Si no pot veure aquest missatge correctament, si us plau faci clic aquí
imagen_producto
imagen_producto imagen_producto imagen_producto imagen_producto
Divendres 20 de novembre de 2020
logo
logo
Comencen les obres per ampliar el col·lector de la Diagonal per reduir el risc d’inundacions

La intervenció per ampliar i desdoblar el col·lector de l’avinguda Diagonal es farà entre el carrer de Girona i el passeig de Sant Joan. Permetrà augmentar la capacitat drenant de la infraestructura un 70% més.

Vull saber-ne més
logo
La ronda de la Universitat es transforma amb més espai per a les persones

La intervenció n'ampliarà les voreres per corregir la desproporció actual entre l'espai destinat als vehicles de motor, dos terços de la via, i el destinat als vianants, només un terç.

Vull saber-ne més
Notícies
imagen_producto
Eines de suport mutu per fer front a les violències masclistes als entorns digitals

La campanya d’enguany vol donar recursos sobre sororitat a les usuàries més joves de les xarxes per exercir i representar visualment el suport mutu entre dones als entorns digitals.

imagen_producto
Consell de barri de l'Esquerra, en format virtual

En l'actual context sanitari no es poden realitzar reunions presencials. Per tant, el Consell de Barri, que tindrà lloc el 30 de novembre a les 18.30 h, s'haurà de seguir a través del canal municipal de Youtube.

imagen_producto
Diagnosi de l'economia de les cures a la Sagrada Família

El document vol ser una eina pràctica amb una metodologia de treball que es pugui transferir i que permeti començar a plantejar accions i projectes sobre les cures amb una base ferma.

imagen_producto
Roda la roba, roda-ho tot!

La Taula social del Pla Comunitari de Sagrada Família impulsa el projecte InterCANVIS, una xarxa comunitària per intercanviar roba, llibres, recursos ortopèdics, joguines i tot tipus d'objectes.

imagen_producto
Tots els comerços de Barcelona mereixen un premi

El premi Barcelona Comerç 2020 ha canviat enguany els cinc guardons habituals per un únic reconeixement unitari al conjunt de professionals del comerç i la restauració de la ciutat.

imagen_producto
Nou contracte per a un enllumenat públic més segur i eficient

El nou contracte es posarà en marxa el 2022 i preveu la subrogació del cent per cent del personal. El procés de licitació es divideix en dues fases.

Instagram
imagen_producto
Punts Lila de l'Eixample

En el marc del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència masclista vers les dones, hem començat a publicar una sèrie de vídeos contra les agressions masclistes. Aquí podeu veure el primer, sobre els Punts Lila del districte.


#BCNAntimasclista #25N
Fes-te'n seguidor
Agenda
logo
Connecta't al 25N. L'Eixample lliure de violències masclistes!
El 25 de novembre s'il·luminarà de lila la façana de la seu del Districte

Els equipaments i les entitats feministes del districte han elaborat un programa d'actes ple de xerrades, cinefòrums, debats i espectacles, però que per les circumstàncies de la pandèmia s'haurà de seguir en línia.

logo
Exposició dels projectes presentats al concurs de la Model

La mostra, que es pot visitar a la sala d’exposicions de la Model els divendres a la tarda, els dissabtes durant tot el dia i els diumenges al matí, recull també una explicació acurada del procés de transformació del centre penitenciari des que l’Ajuntament va passar a ser el responsable.

logo
La Fira de Nadal de la Sagrada Família s'adapta a l’actual situació sanitària
La fira tindrà lloc entre els dies 28 de novembre i 23 de desembre

La Fira de Nadal de la Sagrada Família, nascuda als anys 60, és el mercat nadalenc de més tradició de l’Eixample i reuneix parades d’avets de Nadal i guarniments, pessebres i figures, regals i productes alimentaris artesans com torrons, formatges i embotits.

imagen_producto
Tens suggeriments? Ens agradaria conèixer la teva opinió
Parla amb nosaltres >
banner1 banner2