Si no pot veure aquest missatge correctament, si us plau fes clic aquì
Ajuntament de Barcelona 6 D'ABRIL DE 2017
Sessions informatives
Sessions informatives dels projectes
Ja estan obertes les inscripcions a les sessions informatives de principis de maig sobre els vostres projectes anuals i triennals. Descobriu-ne els canvis i les millores.
Per saber-ne més
Acte cloenda 2016
Obrim les inscripcions per a l'acte de cloenda
No us perdeu l’acte de cloenda del 13 de juny en el que estrenarem plegats la cançó de les Escoles + Sostenibles, ja us podeu inscriure!
Per saber-ne més
Formació Calendari
Fem Xarxing 2016
Torna el Fem Xarxing!
El proper 5 de maig al Born Centre Cultural tindrà lloc el Fem Xarxing, una jornada que brinda l'oportunitat de fer networking entre les organitzacions membres de la xarxa Barcelona + Sostenible. Tots els centres hi esteu convidats!
> Per saber-ne més
Hotel d'abelles
Les abelles, en perill d’extinció
Diverses escoles de la xarxa construeixen hotels d’abelles per afavorir-ne la seva presència.
Per saber-ne més
Coral Regí a l'Esmorzar B+S Resiliència
L’escola Virolai a l’Esmorzar B+S
El passat 24 de març prop de 40 persones van participar a l’Esmorzar B+S en el qual Coral Regí, directora de l’Escola Virolai, va presentar la seva experiència sobre resiliència en la vessant emocional.
Per saber-ne més
Planta del viver
I ara... què fem amb les plantes?
Més de 250 centres han recollit prop de 8.300 plantes per als seus patis. Us presentem alguns consells per a trasplantar-les, gestionar el jardí i aprofitar-les com a context d'aprenentatge.
Per saber-ne més
Caçadors de sons
Sensibilització envers el soroll
S’acosta el 26 d’abril, Dia Internacional de Sensibilització Envers el Soroll. Consulteu les diverses activitats que s’organitzen a la ciutat i els recursos que podeu demanar al Servei de Documentació.
Per saber-ne més
Mapa Barcelona + Sostenible
Us invitem...
...a fer un cop d’ull als voluntariats ambientals per aquest estiu, a veure el vídeo del Mapa Barcelona + Sostenible, a visitar un web de càlcul de la petjada hídrica i a consultar les activitats dels equipaments d’educació ambiental de la ciutat.
> Per saber-ne més
© Copyright: Ajuntament de Barcelona
El butlletí electrònic Notícies s'envia a tots els centres educatius signants del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat – Escoles + Sostenibles. Us agrairem que en feu difusió interna dins el vostre centre. Recordeu que ens podeu enviar resums i imatges de les vostres propostes i activitats perquè surtin publicades als propers butlletins.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades personals s'incorporaran al fitxer «Participació Ciutadana» de l'Ajuntament de Barcelona, amb la finalitat de gestionar la comunicació de l’Ens i altres tràmits. Les seves dades no seran cedides a tercers. Vostè consent expressament  el tractament de les seves dades per la finalitat indicada. Podeu exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit al Registre General de l'Ajuntament: Pl. Sant Jaume, 2, 08002 Barcelona, indicant clarament en l'assumpte Exercici de Dret LOPD.

Si vol donar-se de baixa d’aquest butlletí electrònic faci clic aquí
Aquest és un correu automàtic sense servei de resposta.
Si vols posar-te en contacte amb nosaltres, clica aquí
Vols saber més coses sobre Escoles + Sostenibles?