Si no pot veure aquest missatge correctament, si us plau fes clic aquí
Ajuntament de Barcelona Dijous 23 de març de 2017
baner CB Safa
Nou Consell de Barri de la Sagrada Família
Dilluns 27 de març tindrà lloc el Consell de Barri de la Sagrada Família. En aquesta ocasió no es farà al centre cívic del barri, sinó al menjador de l’escola Tabor (c. Cartagena, 231). Els dos punts de l'ordre del dia són el mapa escolar i el turisme al barri.
Per saber-ne més
render ateneu
La Sagrada Família tindrà el seu reivindicat Ateneu
El veïnat de la Sagrada Família fa anys que reivindica un equipament per a la trobada i l’activitat associativa. La plataforma ciutadana Grup Ateneu Barri treballa en un procés obert per definir la gestió de l’espai, que està situat al carrer de Nàpols i que té 1.350 metres quadrats. Les activitats plantejades serviran per fer créixer i consolidar el teixit associatiu del barri.
Per saber-ne més
Guia de contratació pública social Decidim la barcelona que volem
Model
Avancen els tràmits per traslladar les presons Model i de la Trinitat Vella
Aprovada inicialment la requalificació per dotar d’ús penitenciari els dos solars de la Zona Franca que l’Ajuntament cedirà a la Generalitat perquè hi construeixi dos centres penitenciaris. L’edificació d’aquests centres possibilitarà el trasllat de les presons Model i de la Trinitat Vella.
> Per saber-ne més
bosses de shopping
L'Ajuntament va invertir més de 58.000 € per a projectes de comerç a l'Eixample
Els projectes s’han centrat en dinamització dels barris en zones afectades per obres de llarga durada, zones properes a centres comercials, àrees amb baixa densitat comercial o aquelles on durant els últims anys hi ha hagut una disminució clara del comerç de proximitat, entre altres casuístiques. A tota la ciutat es van invertir 467.000 euros al llarg de 2016.
> Per saber-ne més
bombardejos espelmes al carrer
Homenatge de Sant Antoni a les víctimes dels bombardejos del 38
Sant Antoni va recordar divendres 17 de març els bombardejos que es van produir sobre el barri durant el mes de març de 1938 per l’aviació italiana a les ordres de Franco. L’homenatge va començar amb una xerrada de Dory Sontheimer a l’Espai Veïnal de Calàbria 66, on va presentar els seus llibres ‘Las siete cajas’ i ‘La octava caja’, que narren el tràgic destí de la seva família jueva durant la II Guerra Mundial. L’acte va ser organitzat per la Taula de Memòria Històrica de Sant Antoni.
> Per saber-ne més
alcaldes
Set municipis de l'àrea metropolitana s'uneixen per defensar la gestió pública de l'aigua
Barcelona, Badalona, Cerdanyola del Vallès, el Prat de Llobregat, Sabadell, Santa Coloma de Gramenet i Terrassa han fet front comú per optar per una gestió pública de l’aigua, que sigui transparent i participativa. Per aquest motiu han impulsat la creació d’una xarxa de municipis compromesos amb la gestió pública d’aquest bé comú.
> Per saber-ne més
baner
Diada de l'Educació pública el 24 i 25 de març
La xarxa d’AMPA de l’Esquerra de l’Eixample i Sant Antoni i les associacions de veïns dels dos barris han organitzat una festa de reivindicació de l’educació pública els proper 24 i 25 de març, amb l’objectiu de compartir entre tots els membres de la comunitat educativa i els veïns i veïnes de l’Esquerra i Sant Antoni la importància d’una escola viva, alegre, diversa, catalana, coeducadora, inclusiva i sobretot pública.
Per saber-ne més
dibuix sant pau urban sketchers
Gaudí Shopping se suma al Perspective Playground del Recinte de Sant Pau
Fins al 5 d’abril el Recinte Modernista de Sant Pau acull a les seves instal·lacions l’exposició d’art modern i fotografia Olympus Perspective Playground. Coincidint amb l’esdeveniment, Gaudí Shopping mostra també una selecció dels millors dibuixos històrics de la Sagrada Família de 40 “sketchers” i ha organitzat el concurs Gastrofoto 2017.
Per saber-ne més
banner
1r Concurs Fotogràfic de l'Esquerra de l'Eixample
L’Eix Comercial Nou Eixample convoca el 1r Concurs Fotogràfic de l’Esquerra de l’Eixample, amb l’objectiu de donar a conèixer la vida social, cultural, arquitectònica i el teixit comercial del barri. El termini de presentació de les fotografies és el 31 de maig de 2017.
> Per saber-ne més
piano al metro
L’estació de Diagonal acull un piano de mitja cua amb motiu del concurs Maria Canals
Estudiants del Conservatori Superior de Música del Liceu, alumnes d’escoles de música, de cant i corals amenitzaran els trajectes dels usuaris del metro des del 24 de març al 6 d’abril.
> Per saber-ne més
foto Jordi Comas
[Re]velats. Fotografies de Jordi Comas
A través de fotografies de gran format ens endinsarem en el subtil i gradual procés de revelat del paisatge, on la climatologia amaga i descobreix els diversos racons del territori, introduint a l’obra el caràcter fortuït i contingent propi de la fotografia.
> Per saber-ne més
companyia Xip xap
Els músics de Bremen en titelles
Quatre companys que veuen que el seu futur com a animals domèstics comença a estar en perill, es troben i decideixen fer un grup musical i anar cap a Bremen a triomfar. Una història d’amistat i col·laboració basada en el conte clàssic dels germans Grimm.
> Per saber-ne més
Gafieira Miúda
A tot jazz amb Gafieira Miúda
El grup de samba Gafieira Miúda es presenta, en aquesta ocasió en formació de quintet, amb un recull de músiques que transporta l'espectador a les sales de ball de Rio de Janeiro.
> Per saber-ne més
© Copyright: Ajuntament de Barcelona
D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les vostres dades personals resten incorporades al fitxer Serveis d’Informació i Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Barcelona, amb la finalitat de gestionar de forma multicanal el servei d’informació i l’atenció a les persones que contacten amb aquest Ajuntament i/o fan ús de serveis municipals, així com informar d’aquells serveis o actuacions municipals que, en base a les dades facilitades, es consideri que poden ser del seu interès. No es cediran dades a tercers excepte quan ho requereixi la pròpia tramitació o la persona usuària ho autoritzi expressament. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit al Registre General de l’Ajuntament: Pl Sant Jaume 1, 08002 Barcelona, indicant clarament en l’assumpte Exercici de dret LOPD.

Si vol donar-se de baixa d’aquest butlletí electrònic faci clic aquí
Aquest és un correu automàtic sense servei de resposta.
Si vols posar-te en contacte amb nosaltres, clica aquí
Vols saber més coses sobre l'Eixample?