Si no pot veure aquest missatge correctament, si us plau faci clic aquí
imagen_producto
imagen_producto imagen_producto imagen_producto imagen_producto
Dilluns 10 d'agost de 2020
logo
logo
Més de 3,3 milions d’euros de l’impost turístic serviran per impulsar la ciutat

Una part de la recaptació del 2019 de l’impost d’estades en establiments turístics servirà per finançar un paquet de mesures d’impuls de l’economia del visitant, de l’estratègia territorial de realçament dels elements d’interès als districtes i de sostenibilitat i promoció de la ciutat.

Vull saber-ne més
logo
Nou sistema de detecció de la covid-19 en les aigües residuals i de bany

Dues estacions d’anàlisi de la qualitat de l’aigua a les platges del Somorrostro i del Bogatell examinen la presència del virus a les aigües residuals i de bany, amb l’objectiu de poder anticipar la resposta davant possibles contagis de covid-19.

Vull saber-ne més
Notícies
imagen_producto
Afectacions a la mobilitat per treballs de pavimentació

A l'agost hi hauran actuacions de renovació d’asfalt a dos trams de carril bus de la ciutat, a la travessera de Gràcia i a l’avinguda Diagonal. A més, es pavimenten els túnels de Maria Cristina i de la Ronda del Mig.

imagen_producto
Augmenta la plantilla de la Guàrdia Urbana en 199 agents

La nova promoció començarà la fase de pràctiques a les diferents comissaries amb l’acompanyament d’altres agents amb més experiència. Un cop superat un any de servei, seran nomenats com a funcionaris i funcionàries de carrera.

imagen_producto
Més punts de recàrrega de vehicles elèctrics

La xarxa pública Endolla Barcelona ha sumat 7 nous punts de recàrrega per a vehicles elèctrics, amb els quals ja té 500 punts en funcionament. Ja hi ha més de 5.000 persones usuàries d’aquest servei.

imagen_producto
El Servei de Teleassistència, més a prop de la gent gran

Comença una campanya per apropar el Servei de Teleassistència Municipal a prop de les 20.000 persones majors de 75 anys que viuen soles i que, encara que en podrien disposar, no l’han sol·licitat.

imagen_producto
En l'accés i l'ús de la tecnologia, no deixem ningú enrere

Per pal·liar la bretxa digital, Barcelona Activa posa en marxa noves línies d’actuació en l’àmbit de la capacitació tecnològica.

 

imagen_producto
Menys coloms gràcies a un tractament anticonceptiu

Des del 2017, se’ls subministra un pinso anticonceptiu de blat de moro recobert de nicarbazina, distribuït en 51 dispensadors automàtics repartits per la ciutat.

Instagram
imagen_producto
Picaportes de les cases senyorívoles de l'Eixaample

Si us heu quedat aquest mes a la ciutat, aprofiteu per mirar-la amb ulls més relaxats. Gaudiu dels detalls dels edificis modernistes de l’Eixample, com les picaportes de les seves portes senyorívoles.


#igerseixample
Fes-te'n seguidor
Agenda
logo
A l’agost, torna el cicle Música als Parcs
Tots els dimarts, als Jardins de Joan Maragall (Palauet Albéniz) i tots els dijous al Park Güell, a les 20.30 h

Per garantir totes les mesures de seguretat vigents l’aforament als concerts està limitat i cal reservar les entrades prèviament. Tots els concerts comencen a les 20.30 h. però per evitar aglomeracions, l’acomodament es farà a partir de les 19.30 h.

logo
L'agost a la ciutat. Què s'hi fa per a joves?

Us quedeu a Barcelona aquest estiu? Feu un cop d’ull al que us ofereix la ciutat aquest mes! Recordeu: en fer ús dels serveis per a joves és obligatori l’ús de mascareta i respectar les precaucions de seguretat establertes i indicades a la senyalització.

imagen_producto
Tens suggeriments? Ens agradaria conèixer la teva opinió
Parla amb nosaltres >
Reactivació econòmica promo