Si no pot veure aquest missatge correctament, si us plau faci clic aquí
imagen_producto
imagen_producto imagen_producto imagen_producto imagen_producto
Dilluns 14 de setembre de 2020
logo
logo
Mesures de prevenció i espais municipals addicionals per al nou curs escolar

El 14 de setembre comença el curs escolar 2020-2021 amb un nou protocol per a la detecció i el control de casos positius de covid-19, material de protecció als centres i el reforç del servei de neteja. A més, 161 escoles i instituts de la ciutat ja han demanat poder utilitzar un dels 233 espais municipals oferts per facilitar l’aplicació de les mesures de prevenció.

Vull saber-ne més
logo
Audiència pública del Districte dijous 17 de setembre

La sessió se celebrarà a la sala de plens del Districte amb absència de públic. Es podrà seguir a través de videoconferència al canal de Youtube. Per intervenir en directe cal fer una reserva de plaça. Les preguntes s'han de registrar en un full d'intervanció.

Vull saber-ne més
Notícies
imagen_producto
Reforç del transport públic amb l’inici del curs

El reforç del servei de metro permetrà satisfer l’increment de la demanda, que va ser d’un 40% la setmana del 31 d’agost, respecte a la quinzena anterior i que ha tornat a créixer un 10% aquesta setmana.

imagen_producto
Les sancions als vehicles no aptes per circular per la ZBE s’aplicaran a partir del 15 de setembre

Amb l’emergència sanitària per la covid-19 es va ajornar l’inici del règim sancionador als vehicles que no siguin aptes per circular per la ZBE en els horaris establerts. Les infraccions se sancionaran amb multes a partir de 100 euros, i poden incrementar-se en un 30% en cas de reiteració.

imagen_producto
Decàleg de Barcelona pel dret a l’habitatge

Davant l’emergència habitacional agreujada per la crisi de la covid-19, l’Ajuntament i una trentena d’entitats de la ciutat presenten un document que marca les línies estratègiques per garantir l’accés a un habitatge digne i assequible.

imagen_producto
Els centres cívics inicien les inscripcions a cursos i tallers de tardor

Els centres cívics estrenen nou curs amb centenar de tallers de diverses modalitats: cursos presencials, tallers exclusivament en línia o alguns que barregen l’assistència al centre amb l’aprenentatge des de casa. 

imagen_producto
Els dispositius d’allotjament d’emergència atenen més de mil tres-centes persones durant la pandèmia

Encara es mantenen oberts i es consolidaran més enllà de la pandèmia els centres específics per a dones, joves i persones amb addiccions.

imagen_producto
Disminució dels delictes durant els mesos de juliol i agost

Els delictes a la ciutat s’han reduït gairebé a la meitat: s’ha passat dels 41.394 fets delictius comesos durant l’estiu del 2019 als 24.400 d’aquest estiu.

Instagram
imagen_producto
Acte de la Diada al Fossat del Mercat de Sant Antoni

El Fossat del Mercat de Sant Antoni va acollir dimecres 9 de setembre l'acte institucional de la Diada organitzat pel Consell de Districte de l'Eixample, presentat pel músic i escriptor Martí Salas (a la imatge).


#igerseixample
Fes-te'n seguidor
Agenda
logo
La quarta edició del Tangent canvia les nits d’estiu pels vespres de tardor
Entre el 16 de setembre i el 12 de novembre es desenvoluparan un total de 16 espectacles de teatre, música, dansa i circ,

És hora de retrobar-nos amb la cultura. La quarta edició del festival cultural Tangent del Districte de l’Eixample canvia de dates adaptada a les circumstàncies generades per la pandèmia de la covid-19. Les nits d’estiu donen pas als vespres de tardor i algunes matinals d’espectacles més familiars.

logo
Vine a moure el parc!
El primer espectacle serà una sessió de poesia en família: Qui no sap riure no sap somriure (18 de setembre)

Aquest setembre torna la programació cultural i jocs familiars al parc de Joan Miró, que també inclou durant el mes d’octubre alguns dels actes de Festa Major de l’Esquerra de l’Eixample.

imagen_producto
Llegim al pati
17, 22, 29 de setembre i 1 d'octubre
Pati de la bib. Sofia Barat i a la Torre de les Aigües
imagen_producto
Wolf Children, del Barcelona Districte Cultural
Dimecres 16 de setembre · 18 h
Centre Cívic Cotxeres Borrell
imagen_producto
Tens suggeriments? Ens agradaria conèixer la teva opinió
Parla amb nosaltres >
Mercè ZBE