Si no pot veure aquest missatge correctament, si us plau faci clic aquí
imagen_producto
imagen_producto imagen_producto imagen_producto imagen_producto
Divendres 14 d'agost de 2020
logo
logo
El CUESB atén prop de deu mil persones durant l’emergència sanitària per la covid-19

Durant l’emergència sanitària el Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona ha registrat un increment de demandes de suport relacionades amb l’angoixa, la por i el desconcert; per no poder atendre els familiars dependents que viuen sols, i situacions de violencia masclista o familiar.

Vull saber-ne més
Notícies
imagen_producto
Més recursos per combatre l’escletxa digital

En col·laboració amb la fundació Mobile World Capital Barcelona es farà una enquesta per identificar la bretxa digital i conèixer les necessitats digitals de la ciutadania.

imagen_producto
Nou web per abordar el patiment i la salut emocional

El Cabàs Emocional és una de les mesures previstes per reforçar els serveis municipals de salut mental arran de la pandèmia.

imagen_producto
Control d’aforament per garantir la seguretat sanitària als mercats municipals

Els 43 mercats municipals de la ciutat incorporaran càmeres zenitals que comptaran les persones que entren al mercat i les que en surten. El comptatge es farà dels caps de les persones presents, i no hi haurà la possibilitat d’enfocar-ne les cares.

imagen_producto
Tens un comerç o un restaurant? Encara ets a temps de demanar aquestes subvencions

L'Ajuntament de Barcelona té obertes tres subvencions dirigides al comerç de proximitat i als establiments de restauració de la ciutat: enllumenat nadalenc, transformació digital i rebaixa de lloguers de locals comercials.

imagen_producto
Més de mig milió d’euros d'ajut humanitari per fer front a la covid-19

Vuit projectes internacionals d’acció humanitària es beneficiaran del fons d’emergència per fer front als efectes de la covid-19 arreu del món.

imagen_producto
Un agost lorquià a Casa Seat

A Casa Seat s’han proposat que aquest agost sigui més suportable acostant al gran poeta granadí Federico García Lorca des de diferents perspectives.

Instagram
imagen_producto
Una joia de la illa de la discòrdia

Darrera d'aquest fanal del passeig de Gràcia hi ha una de les cinc joies de l'illa de la discòrdia, obra de l'arquitecte Domènech i Montaner. De quina preciosa casa en parlem?


#igerseixample
Fes-te'n seguidor
Agenda
logo
A l’agost, torna el cicle Música als Parcs
Tots els dimarts, als Jardins de Joan Maragall (Palauet Albéniz) i tots els dijous al Park Güell, a les 20.30 h

Per garantir totes les mesures de seguretat vigents l’aforament als concerts està limitat i cal reservar les entrades prèviament. Tots els concerts comencen a les 20.30 h. però per evitar aglomeracions, l’acomodament es farà a partir de les 19.30 h.

logo
L'agost a la ciutat. Què s'hi fa per a joves?

Us quedeu a Barcelona aquest estiu? Feu un cop d’ull al que us ofereix la ciutat aquest mes! Recordeu: en fer ús dels serveis per a joves és obligatori l’ús de mascareta i respectar les precaucions de seguretat establertes i indicades a la senyalització.

imagen_producto
Tens suggeriments? Ens agradaria conèixer la teva opinió
Parla amb nosaltres >
Reactivació econòmica promo