Si no pot veure aquest missatge correctament, si us plau faci clic aquí
imagen_producto
imagen_producto imagen_producto imagen_producto imagen_producto
Divendres 24 de juliol de 2020
logo
logo
La ciutadania, a favor de recuperar espai per al veïnat i preocupada per les conseqüències de la covid-19

El Baròmetre semestral, que recull l’opinió dels veïns i veïnes de Barcelona a partir de 805 entrevistes fetes del 3 al 13 de juliol de 2020, mostra una població molt conscienciada per a una mobilitat més sostenible i per generar més espai públic per als vianants. També preocupen les conseqüències socioeconòmiques de la pandèmia de la covid-19.

Vull saber-ne més
Notícies
imagen_producto
L’Observatori Metropolità de l’Habitatge de Barcelona analitza l’estructura i la concentració de la propietat d’habitatge a la ciutat

L’Observatori Metropolità de l’Habitatge de Barcelona (O-HB) ha presentat el laboratori ‘Estructura i concentració de la propietat d’habitatge a la ciutat de Barcelona’. Després de presentar una primera edició l’any passat, l’O-HB ha donat a conèixer les dades més rellevants del 2019-2020. Aquest nou informe exposa els resultats de l’anàlisi de la situació de la propietat del parc d’habitatges i del parc de lloguer a la ciutat de Barcelona.

imagen_producto
Es convoca una línia de subvencions per a la transformació digital del comerç de proximitat i la restauració

L’Ajuntament de Barcelona, a través de la Direcció de Comerç, Restauració i Consum, posa en marxa una línia de subvencions amb un pressupost de 500.000 euros per a la transformació digital del comerç de proximitat i la restauració de barri.

imagen_producto
Nova oficina per a la captació de fons europeus de reconstrucció

Es posarà en marxa un nou dispositiu integral per a la cerca i captació de fons europeus anunciats en el marc del fons europeu de reconstrucció. L’objectiu és presentar projectes de ciutat que permetin aprofundir en la transició ecològica i digital i en la promoció de l’economia incidint en la generació d’ocupació i la reactivació econòmica i social de la ciutat.

imagen_producto
Oberta la convocatòria del quinzè premi 25 de Novembre: Block the troll: estratègies feministes a les xarxes

Des de l’any 2005 l’Ajuntament de Barcelona convoca el premi 25 de Novembre, amb motiu de la commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones, i en el marc de l’Acord Ciutadà per una Barcelona lliure de violència contra les dones. Fins el 25 de setembre del 2020 es poden presentar projectes a la quinzena edició del premi 25 de Novembre

imagen_producto
Nou impuls al consum més proper dels barris de l'Eixample

Fa unes setmanes, l'Ajuntament engegava la campanya “Compra a prop. Som comerç. Fem Barcelona”, que neixia per fomentar el comerç de proximitat i la restauració a la ciutat. En el marc d’aquestes actuacions, l’Eixample ha posat en marxa una campanya personalitzada per cada barri, on els propis comerços són els protagonistes.

imagen_producto
El Pacte per Barcelona encara la recuperació des del consens

Representants de tots els grups municipals han signat el Pacte per Barcelona per a un nou impuls col·lectiu per superar la crisi de la covid-19 amb les aportacions d’unes dues-centes entitats de la ciutat.

imagen_producto
El Procicat publica el pla de represa de la cultura popular i les associacions

El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya ha presentat el pla de represa de la cultura popular i les associacions culturals. El document és fruit de la col·laboració de la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural amb les 35 federacions que constitueixen el Consell de l’Associacionisme Cultural. L’escrit també apel·la a la responsabilitat dels col·lectius per tal de vetllar per la salut pública i la solidaritat.

imagen_producto
L’esport a l’espai públic. Què es pot fer?

La situació epidemiològica als municipis de Barcelona, Viladecans, el Prat de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Boi de Llobregat, Cornellà, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat, Montcada i Reixac, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs i Badalona obliga a adoptar mesures especials de contenció de l’activitat laboral i social i en matèria de salut pública per frenar la transmissió del virus de la COVID-19 i protegir la salut de la població d’aquests àmbits territorials i també de la resta del territori de Catalunya.

imagen_producto
Tens suggeriments? Ens agradaria conèixer la teva opinió
Parla amb nosaltres >
Reactivació econòmica promo