Si no pot veure aquest missatge correctament, si us plau fes clic aquí
Ajuntament de Barcelona Divendres 7 d'abril de 2017
banner
La nova guia de serveis i ajuts de l'Ajuntament ofereix tota la informació a un clic
L'Ajuntament de Barcelona posa a disposició dels ciutadans i ciutadanes un web de serveis i ajudes a les persones en forma de directori, amb l'objectiu de facilitar l’accés a aquesta informació. La pàgina s'organitza per temàtiques i remet directament al web corresponent del servei o ajut que es sol·licita.
Per saber-ne més
bus
Nous busos per una flota més sostenible
Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha resolt el concurs convocat per subministrar 76 nous autobusos durant l’any 2017, per continuar la renovació, reducció de l’edat mitjana i augment de fiabilitat de la flota. La comanda busca també una elevació de la qualitat ambiental del material mòbil.
Per saber-ne més
Guia de contratació pública social Decidim la barcelona que volem
pg. Gràcia
Reparació de la calçada al passeig de Gràcia, entre Aragó i Provença
El proper cap de setmana del 8 i 9 d'abril, previ a la Setmana Santa, es durà a terme la reparació de vuit juntes de calçada perpendiculars al trànsit al passeig de Gràcia, entre els carrers Aragó i Provença.
> Per saber-ne més
document antic
Accés Obert al "Catàleg del patrimoni arquitectònic històric-artístic de la ciutat de Barcelona"
Amb motiu de Sant Jordi, el Servei de Documentació i Accés al Coneixement de l’Ajuntament ha posat en Accés Obert des del repositori institucional BCNROC, a internet, les versions digitalitzades i les metadades descriptives del Catàleg del patrimoni arquitectònic històric-artístic de la ciutat de Barcelona.
> Per saber-ne més
Pissarelo
Impuls a un model nou de polítiques actives d’ocupació
El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i Barcelona Activa han signat un acord que permetrà que ambdues entitats treballin conjuntament per aplicar polítiques actives i d’intermediació laboral. L’objectiu és optimitzar els recursos i afavorir la incorporació de les persones aturades al mercat de treball de la ciutat.
> Per saber-ne més
banner
Tallers de primavera que no et pots perdre!
Els centres cívics de l'Eixample han obert les inscripcions dels cursos de primavera, una oferta per calmar els nervis si l'estació més florida i al·lergènica t'altera o el canvi de temperatures et fa aflorar les ganes de provar nous cursos i activitats.
Per saber-ne més
cadires
Exposició del Consell de les Dones de l'Eixample a Cotxeres Borrell
L'exposició 'El Consell de Dones de l'Eixample. Espai de debat, participació i aprenentatge' comença la seva itinerància pels centres cívics del districte després de la seva estrena el passat 1 de març al Centre Cívic Sagrada Família amb motiu del Dia Internacional de les Dones.
> Per saber-ne més
pati obert
Activitats de Setmana Santa als patis escolars
Des de dilluns 10 d’abril i fins a dilluns 17 d’abril, ambdós inclosos, els districtes de la ciutat oferiran a infants, joves i a les seves famílies, patis escolars oberts al barri com a espais d’ús públic i, també, on participar en activitats de dinamització educativa. A l’Eixample estaran oberts l’Escola Ferran Sunyer i l’Escola Els Llorers.
> Per saber-ne més
Via Crucis Concepció
Processons i benediccions de rams a l'Eixample
Quatre parròquies de l'Eixample encara mantenen la tradició del Via Crucis. La parròquia de la Mare de Déu de la Miraculosa fa el recorregut Diumenge de Rams i les de Sant Ramon de Penyafort, Sant Eugeni I Papa i La Concepció surten en processó Divendres Sant.
> Per saber-ne més
mona xoco
Vint coses que no sabies sobre la mona de Pasqua
La mona de Pasqua és una de les tradicions més arrelades de Setmana Santa. Si bé molts elements relacionats amb aquest cicle religiós van de mal borràs, la mona té una gran popularitat. Padrins de tot el país no deixen de banda aquesta obligació, cada any se’n venen milers i alguns dels pastissers més destacats hi dediquen les seves creacions més arriscades.
> Per saber-ne més
cicatriu
Les cicatrius del càncer de mama al cicle Mirades
El documental Arreta acompanya l’Ainhoa que, després de viure un càncer de mama, pren la decisió de reconstruir el seu cos amb un tatuatge. Un procés a través del qual cerca resignificar les seves cicatrius i empoderar-se en el seu cos trans.
> Per saber-ne més
© Copyright: Ajuntament de Barcelona
D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les vostres dades personals resten incorporades al fitxer Serveis d’Informació i Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Barcelona, amb la finalitat de gestionar de forma multicanal el servei d’informació i l’atenció a les persones que contacten amb aquest Ajuntament i/o fan ús de serveis municipals, així com informar d’aquells serveis o actuacions municipals que, en base a les dades facilitades, es consideri que poden ser del seu interès. No es cediran dades a tercers excepte quan ho requereixi la pròpia tramitació o la persona usuària ho autoritzi expressament. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit al Registre General de l’Ajuntament: Pl Sant Jaume 1, 08002 Barcelona, indicant clarament en l’assumpte Exercici de dret LOPD.

Si vol donar-se de baixa d’aquest butlletí electrònic faci clic aquí
Aquest és un correu automàtic sense servei de resposta.
Si vols posar-te en contacte amb nosaltres, clica aquí
Vols saber més coses sobre l'Eixample?