Si no pot veure aquest missatge correctament, si us plau fes clic aquí
Ajuntament de Barcelona Divendres 24 de febrer de 2017
presó
La Model tancarà abans de l'estiu
L’Ajuntament de Barcelona valora positivament que la presó Model disposi de calendari de tancament específic. La Generalitat de Catalunya ha anunciat que el 7 de març el centre penitenciari deixarà d'acollir presos i al mes de juny sortirà l’últim d’ells.
Per saber-ne més
got d'aigua
Barcelona avança cap a la gestió pública de l’aigua
L’aigua és un bé comú essencial per a la vida i, per tant, cal gestionar-la sota criteris d’interès general. Seguint aquesta filosofia, l’Ajuntament de Barcelona treballa per avançar cap a la gestió pública de l’aigua a la ciutat i acaba de fer un pas més en aquest sentit amb l’encàrrec a l’empresa municipal Cicle de l’Aigua, SA (BCASA) dels treballs tècnics i jurídics necessaris per posar-se en marxa.
Per saber-ne més
Guia de contratació pública social Decidim la barcelona que volem
oficina energètica
Els punts d'assessorament energètic permeten evitar 150 talls de subministraments
Unes 800 persones han estat ateses i s’han detectat 150 avisos de tall de subministrament. És el balanç del primer mes de funcionament dels deu punts d’assessorament energètic, una eina posada en marxa el gener per resoldre dubtes sobre subministraments energètics i per contribuir a la detecció dels casos que corresponen a famílies vulnerables.
> Per saber-ne més
render Bofill
Nova cara per a 5 passatges de la Sagrada Família
Els passatges Ureña, Carsi, Bofill, Pau Hernández i León aviat canviaran de fisonomia transformant-se en plataformes úniques de prioritat invertida, es a dir, amb preferència per als vianants, i una nova il·luminació led.
> Per saber-ne més
carril bici
Obert l'enllaç dels carril bici de la travessera de Gràcia amb el passeig de Sant Joan
Ja s’ha posat en servei un nou tram de carril bici de doble sentit a la travessera de Gràcia entre el carrer d’Escorial i els carrers de Bailèn i Joan Blanques. Amb aquest tram es completa la primera actuació per implantar un eix ciclista que unirà la plaça de Francesc Macià amb l’avinguda de la Meridiana.
> Per saber-ne més
agent cívic d'esquenes
Un equip de sis agents cívics per millorar la convivència
Un nou equip de sis agents cívics està realitzant tasques de millora de la convivència i el civisme als espais públics del districte. Les seves principals funcions són les de promoure el civisme i la prevenció de conflictes, convertint-se en un agent de dinamització de bons usos a través de la conscienciació, i afavorint una actitud i comportaments cívics mitjançant la informació, l’advertència, i quan esdevé necessari, el requeriment.
> Per saber-ne més
món
Subvencions per al Programa de Cooperació per a la Justícia Global
Convocatòria de concurs públic per a la concessió de subvencions en el marc del “Programa de Cooperació per a la Justícia Global”, “Programa de Cooperació per a la Justícia Global a Ciutats Específiques” i “Programa d’Educació per a la Justícia Global”, tenint en compte les especificitats que els són pròpies i per a projectes que s’iniciïn l’any 2017.
> Per saber-ne més
banner Carnaval
És temps de Carnaval!
Ja ha tornat el rei de la disbauxa! Sa Majestat Carnestoltes ens convida a deixar volar la imaginació i la creativitat.. Disfressem-nos i participem a les rues de barri dissabte 25 de febrer!
Per saber-ne més
banner
Inauguració de l'exposició 'El Consell de les Dones de l’Eixample'
La celebració del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, comença enguany amb un acte molt especial per al districte de l’Eixample, la inauguració d’una exposició itinerant sobre el Consell de les Dones de l’Eixample, un espai de debat que va néixer l’any 1994 per donar veu a les entitats i grups que treballen per la igualtat i la no discriminació i contra la violència masclista des del districte.
Per saber-ne més
façana Clínic
Vine a conèixer les futures millores d'accés a l'Hospital Clínic pel carrer Villarroel
El Districte de l’Eixample us convoca a una reunió informativa per explicar les futures millores d’accés a l’Hospital Clínic per l’entrada principal del carrer Villarroel. La sessió serà dilluns 27 de febrer, a les 19 h, al Centre Cívic Urgell (c. Urgell, 147).
> Per saber-ne més
mans amb espai verd
Espais verds a la ciutat, per què són beneficiosos?
Envoltat de verd, ets més feliç? L'estudi europeu Phenotype, demostra que tenir espais verds a prop enforteix la nostra salut. Vine a conèixer els beneficis que ens aporta el verd urbà. Xerrada al Centre Cívic Urgell.
> Per saber-ne més
imatge futurista
Xerrada: La societat del 20150
Les desigualtats. Els valors dominants. Les religions. El paper de les dones...A càrrec d’Antoni Biarnès Mas, director del Col·legi de politòlegs i sociòlegs de Catalunya i coordinador del Fòrum d’entitats per a la reforma de l’administració.
> Per saber-ne més
Banc del temps
Les noves economies a l'Eixample
Aquest hivern, entre altres activitats, l’Aula Ambiental Sagrada Família busca una aproximació al coneixement de les noves economies que amb diverses formes ens proposen un model de consum crític, transformador, de proximitat i amb responsabilitat social i ambiental. Cal inscripció.
> Per saber-ne més
© Copyright: Ajuntament de Barcelona
D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les vostres dades personals resten incorporades al fitxer Serveis d’Informació i Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Barcelona, amb la finalitat de gestionar de forma multicanal el servei d’informació i l’atenció a les persones que contacten amb aquest Ajuntament i/o fan ús de serveis municipals, així com informar d’aquells serveis o actuacions municipals que, en base a les dades facilitades, es consideri que poden ser del seu interès. No es cediran dades a tercers excepte quan ho requereixi la pròpia tramitació o la persona usuària ho autoritzi expressament. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit al Registre General de l’Ajuntament: Pl Sant Jaume 1, 08002 Barcelona, indicant clarament en l’assumpte Exercici de dret LOPD.

Si vol donar-se de baixa d’aquest butlletí electrònic faci clic aquí
Aquest és un correu automàtic sense servei de resposta.
Si vols posar-te en contacte amb nosaltres, clica aquí
Vols saber més coses sobre l'Eixample?