Si no pot veure aquest missatge correctament, si us plau fes clic aquí
Ajuntament de Barcelona Divendres 3 de novembre de 2017
plenari
El Ple exigeix l’excarceració immediata de tots els presos polítics
El Plenari del Consell Municipal, reunit en una sessió extraordinària, ha aprovat avui una declaració institucional per exigir l’excarceració immediata de tots els presos polítics. La resolució s’ha aprovat amb els vots favorables de Barcelona en Comú, Grup Demòcrata, ERC, CUP-Capgirem i el regidor no adscrit Gerard Ardanuy.
Per saber-ne més
render superilla
El barri de Sant Antoni recuperarà 26.000 metres quadrats per a les persones
El 2019, els veïns i veïnes de Sant Antoni hauran recuperat 26.000 metres quadrats que ara es destinen als vehicles per a usos ciutadans. És l'horitzó marcat al programa Superilles per a un dels barris més densos de la ciutat i que s'implanta d'acord amb un procés de participació dut a terme amb el veïnat.
Per saber-ne més
Pla de barris Nova xarxa bus
render
Els entorns de l’Hospital Clínic, més amables per als vianants
Es restringirà el pas de vehicles a veïns, aparcaments, serveis i motocicletes del carrer del Rosselló (entre Comte d’Urgell i Villarroel), i tot l’espai del xamfrà es tancarà al trànsit i es convertirà en una plaça per als veïns i les veïnes que es desplacin a peu.
> Per saber-ne més
xarxa bus
El 13 de novembre es posa en marxa la nova línia de bus D40
El 13 de novembre comencen a funcionar quatre noves línies de la Nova Xarxa de Bus. En aquesta nova fase es posen en marxa una línia diagonal (D40), que cobreix el trajecte de Plaça d’Espanya a Via Favència, i tres línies verticals (V5, V29 i V31).
> Per saber-ne més
alcaldesa i companyia
Per una vida digna, suport a la renda garantida
El Plenari del Consell Municipal ha aprovat avui una declaració institucional a favor de la renda garantida de ciutadania i ha assumit el compromís de col·laborar amb la llei impulsada al Parlament de Catalunya després d’una iniciativa legislativa popular que va recollir més de 120.000 signatures.
> Per saber-ne més
carril bici Sardenya
Entra en servei el primer tram del carril bici del carrer de Sardenya
El tram ofereix connexió amb els carrils bici existents als carrers: Provença, Consell de Cent, Diputació, Gran via de les Corts Catalanes, l’eix ciclista del carrer de Ribes, la prolongació de l’av Vilanova per l’interior del parc de l’Estació del Nord i a l’av Meridiana.
> Per saber-ne més
logo illes Cultura
Gaudeix de la programació d'Illes de Cultura als jardins de l'Eixample
Amb aquest cicle es vol fomentar els jardins ideats per Ildefons Cerdà com a espais model de convivència entre diferents usos i de caràcter intergeneracional. A cada barri de l'Eixample hi haurà dos jardins interiors d'illa que acolliran aquest cicle estable d'espectacles.
Per saber-ne més
imatge campanya
Intercanvia i renova la roba!
Del 2 de novembre al 3 de desembre torna el 'Renova la teva roba', una iniciativa per fomentar el consum conscient i responsable i la prevenció de residus. Es tracta d'una iniciativa promoguda per entitats, associacions i equipaments de la ciutat amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.
Per saber-ne més
fotograma pel·lícula
Cicle de Cinema i Drets dels Infants als Cinemes Girona
El proper 5 de novembre arrencarà el programa educatiu Cicle de Cinema sobre els Drets dels Infants i s’allargarà fins al 26 de novembre, projectant-se en diferents sessions un total de 8 pel·lícules. Els infants aprenen sobre els drets i deures tant individuals com col·lectius, en un marc interactiu i participatiu.
Per saber-ne més
exposició
El Consell de Dones de l'Eixample
Aquesta exposició vol mostrar i reconèixer la tasca de totes les entitats que treballen amb i per les dones de l'Eixample. Al Centre Cívic Urgell, del 6 al 21 de novembre.
> Per saber-ne més
dona gran
Dones del 36
L’exposició forma part del cicle Dones en so de pau, dins dels actes del 25N- Dia Internacional per l’eliminació de la violència vers les dones.
> Per saber-ne més
banner Drets i presons
Conferències "Drets i Presons" els propers 8, 15 i 22 de novembre de 2017
Els propers dies 8, 15 i 22 de novembre, l’Ajuntament de Barcelona organitza les conferències “Drets i Presons”, un cicle de conferències que tenen per objectiu obrir un espai de reflexió, memòria i debat entorn la relació entre drets, presó i ciutat.
> Per saber-ne més
Katharina von Bora
El llegat de la Reforma: De monja a dona de pastor, una nova vocació
La Reforma Protestant va obrir les portes a una nova vocació per a molta dones, és a dir, la de dona de pastor. Estrasburg va ser escenari de la noces de molts dels primers reformadors. Segona conferència del cicle 'El llegat de la reforma', que té lloc al Centre Cívic Golferichs.
> Per saber-ne més
© Copyright: Ajuntament de Barcelona
D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les vostres dades personals resten incorporades al fitxer Serveis d’Informació i Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Barcelona, amb la finalitat de gestionar de forma multicanal el servei d’informació i l’atenció a les persones que contacten amb aquest Ajuntament i/o fan ús de serveis municipals, així com informar d’aquells serveis o actuacions municipals que, en base a les dades facilitades, es consideri que poden ser del seu interès. No es cediran dades a tercers excepte quan ho requereixi la pròpia tramitació o la persona usuària ho autoritzi expressament. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit al Registre General de l’Ajuntament: Pl Sant Jaume 1, 08002 Barcelona, indicant clarament en l’assumpte Exercici de dret LOPD.

Si vol donar-se de baixa d’aquest butlletí electrònic faci clic aquí
Aquest és un correu automàtic sense servei de resposta.
Si vols posar-te en contacte amb nosaltres, clica aquí
Vols saber més coses sobre l'Eixample?