Si no pot veure aquest missatge correctament, si us plau fes clic aquí
Ajuntament de Barcelona Divendres 29 de setembre de 2017
escola Eixample I-Model
Tres noves escoles i uns entorns escolars més segurs, novetats d'aquest curs escolar
El curs escolar a l'Eixample s'ha iniciat amb tres noves escoles del districte de l'Eixample construïdes en mòduls provisionals: Escola Eixample I, Escola Eixample II i Escola Cartagena, amb 7 grups de 25 alumnes. També s'han realitzat obres d'ampliació dels entorns escolars de les escoles Auró, Diputació i Maria Auxiliadora i l'institut Viladomat- per millorar la seguretat a l'entrada i sortida de l'escola. Ens ho explica la regidora del Districte, Montserrat Ballarín.
Per saber-ne més
render
Es liciten les obres pel nou interior d'illa de la Casa Macaya
L’Ajuntament de Barcelona ha convocat el concurs per licitar les obres del projecte d’urbanització i obertura del pati interior d’illa de la Casa Macaya. Es tracta d’una intervenció que permetrà obrir un nou espai públic singular de prop de 2.000 metres quadrats, que contribuirà també a crear una nova connectivitat urbana i permetrà la visió de la façana posterior de la Casa Macaya, un edifici modernista de Puig i Cadafalch.
Per saber-ne més
Pla de barris Habitatge - Rehabilitació
banner
El plenari de Districte s'ajorna al 16 d'octubre
El plenari del Consell de Districte de l'Eixample, previst en principi per al 3 d'octubre, s'ha ajornat al proper dilluns 16 d'octubre. La sessió tindrà lloc a les 19 h a la sala de plens de la seu del Districte. Properament publicarem l'ordre del dia a l'apartat d'Òrgans de Govern del web de Districte: ajuntament.barcelona.cat/eixample.
> Per saber-ne més
dibuix del futur parc
La transformació de les Glòries avança
La licitació de les obres dels dos túnels unidireccionals i independents per on circularà el trànsit de la Gran Via es durà a terme durant les pròximes setmanes. L'any 2018 començaran les obres dels dos túnels, que s'allargaran tres anys, i del parc central que ocuparà tota la plaça i que s'acabarà a principis del 2019.
> Per saber-ne més
instal·lació Respiranet
La contaminació atmosfèrica baixa un 17% a la cruïlla Tamarit-Borrelll el Dia sense Cotxes
Els valors detectats en aquest espai es van reduir un 17% respecte dels dies previs i ha estat un -67% inferior respecte de la cruïlla entre Gran Via i Comte d’Urgell, zona propera oberta a la circulació. La contaminació acústica també ha disminuït en un -3%, en relació als dies anteriors i en un -11% en comparació a Gran Via amb Urgell.
> Per saber-ne més
cartell a les papereres
Saps què es pot (i què no es pot) llençar a les papereres?
Fins al 6 d'octubre, els informadors ambientals de l'Ajuntament senyalitzaran un total de 1.500 papereres on es detecten incidències, amb l'objectiu de posar l'atenció sobre aquests elements del mobiliari urbà i promoure'n un ús adequat.
> Per saber-ne més
taller Barcelona Activa
Nou protocol per un mercat laboral més digne
Es fixen un mínim de sis mesos de contracte i un salari superior als 1.000 euros en les ofertes de feina gestionades a través dels serveis d’intermediació laboral de Barcelona Activa així com a les ofertes publicades al web Barcelona Treball.
> Per saber-ne més
dibuix Azagra
La Model, nou escenari per la Festa Major de l'Esquerra
Des del divendres 29 de setembre i fins el 8 d’octubre, s’han programat tot un seguit d’actes per celebrar els dies grans del barri que aquest any tenen un nou escenari molt especial, La Model. El famós dibuixant Azagra ha estat l'encarregat de crear la imatge de la Festa d'enguany.
Per saber-ne més
banner
L'Estació Escènika, el festival de teatre jove del Fort Pienc
Amb l’objectiu de donar veu als joves creadors, neix el festival L’Estació Escènika. Es tracta d’una proposta d’arts escèniques que combinarà la posada en escena i concurs de sis peces de petit format, tallers gratuïts i l’actuació de DJ. Serà el dissabte 30 de setembre, des de les 18 a les 02 h al Parc de l’Estació del Nord.
Per saber-ne més
foto en b/n
Sentir la vida
Retrospectiva del fotògraf navarrès Mario Gómez amb un recull d’imatges en blanc i negre que il·lustren la seva visió i passió per la fotografia durant quatre dècades. A l'Espai de Fotografia Francesc Català-Roca (c. Llança, 21).
> Per saber-ne més
dibuix cartell
Festa infantil als jardins de Jaume Perich
Taller de pintura i dibuix, degustació de crispetes saludables, contes en anglès, pintacares i sortejos. L'interior d'illa Jaume Percih (Gran Via, 657) acollirà una gran festa infantil la tarda del dissabte 30 de setembre. Organitza: Coreixample.
> Per saber-ne més
ballarí
El festival HOP porta les danses urbanes a La Casa Elizalde
El Festival HOP és una de les grans cites barcelonines amb les danses urbanes, del qual podrem fer un tast el 4 d'octubre a La Casa Elizalde amb l'espectacle 'HOP Duets Elizalde'
> Per saber-ne més
Pau Figueres
Pau Figueres en concert
Concert del guitarrista Pau Figueres en el marc de la Festa Major de l'Esquerra de l'Eixample. Al Centre Cívic Golferichs, dimecres 4 d'octubre. Cal fer reserva prèvia d'entrades.
> Per saber-ne més
cartell
Exposició. Abans tot això eren fàbriques
En el marc del projecte de recuperació de la memòria històrica Retalls del Passat, la Biblioteca Sagrada Família-Josep M. Ainaud de Lasarte presenta l’exposició fotogràfica Abans tot això eren fàbriques.
> Per saber-ne més
© Copyright: Ajuntament de Barcelona
D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les vostres dades personals resten incorporades al fitxer Serveis d’Informació i Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Barcelona, amb la finalitat de gestionar de forma multicanal el servei d’informació i l’atenció a les persones que contacten amb aquest Ajuntament i/o fan ús de serveis municipals, així com informar d’aquells serveis o actuacions municipals que, en base a les dades facilitades, es consideri que poden ser del seu interès. No es cediran dades a tercers excepte quan ho requereixi la pròpia tramitació o la persona usuària ho autoritzi expressament. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit al Registre General de l’Ajuntament: Pl Sant Jaume 1, 08002 Barcelona, indicant clarament en l’assumpte Exercici de dret LOPD.

Si vol donar-se de baixa d’aquest butlletí electrònic faci clic aquí
Aquest és un correu automàtic sense servei de resposta.
Si vols posar-te en contacte amb nosaltres, clica aquí
Vols saber més coses sobre l'Eixample?