Si no pot veure aquest missatge correctament, si us plau fes clic aquì
Ajuntament de Barcelona 23 DE FEBRER DE 2017
Coreografia de l'escola Auró
Tic tac per al vers inspirat
Encara no heu participat a la cançó d’Escoles + Sostenibles? L’escola CEIR Arco és un dels centres que ens ha enviat els seus versos i a través d’un vídeo ens mostra el seu procés creatiu. No us ho penseu més, teniu temps fins l’1 de març!
Per saber-ne més
Acte de signatura del Compromís
Entitats de comerç i organitzacions professionals se sumen a la xarxa B+S
Entitats associatives del món del comerç, gremis i organitzacions professionals s’adhereixen a la xarxa Barcelona + Sostenible a l’acte de signatura conjunta del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.
Per saber-ne més
Formació Calendari
Recollida de plantes
Els detalls de la recollida de plantes
Ja heu rebut el correu electrònic amb el dia i l’hora en què heu de recollir les espècies vegetals? El període per anar-les a buscar serà del 6 al 24 del proper mes de març.
> Per saber-ne més
Pessebre urbà de l'escola Santa Anna
Especial festes d'hivern sostenibles
Les iniciatives de les “Jornades de Nadal” de l’escola Institució Montserrat i el premi a l’espectacular pessebre urbà amb materials reutilitzats de l’escola Santa Anna són les accions que destaquem.
Per saber-ne més
Estudiants xinesos a l'Institut Príncep de Girona
Beijing i Barcelona teixeixen llaços de sostenibilitat
Un grup de xinesos visita les instal·lacions i els projectes de l’Institut Príncep de Girona per agafar idees i aplicar-les al seu centre a Beijing.
Per saber-ne més
L'hort urbà del Centre el Caliu
Una eina d’aprenentatge ambiental i social
L’Escola el Carrilet col·labora amb l’hort urbà del Centre el Caliu, un espai d’acolliment de persones sense sostre. Aquesta resulta una experiència única per conèixer altres realitats i potenciar el treball pràctic i transversal.
> Per saber-ne més
DE L’HORT A CASA, ARA ONLINE!
Ja està disponible la versió digital de la maleta pedagògica “De l’hort a casa” en la qual podreu trobar tots els recursos descarregables. Aquests es troben també físicament al nostre Servei de Documentació.
Per saber-ne més
Titelles de dit "Ens Ho Mengem Tot"
Titelles pel malbaratament alimentari
Des de la microxarxa “Ens ho mengem tot” s’ofereixen titelles de dit que tenen com a protagonistes els 5 aliments que s’analitzen: el iogurt, el pa, els cigrons, l’enciam i la pera.
Per saber-ne més
Us invitem
Us invitem...
....a participar al cicle “Ciutat Cuidadora”, a fer un cop d’ull al vídeo de Biciclot sobre ciclisme urbà, a inscriure-us a alguna de les activitats del Programa Metropolità d’Educació per la Sostenibilitat de l’AMB i a consultar el Tercer Informe sobre Canvi Climàtic a Catalunya.
> Per saber-ne més
© Copyright: Ajuntament de Barcelona
El butlletí electrònic Notícies s'envia a tots els centres educatius signants del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat – Escoles + Sostenibles. Us agrairem que en feu difusió interna dins el vostre centre. Recordeu que ens podeu enviar resums i imatges de les vostres propostes i activitats perquè surtin publicades als propers butlletins.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades personals s'incorporaran al fitxer «Participació Ciutadana» de l'Ajuntament de Barcelona, amb la finalitat de gestionar la comunicació de l’Ens i altres tràmits. Les seves dades no seran cedides a tercers. Vostè consent expressament  el tractament de les seves dades per la finalitat indicada. Podeu exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit al Registre General de l'Ajuntament: Pl. Sant Jaume, 2, 08002 Barcelona, indicant clarament en l'assumpte Exercici de Dret LOPD.

Si vol donar-se de baixa d’aquest butlletí electrònic faci clic aquí
Aquest és un correu automàtic sense servei de resposta.
Si vols posar-te en contacte amb nosaltres, clica aquí
Vols saber més coses sobre Escoles + Sostenibles?