Si no pot veure aquest missatge correctament, si us plau fes clic aquì
Ajuntament de Barcelona 23 DE MARÇ DE 2017
Gestor de documents
Novetats en la realització dels projectes
Per tal de facilitar i millorar l’entrega dels projectes anuals i triennals, hem revisat la seva gestió i aplicat millores que us volem transmetre. A fi de conèixer el nou funcionament, us convoquem a les sessions informatives de la primera quinzena de maig. Ja us podeu inscriure!
Per saber-ne més
Acte de cloenda d'Escoles + Sostenibles
Una cloenda ben sonada
Aquest any el 13 de juny serà per recordar, farem un acte de cloenda ben boig i multitudinari. Aquest cop la trobada acollirà alumnat i professorat d'infantil, primària i secundària i cantarem plegats la versió final de l’himne d’Escoles + Sostenibles. Guardeu-vos la data!
Per saber-ne més
Formació Calendari
Servei de Documentació d'Educació Ambiental
Nou horari d'atenció i prèstec
Degut a les obres de rehabilitació de la Fàbrica del Sol, l’horari del Servei de Documentació d'Educació Ambiental serà de dilluns a divendres de 10 a 14h i les tardes de dilluns a dijous de 15 a 18h.
> Per saber-ne més
Gran Compromís Boc'n'roller
LA REVOLUCIÓ AVANÇA
Do it Yourself, repte, record Guiness, compromís i Boc’n’roll són paraules clau dels recents esdeveniments i dels pròxims passos de la Revolució Verda. Què prepara aquesta vegada l’Escola Sant Ramon Nonat?
Per saber-ne més
Premi a l'escola Turó del Cargol
RECONEIXEMENT AL PROCÉS PARTICIPATIU
L’escola Turó del Cargol és guardonada amb el “Premi Participa a l'Escola” de la Generalitat gràcies al seu projecte "Pressupost Participatiu", elaborat de manera conjunta entre alumnat, professorat, famílies i direcció del centre.
Per saber-ne més
Alumnat del Col·legi Camí
L’HORT COL·LABORATIU
El Col·legi Camí inicia un projecte d’hort impulsat per l’alumnat de 4t d’ESO en el qual també hi participa la resta de l’escola. El procés compta amb un calendari de tasques i un diari de l’hort.
> Per saber-ne més
Partícules vibrant i i onada del so
BARCELONA SONA
Voleu sumar-vos a l’actuació conjunta del Dia Internacional de Conscienciació Envers el Soroll? El 26 d’abril es realitzaran gravacions a l’entorn de les 10 Seus de Districte de la ciutat. Participeu-hi amb l'enregistrament dels sons del vostre centre, les inscripcions són fins el 31 de març!
Per saber-ne més
Manual d'avaluació de risc d'arbres i palmeres
El Servei de Documentació recomana...
Un manual d'avaluació de risc d'arbres i palmeres i el tercer informe sobre canvi climàtic a Catalunya.
Per saber-ne més
Eco-taller Mama Terra
Us invitem
...a participar als Eco-tallers de la Fira Biocultura, a fer un cop d’ull a la nova Estratègia de Consum Responsable 2016-2019 de l’Ajuntament, a assistir a la cloenda de l’AiguArt, a consultar les bases de concurs europeu “Same World” de bones pràctiques d’educació ambiental i a utilitzar el recurs Youth4Ej per a joves que denuncien casos d'injustícia mediambiental.
> Per saber-ne més
© Copyright: Ajuntament de Barcelona
El butlletí electrònic Notícies s'envia a tots els centres educatius signants del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat – Escoles + Sostenibles. Us agrairem que en feu difusió interna dins el vostre centre. Recordeu que ens podeu enviar resums i imatges de les vostres propostes i activitats perquè surtin publicades als propers butlletins.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades personals s'incorporaran al fitxer «Participació Ciutadana» de l'Ajuntament de Barcelona, amb la finalitat de gestionar la comunicació de l’Ens i altres tràmits. Les seves dades no seran cedides a tercers. Vostè consent expressament  el tractament de les seves dades per la finalitat indicada. Podeu exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit al Registre General de l'Ajuntament: Pl. Sant Jaume, 2, 08002 Barcelona, indicant clarament en l'assumpte Exercici de Dret LOPD.

Si vol donar-se de baixa d’aquest butlletí electrònic faci clic aquí
Aquest és un correu automàtic sense servei de resposta.
Si vols posar-te en contacte amb nosaltres, clica aquí
Vols saber més coses sobre Escoles + Sostenibles?