Associació de Comerciants del Mercat del Ninot ha posat en marxa una aula gastronòmica. De la mà del xef Joan Gurguí, cada mes s’ofereixen tallers de cuina, xerrades i diversos esdeveniments per a adults i infants.
> Per saber-ne més
guarderia
Preinscripció i matrícula a les escoles bressol municipals per al curs 2017-2018
Ja s'ha obert el període de preinscripció a les escoles bressol municipals per al curs 2017-2018. Les sol·licituds es poden presentar del 2 al 12 de maig, ambdós inclosos, al centre sol·licitat en primer lloc per cada família. El 23 de maig es publicaran les llistes amb la puntuació provisional, i el període de matrícula s'obrirà el 12 de juny i romandrà obert fins al 16 de juny.
> Per saber-ne més
clarinet
Preinscripció a les escoles municipals de música
El període de presentació de sol·licituds té lloc del 2 al 12 de maig de 2017, ambdós inclosos. L'EMM Eixample – Joan Manuel Serrat ofereix 107 places en total per a alumnes de 5 a 18 anys.
> Per saber-ne més
portada díptic
Estrenem el programa primaveral de Vine a moure el parc!
La primavera arrenca amb força i un any més Camí Amic dóna el tret de sortida a una extensa i variada programació al Parc Joan Miró. Seran tres mesos d’activitats gratuïtes i a l’aire lliure per gaudir en família.
Per saber-ne més
nena menjant síndria
Tret de sortida a les inscripcions dels casals d’estiu
Les vacances escolars ja són a tocar i els casals d’estiu sempre són una bona oferta lúdica per als infants. Petits o joves poden triar entre diferents tallers artístics al Petit Tísner de Cotxeres Borrell. El Casal Infantil Urgell dedica l'estiu al cinema i al Casal de la Sagrada Família es faran tot tipus d'activitats.
Per saber-ne més
banner
Vides a l'aire
Aquest any Camí Amic ha centrat la seva activitat cultural, educativa i reivindicativa entorn la contaminació amb un cicle especialitzat anomenat VIDES A L'AIRE, coorganitzat amb els diferents equipaments culturals del barri.
Per saber-ne més
bombers
La primavera revifa l'esperit esportiu dels bombers
La Cursa dels Bombers torna als seus orígens: l’any passat ja va recuperar el recorregut tradicional i ara, ha tornat a la seva data habitual de la primavera, el dissabte 7 de maig a les 9 h.
> Per saber-ne més
banner sales d'estudi
Estàs d'exàmens? A l'Eixample tens dos sales on preparat-te
Per facilitar-te la dura feina de l’estudiant, durant aquest període, les habituals sales d’estudi de Barcelona s’ampliaran en nombre i reforçaran els seus horaris.
> Per saber-ne més
imatge campanya
La fam no fa vacances a la Sagrada Família
Del 8 al 12 de maig, recapte d’aliments i productes de primera necessitat per als veïns i veïnes de Sagrada Família organitzat pel Pla Comunitari.
> Per saber-ne més
tasa amb somriure
Taller de risoterapia per a dones grans
El taller combina recursos expressius del cos, jocs i danses com a mitjà per alliberar un riure sincer, la tensió i gaudir del contacte amb les altres persones.
> Per saber-ne més
© Copyright: Ajuntament de Barcelona
D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les vostres dades personals resten incorporades al fitxer Serveis d’Informació i Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Barcelona, amb la finalitat de gestionar de forma multicanal el servei d’informació i l’atenció a les persones que contacten amb aquest Ajuntament i/o fan ús de serveis municipals, així com informar d’aquells serveis o actuacions municipals que, en base a les dades facilitades, es consideri que poden ser del seu interès. No es cediran dades a tercers excepte quan ho requereixi la pròpia tramitació o la persona usuària ho autoritzi expressament. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit al Registre General de l’Ajuntament: Pl Sant Jaume 1, 08002 Barcelona, indicant clarament en l’assumpte Exercici de dret LOPD.

Si vol donar-se de baixa d’aquest butlletí electrònic faci clic aquí
Aquest és un correu automàtic sense servei de resposta.
Si vols posar-te en contacte amb nosaltres, clica aquí
Vols saber més coses sobre l'Eixample?