Si no pot veure aquest missatge correctament, si us plau faci clic aquí
imagen_producto
imagen_producto imagen_producto imagen_producto imagen_producto
Divendres 26 de juny de 2020
logo
logo
El Districte de les Corts presenta sis rutes per redescobrir el territori d’una manera singular

Al web del Districte podreu trobar disponibles sis rutes, tres d’elles territorials per descobrir els diferents barris, i tres temàtiques, una feminista, una esportiva i la ruta de l’art per l’avinguda Diagonal.

 

Vull saber-ne més
logo
Impuls al consum més proper dels barris de la ciutat i de les Corts

La campanya “Compra a prop. Som comerç. Fem Barcelona” neix per fomentar el comerç de proximitat i la restauració a la ciutat i corresponsabilitza les barcelonines i els barcelonins perquè utilitzin la seva força de consum per contrarestar les conseqüències de la covid-19 en el sector.

 

Vull saber-ne més
Notícies
imagen_producto
Convocades Comissions consultives telemàtiques el 29 de juny

Se celebraran dues comissions consultives a partir de les 17 h, que es podran seguir per streaming. Consulta com enviar les teves preguntes o consultes telemàticament, que s'hauran de fer arribar abans de les 17.30 h del diumenge dia 28 de juny. Per assistir presencialment, cal reservar plaça.

 

imagen_producto
El 2 de juliol se celebra un nou Consell de Districte telemàtic

La sessió se celebrarà a les 17.30 h. El seguiment es podrà fer per streaming a través de la pàgina web del districte, o directament des del canal YouTube. El servei de subtitulació no estarà disponible. Les intervencions es poden introduir a la plataforma fins a les 17.30 h del dia 1 de juliol. Per assistir presencialment, cal reservar plaça.

 

imagen_producto
En marxa el concurs del cartell de la Festa Major de les Corts 2020

El termini de presentació és del 18 de juny al 15 de juliol (ambdos inclosos). Qualsevol proposta presentada fora d’aquest termini, no serà admesa. La Festa Major de les Corts serà del 8 al 12 d'octubre de 2020.

 

 

imagen_producto
“Barcelona demà”, el nou pla estratègic de la metròpoli dels cinc milions de persones

Amb la premissa que els grans reptes urbans del segle XXI no els poden afrontar en solitari les grans ciutats, l’associació del Pla estratègic metropolità de Barcelona (PEMB) impulsa el projecte “Barcelona demà". 

 

imagen_producto
S'amplia l’estacionament regulat al districte

Des del 25 de juny s’han iniciat els treballs de senyalització per la implementació de l'ampliació de l’estacionament regulat del districte de les Corts. Aquestes actuacions conformen una resposta als suggeriments que el veïnat ha fet arribar pels diferents canals i a la petició traslladada pel propi districte de les Corts.

imagen_producto
Obres de millora de l'enllumenat a les Corts

Les actuacions, que començaran aviat, es duran a terme de manera esglaonada i es començarà pel carrer de Lluís Nicolau i d’Olwer, un cop s’acabin les obres es continuarà pel carrer de Beltrán i Rózpide i finalitzaran al carrer de Josep M. de Sagarra.

imagen_producto
Guia pràctica per a la represa: consells per a comerços i establiments de restauració

Repassem alguns dels canvis més rellevants i et facilitem un recull de consells i recomanacions per seguir mantenint les mesures de seguretat i higiene al teixit comercial de la ciutat.

 

imagen_producto
Èxit en la primera Hackató online per trobar solucions innovadores al comerç local de Barcelona

A la competició han participat més d’una cinquantena de persones organitzades en un total de 10 equips. L’equip vencedor ha estat el liderat per Rubén Heras i el projecte MERCO, que obtindrà 10.000 euros per desenvolupar el prototip.

 

imagen_producto
Un miler de places gratuïtes en casals d’estiu per a infants en situació de vulnerabilitat

‘Temps de joc’ és un programa que impulsa activitats esportives i de lleure, alhora que ofereix cobertura educativa i alimentària a nens i nenes d’entre 5 i 12 anys derivats pels Serveis Socials de Barcelona.

imagen_producto
Nous recursos pedagògics i més suport psicològic per a educadors i monitors durant l’estiu

En el marc del Pla d’Estiu extraordinari per a infants i joves que amplia la campanya anual "T’estiu Molt" que ha publicat dues guies amb orientacions pedagògiques i de suport emocional adreçades al personal educador, monitors i monitores de les activitats de lleure i esportives de l’estiu.

imagen_producto
Guia de recursos per organitzar actes a la via pública i als equipaments

Depenent de la seva tipologia i de l’espai on es duguin a terme, les activitats culturals hauran d’adoptar mesures específiques de protecció i prevenció davant de possibles contagis de covid-19. El pla de xoc ha analitzat les condicions per a la realització d’actes culturals en equipaments o a la via pública.

 

imagen_producto
Obertura de les sales d'estudi

El dilluns 29 de juny, 9 sales d’estudi permanents, entre elles la situada a la biblioteca Montserrat Abelló, tornaran a estar operatives, amb un aforament limitat al 50% i amb un nou horari, de dilluns a dijous de 20.30 a 23.30 h.

 

imagen_producto
El transport públic incrementa la seva oferta en la nova etapa i funciona al 100% en la majoria d'operadors

En aquests moments, el servei de metro, FGC, TRAM i Rodalies de Catalunya (amb algunes excepcions) ja funciona al 100%. També els busos de TMB, la majoria dels de l'AMB i el NitBus, entre altres.

 

imagen_producto
Compensació dels títols de transport integrats no utilitzats durant l'estat d'alarma

L’1 de juliol s’engegarà la compensació dels títols de transport integrats no utilitzats durant l’estat d’alarma generat per la covid-19. Les persones que no han fet servir el seu títol des del 14 de març podran ampliar-ne automàticament la caducitat simplement validant el títol a partir del dia 1 de juliol. 

imagen_producto
Barcelona Activa rep quatre reconeixements de les Nacions Unides per la feina feta durant la covid-19

Les Nacions Unides reconeixen les bones pràctiques i les solucions de Barcelona Activa en quatre iniciatives aplicades en matèria laboral, social i econòmica durant la crisi provocada per l’emergència sanitària.

 

imagen_producto
4 apps per millorar la gestió del teu temps de treball

Davant el fet objectiu que el temps és limitat i no podem sumar hores al nostre dia a dia resulta evident que una millor organització i planificació del temps pot ajudar-nos a conciliar les esferes personal, laboral i familiar. En aquest article us proposem 4 aplicacions mòbils per gestionar el nostre temps en l’àmbit laboral.

 

Agenda
logo
28-J: una setmana plena d’activitats per celebrar i reivindicar l’Orgull LGTBI

Entitats i col·lectius LGTBI de la ciutat es mobilitzen per mantenir viu l’esperit de l’Orgull LGTBI, tot i les circumstàncies especials del moment.

 

imagen_producto
Tens suggeriments? Ens agradaria conèixer la teva opinió
Parla amb nosaltres >
Camina o pedaleja imatges