Si no pot veure aquest missatge correctament, si us plau faci clic aquí
imagen_producto
imagen_producto imagen_producto imagen_producto imagen_producto
Divendres 01 de juliol de 2020
logo
logo
L’ampliació extraordinària de les terrasses serà vigent tot el 2021

L’ampliació extraordinària de les terrasses de bars i restaurants es prorrogarà i serà vigent fins al 31 de desembre de 2021. L’objectiu és reforçar el suport a un sector fonamental per a la reactivació econòmica de la ciutat i la cohesió social dels barris. L’equip que gestiona les 4.878 sol·licituds rebudes fins ara s’ha multiplicat per quatre per agilitar-ne la tramitació.

Vull saber-ne més
Notícies
imagen_producto
Mascareta obligatòria als espais d’ús públic, tant tancats com a l’aire lliure

A partir del 9 de juliol, és obligatori portar mascareta, encara que es pugui mantenir la distància de seguretat, a la via pública, a l’aire lliure, en espais tancats d’ús públic i al transport públic.

imagen_producto
Mobilitat i equipaments, entre els temes tractats a l'Audiència Pública

El regidor del Districte, Jordi Martí, va donar resposta a les més de 30 preguntes plantejades per diferents entitats i veïnes i veïns del districte a través de la plataforma decidim.barcelona. Entre d’altres temes, es van tractar qüestions relacionades amb la mobilitat sostenible i la pacificació de carrers o la preocupació pels equipaments educatius públics de l’Eixample.

imagen_producto
Es posa en marxa el Bonus Cultura

L’Ajuntament de Barcelona posarà en circulació 200.000 Bonus Cultura des del 13 de juliol i fins a final d’any per bonificar la despesa en teatre, cinema, espectacles d’arts escèniques i llibres i productes editorials, amb l’objectiu d’impulsar el consum de cultura per part de la ciutadania i, d’aquesta manera, l’activitat empresarial vinculada a les indústries creatives

imagen_producto
L’ús dels punts verds es bonifica amb una reducció de fins al 14% en la taxa de residus

L’ús dels punts verds es bonificarà amb una reducció de fins al 14% en la taxa de residus per incrementar-ne el nombre de persones usuàries. L’objectiu és promoure la recollida selectiva per aconseguir una gestió més sostenible, fer front a l’emergència climàtica i preservar la salut de tothom.

imagen_producto
Ajuts extraordinaris per a entitats que hagin cobert necessitats d’alimentació durant la pandèmia

L’Ajuntament de Barcelona ha engegat una nova línia d’ajuts extraordinaris per valor de mig milió d’euros, destinats a una quarantena d’entitats socials de la ciutat de Barcelona que han mantingut dispositius d’alimentació, els han reforçat o n’han engegat de nous durant la pandèmia de la covid-19.

imagen_producto
El Bicing s’integra a l’app Smou, una única aplicació amb diferents serveis de mobilitat de Barcelona

L’app Smou, l’aplicació mòbil per facilitar els desplaçaments a Barcelona, està en un procés de millora constant i un any i mig després del llançament integra el servei de Bicing i ofereix noves funcions a les persones usuàries, com donar-se d’alta al servei mitjançant l’aplicació, saber si hi ha bicicletes mecàniques i elèctriques en una estació determinada o consultar l’estat del trajecte.

imagen_producto
Els nens i nenes de Barcelona tenen un missatge

Durant el confinament, els nens i nenes no han pogut sortir de casa, ni anar a l’escola ni als gronxadors. Però han fet moltes coses i han viscut moltes emocions i sentiments. Ho han explicat al web “Estimat diari” amb dibuixos, escrits i vídeos.

imagen_producto
Nou horari del Centre LGTBI

El Centre LGTBI amplia l’horari d’atenció al públic. A partir d’avui, 6 de juliol, l’equipament romandrà obert de dilluns a divendres, de 10.00 a 14.00 hores, i de 16.00 a 20.00 hores.

imagen_producto
Propera convocatòria de subvencions per a la reducció de la pobresa i la precarietat de les dones

Properament l'Ajuntament de Barcelona publicarà una convocatòria de subvencions de caràcter plurianual (2020-2021) per a la reducció de la pobresa i la precarietat de les dones, en el marc de l’Estratègia contra la Feminització de la Pobresa i la Precarietat (2016-2024).

imagen_producto
Ampliada la convocatòria d’ajuts per al pagament de l’IBI als establiments culturals

Dijous, 9 de juliol, es va obrir la convocatòria 2020 d’ajuts sobre l’import equivalent a la quota líquida de l’impost sobre béns immobles (IBI) corresponent a establiments culturals dedicats a l’exhibició o al comerç cultural de caràcter privat. L’import màxim de la convocatòria serà de 350.000 euros, dels quals 150.000 són un import addicional afegit en el marc del pla de xoc municipal de suport al teixit cultural impulsat arran de la crisi sanitària.

imagen_producto
Tens suggeriments? Ens agradaria conèixer la teva opinió
Parla amb nosaltres >
Reactivació econòmica promo