Si no pots veure aquest missatge correctament, si us plau fes clic aquí.
Logo Ajuntament de Barcelona
Twitter Facebook
4/05/2020
Programes de Memòria
MEDALLES D'OR AL MÈRIT CÍVIC A L'AMICAL DE RAVENSBRÜCK I A L'AMICAL DE MAUTHAUSEN I ALTRES CAMPS
NAME IMG

En el marc de les activitats del 75è. aniversari de l'alliberament dels camps de concentració nazis,que impulsa la Regidoria de Memòria Democràtica, el plenari del Consell Municipal del passat dimecres va atorgar les Medalles d'Or al mèrit cívic a l'Amical de Ravensbrück i a l'Amical de Mauthausen i altres camps.

També en la mateixa línia, s'ha llegit una Declaració Institucional que recull l’adhesió de l’Ajuntament de Barcelona a la “Xarxa de Memòria i Prevenció del Feixisme. Mai més” i la participació del consistori en tasques de sensibilització, divulgació i prevenció del feixisme, i amb la recerca històrica dels deportats i deportades de Barcelona. 

Llegir més

D’acord a la normativa vigent de protecció de dades us informem que les vostres dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona amb la finalitat de Gestionar la tramesa d'informació regular sobre l'activitat municipal, legitimada d’acord amb el vostre consentiment, de la que podeu trobar tota la informació a l’enllaç: tractament 0162 – Gestió d’informació regular sobre l’activitat municipal.

Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers i seran eliminades un cop complertes les obligacions legals derivades de la gestió sol•licitada. Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets establerts per la normativa de protecció de dades.

Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i protecció de dades a: http://ajuntament.barcelona.cat/protecciodades

Aquest servei és part del Butlletí de Barcelona de l’Ajuntament de Barcelona.
Si voleu donar-vos de baixa d’aquest butlletí electrònic feu clic aquí.

Podeu contactar amb el servei a través de la bústia.