Si no pot veure aquest missatge correctament, si us plau fes clic aquí
Ajuntament de Barcelona Divendres 19 de maig de 2017
dibuix mercat
Trobada per explicar com avancen les obres del Mercat de Sant Antoni
El proper dimecres 24 de maig, a les 19 h, el Districte de l'Eixample ha convocat a les entitats i el veïnat de Sant Antoni a una trobada davant el mercat municipal per conèixer els resultats del procés participatiu del Mercat de Sant Antoni i l'estat de les obres.
Per saber-ne més
render Germanetes
Finançament europeu per als pisos de lloguer social de Germanetes i les Glòries
El Banc Europeu d’Inversions (BEI) finançarà el 50% de la construcció de prop de 2.200 habitatges de lloguer públic, previstos dins del Pla pel dret a l'habitatge 2016-2025. Entre les properes promocions hi ha els 82 pisos de lloguer social previstos a Germanetes i els 250 de la plaça de les Glòries.
Per saber-ne més
banner audiencia
Audiència pública dijous 1 de juny
Dijous 1 de juny tindrà lloc la tercera audiència pública de l'any, que en aquesta ocasió se celebrarà a la sala de plens de la seu del Districte de l'Eixample (c. Aragó, 311 1a planta). La sessió serà retransmesa en directe al canal de Youtube de l'Ajuntament i en aquest mateix web.
Per saber-ne més
Guia de contratació pública social Decidim la barcelona que volem
sense sostre
El recompte de sensellarisme registra 210 persones que dormen al carrer a l'Eixample
Els 998 voluntaris i voluntàries que han participat en el recompte anual de persones sense llar que organitza la Xarxa d'Atenció a Persones Sense Llar han comptat 1.026 persones dormint al carrer a tota la ciutat, de les quals 210 es concentren a l'Eixample.
> Per saber-ne més
infografia verd als parcs i balcons
Més verd per fer una ciutat més saludable
Barcelona vol augmentar en 1m² de verd per cada habitant en l’horitzó del 2030. Aquesta xifra equival a 160 hectàrees de nous espais verds. Per aconseguir-ho, l’Ajuntament ha definit el “Programa d’Impuls a la Infraestructura Verda Urbana”,
> Per saber-ne més
banner obert al futur
Obert al futur, càpsules formatives de comerç
Totes les càpsules formatives són gratuïtes, de tres hores de durada, adaptades a l’horari comercial i impartides a l’Eixample, a la pròpia seu del Districte i altres equipaments de proximitat. Per qualsevol consulta o si vols que t'avisem quan s'ampliï l'oferta formativa, truca'ns al 93 291 77 77
> Per saber-ne més
logo
La nit del 20 de maig, ruta museística de l'Eixample a Gràcia
La Nit dels Museus s'ha convertit en una cita habitual. El dissabte 20 de maig els museus obriran les portes en horari nocturn (de set de la tarda a una de la matinada) perquè els visitants puguin entrar-hi de franc. Un total de 87 espais participaran en aquesta celebració cultural.
Per saber-ne més
banner setmana arquitectura
Ruta en bici pels interiors d'illa de l'Eixample a la Setmana de l'Arquitectura
Del 20 al 26 de maig, la Setmana d’Arquitectura 2017 convertirà la ciutat en l’epicentre d’un ventall ampli d’esdeveniments relacionats amb el món de l’arquitectura. Des de la biblioteca de Sant Antoni sortiran dues rutes en bici i a la de Fort Pienc es farà una xerrada que girarà entorn del llibre ‘Les ciutats invisibles‘.
Per saber-ne més
imatge sortim al carrer
Sortim a jugar a la plaça Sagrada Família amb els casals infantils
"Sortim al carrer!" divendres 19 de maig amb els casals infantils municipals. Trobareu un espai de jocs i tallers adreçat a infants de 4 a 12 anys i les seves famílies. A les 18.30 h espectacle de màgia "Clàssic" a càrrec del mag Fèlix Brunet.
> Per saber-ne més
imatge festival
DocsBarcelona
Per celebrar el seu 20è aniversari es dobla la durada del festival. Algunes de les seus són els Aribau Multicines i l’Aribau Club, l’Antiga Fàbrica Estrella Damm i la Llibreria Altaïr.
> Per saber-ne més
cicloturisme
Famílies en bici
Jornada familiar dedicada al cicloturisme en família a l'arbreda del parc de Joan Miró. Aprendrem a construir cistelles de bicicleta amb material reciclat i gaudirem d'una gimcana d'habilitats en bicicleta per a nens/es de 7 a 12 anys.
> Per saber-ne més
rostre arts plàstiques
IV Mostra d'Art Jove de l'Eixample: 'Mirades'
Els i les alumnes de Batxillerat d’arts plàstiques de l’IES Poeta Maragall i l’Escola Pia Nostra Senyora comissarien aquesta exposició conjunta on trobareu els treballs més destacats d’aquest curs escolar.
> Per saber-ne més
© Copyright: Ajuntament de Barcelona
D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les vostres dades personals resten incorporades al fitxer Serveis d’Informació i Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Barcelona, amb la finalitat de gestionar de forma multicanal el servei d’informació i l’atenció a les persones que contacten amb aquest Ajuntament i/o fan ús de serveis municipals, així com informar d’aquells serveis o actuacions municipals que, en base a les dades facilitades, es consideri que poden ser del seu interès. No es cediran dades a tercers excepte quan ho requereixi la pròpia tramitació o la persona usuària ho autoritzi expressament. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit al Registre General de l’Ajuntament: Pl Sant Jaume 1, 08002 Barcelona, indicant clarament en l’assumpte Exercici de dret LOPD.

Si vol donar-se de baixa d’aquest butlletí electrònic faci clic aquí
Aquest és un correu automàtic sense servei de resposta.
Si vols posar-te en contacte amb nosaltres, clica aquí
Vols saber més coses sobre l'Eixample?