Si no pot veure aquest missatge correctament, si us plau fes clic aquí
Ajuntament de Barcelona Divendres 24 de novembre de 2017
banner plenari
Últim plenari de l'any dimarts 28 de novembre
Amb motiu de les eleccions autonòmiques del 21 de desembre, el Consell Plenari del Districte de l'Eixample previst per a l'últim mes de l'any s'ha avançat al 28 de novembre.
Per saber-ne més
banner consell barri
Consell de barri de la Sagrada Família el 29 de novembre
L'últim consell de barri de la Sagrada Família tindrà lloc dimecres 29 de novembre, a les 19 h, al centre cívic del barri. Els punts de l'Ordre del Dia són: entorn del Temple, carrils bici i vibracions de la L2.
Per saber-ne més
nadal 2017 Zona de Baixes Emissions 2017
globus comerç
El 2018, l'any del comerç i la cultura
Un programa amb més de 100 activitats als 21 eixos comercials durant el 2018, servirà per celebrar l’Any del Comerç i la Cultura. L'objectiu és convertir les botigues en prescriptors i punts d'informació cultural per als veïns i les veïnes dels barris de la ciutat.
> Per saber-ne més
planol
Pacificació dels entorns dels carrers Ribes, Alí Bei i Sicília
La transformació d'aquest triangle de carrers molt a tocar de l’Estació del Nord en una zona amb espais lliures i amb poc trànsit de vehicles començarà en els propers dies. En l’actualitat aquests carrers presenten un urbanisme divers i poc atractiu a l’ús en alguns espais,
> Per saber-ne més
Fira de Nadal Safa
Tall del carrer Sardenya davant el Temple durant la Fira de la Sagrada Família
Durant la Fira de Nadal de la Sagrada Família es tallarà al trànsit el carrer Sardenya per facilitar la mobilitat de la gran afluència de visitants. La iniciativa s’inscriu en el grup de mesures aprovades per la Junta Local de Seguretat de Barcelona arran de l'atemptat terrorista del 17 d'agost.
> Per saber-ne més
gent passejant
La població de la ciutat en risc de pobresa es redueix un 5% respecte al 2011
L‘Enquesta de condicions de vida 2016 destaca també que el 35% dels ciutadans no poden fer front a despeses imprevistes, i tres de cada deu no es poden permetre anar de vacances almenys una setmana a l’any.
> Per saber-ne més
gent corrent a la cursa
Alteracions a la mobilitat en la Gran Via per la cursa Jean Bouin
Diumenge 26 de novembre se celebra la cursa més veterana de la ciutat. Els recorreguts de 5 i 10 quilòmetres afectaran a la mobilitat en la Gran Via i canviaran el sentit de circulació d'alguns carrers de l'Eixample.
> Per saber-ne més
banner campanya
El Consell de Dones celebra el 25N amb una gran festa al carrer Marina
Tot un matí amb recitals poètics, concerts, balls tradicionals, teatre i tallers en el qual es llegirà el Manifest del 25 N. També s’hi instal·laran també carpes del Protocol Contra les Agressions Masclistes del Barri de La Sagrada Família, del Pla de Desenvolupament Comunitari de la Sagrada Família i de les entitats i serveis del Consell de les Dones de l’Eixample
Per saber-ne més
banner illes de cultura
Flamenc, clàssica i jazz i espectacle de circ a les nostres Illes de Cultura
Et proposem uns plans de cap de setmana genials. Escoltar bona música -pop&flamenc i clàssica&jazz) i veure un poètic espectacle de circ a les nostres Illes de Cultura. Donem vida als nostres jardins!
Per saber-ne més
parada caganers
Fira de Nadal de la Sagrada Família
Parades d’avets de Nadal, guarniments nadalencs, pessebres i figures, així com de productes alimentaris típics d’aquesta festivitat com són els torrons i la fruita seca, o de venda de regals, sobretot d’artesania, bijuteria i roba. Del 25 de novembre al 23 de desembre.
> Per saber-ne més
nens jugant
Els casals infantils de l'Eixample participen al Renova la teva joguina
Del 27 de novembre al 23 de desembre, els casals infantils del districte participen en la campanya “Renova les teves joguines”. Una ocasió per reutilitzar, compartir i consumir de manera més responsable durant el període de màxim consumisme de l’any.
> Per saber-ne més
Gran Hotel Budapest
The Grand Budapest Hotel al Centre Cívic Fort Pienc
Últim títol del cicle de cinema Excentricitats, amb el que el Centre Cívic vol demostrar que la valentia de la singularitat i l’elecció de ser un mateix acaben sent els mitjans per aconseguir la felicitat.
> Per saber-ne més
© Copyright: Ajuntament de Barcelona
D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les vostres dades personals resten incorporades al fitxer Serveis d’Informació i Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Barcelona, amb la finalitat de gestionar de forma multicanal el servei d’informació i l’atenció a les persones que contacten amb aquest Ajuntament i/o fan ús de serveis municipals, així com informar d’aquells serveis o actuacions municipals que, en base a les dades facilitades, es consideri que poden ser del seu interès. No es cediran dades a tercers excepte quan ho requereixi la pròpia tramitació o la persona usuària ho autoritzi expressament. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit al Registre General de l’Ajuntament: Pl Sant Jaume 1, 08002 Barcelona, indicant clarament en l’assumpte Exercici de dret LOPD.

Si vol donar-se de baixa d’aquest butlletí electrònic faci clic aquí
Aquest és un correu automàtic sense servei de resposta.
Si vols posar-te en contacte amb nosaltres, clica aquí
Vols saber més coses sobre l'Eixample?