Si no pot veure aquest missatge correctament, si us plau fes clic aquí
Ajuntament de Barcelona
imatge
Plenari del Consell de Districte dimarts 2 de maig
L’ordre del dia complet es pot consultar a l’apartat d’Òrgans de Govern del web ajuntament.barcelona.cat/eixample. La sessió es podrà veure també en directe a través d’aquesta mateixa pàgina web i al canal de Youtube de l’Ayuntament de Barcelona.
Per saber-ne més
banner
Audiència pública sobre les obres del túnel de les Glòries
L'Ajuntament de Barcelona convoca a la ciutadania el proper dimecres 3 de maig a les 19.30 hores al Campus del Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra, al carrer de Roc Boronat 138. L’Audiència pública exposarà l’estat de la construcció dels túnels viaris després de l’auditoria realitzada a les obres.
Per saber-ne més
Guia de contratació pública social Decidim la barcelona que volem
mapa xarxa bus
El nou mapa de la xarxa de bus de Barcelona tindrà 97 línies
El procés de desplegament de la nova xarxa de bus culminarà durant el proper any i mig amb la introducció de 12 noves línies d’altes prestacions. Amb aquestes línies, la xarxa definitiva del servei de bus de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) inclourà un total de 97 línies, 28 de les quals seran d’altes prestacions, 43 seran convencionals i 26 de proximitat i de bus de barri.
> Per saber-ne més
Glòries
BIMSA acorda resoldre el contracte de les Glòries i convocar un concurs nou
El Consell d’Administració de BIMSA ha acordat resoldre el contracte amb les empreses constructores del túnel de la plaça de les Glòries per convocar una nova licitació del projecte amb l’objectiu que les obres es puguin reemprendre d’aquí a uns vuit mesos. Actualment hi ha un retard en les obres imputable al contractista que fa inviable acabar-les en el termini previst.
> Per saber-ne més
neteja
Acreditat el frau d'FCC en el servei de neteja i recollida de residus
L’expedient informatiu per investigar el possible frau ha conclòs que l’empresa Fomento de Construcciones y Contratas (FCC) va alterar el preu del contracte de neteja de l’espai públic i recollida de residus a Barcelona. La investigació ha acreditat serveis no prestats o prestats amb menys treballadors a Gràcia i l’Eixample.
> Per saber-ne més
castellers
Traca final de la Festa Major de la Sagrada Família!
El barri de la Sagrada Família celebra els darrers dies de festa major amb un programa farcit de tradició i una trentena d’activitats per a tots els gustos. Ball de rams, ballada de sardana, pícnic electrònic i jornada castellera són algunes de les activitats.
Per saber-ne més
render interior
Portes obertes a l'espai del futur Ateneu de la Sagrada Família
Un nou espai cultural ha començat a caminar al barri. Dissabte 29 d'abril, de 10 a 13 h, l'espai on s'ubicarà el futur Ateneu del barri obrirà les portes perquè els veïns i veïnes de la Sagrada Família puguin conèixer les instal·lacions i manifestar el seva opinió sobre el paper que ha de jugar el nou centre en la vida social i i cultural del barri.
Per saber-ne més
50/50
El barri de la Sagrada Família diu NO és NO a les agressions masclistes!
Enguany la Festa Major del barri de la Sagrada Família compta amb un Protocol contra les agressions masclistes, que ha estat elaborat amb la col·laboració de nombroses entitats del barri.
Per saber-ne més
presentació Collboni
Barcelona Districte Cultural portarà les arts i la cultura als barris
La nova proposta cultural oferirà aquest any dues edicions (la primera, durant els mesos de maig i juny, i la segona, a l’octubre, al novembre i al desembre) i inclourà 20 propostes artístiques i 88 actuacions. El Centre Cívic Urgell és un dels primers 10 equipaments triats.
> Per saber-ne més
dues dones amb barret
Passejada amb Barret a la Rambla de Catalunya
Si t'agrada mirar i ser vist, tens una cita amb la Passejada amb barret diumenge 30 d'abril a la Rambla de Catalunya, de 12 a 14 h Una festa inspirada en l’Easter Parade de Nova York.
> Per saber-ne més
fira disc
Fira Internacional del Disc de Barcelona
De nou, els amants del vinil tenen una cita ineludible per remenar entre una gran oferta de discos, CD, llibres i marxandatge. Aquesta fira es celebra a la primavera (cap al maig) i a la tardor (cap a l'octubre).
> Per saber-ne més
foto petó dues dones
Golferichs acull Exhibit, mostra fotogràfica dels alumnes de Belles Arts de la UB
L’Espai de fotografia Francesc Català-Roca, en col·laboració amb el vicedeganat de cultura de la Universitat de Barcelona, exposa EXHIBIT 2017, la quarta mostra de projectes fotogràfics dels graduats en Belles Arts
> Per saber-ne més
dansa tropical
Dia Internacional de la Dansa davant de Cotxeres Borrell
Divendres 29 d’abril a les 18 h: exhibició oberta de diferents estils de ball amb la participació dels grups de tallers de dansa del Centre Cívic Cotxeres Borrell i d’altres col·lectius del barri. Acte a la cantonada del c. Viladomat amb Marqués de Campo Sagrado.
> Per saber-ne més
© Copyright: Ajuntament de Barcelona
D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les vostres dades personals resten incorporades al fitxer Serveis d’Informació i Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Barcelona, amb la finalitat de gestionar de forma multicanal el servei d’informació i l’atenció a les persones que contacten amb aquest Ajuntament i/o fan ús de serveis municipals, així com informar d’aquells serveis o actuacions municipals que, en base a les dades facilitades, es consideri que poden ser del seu interès. No es cediran dades a tercers excepte quan ho requereixi la pròpia tramitació o la persona usuària ho autoritzi expressament. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit al Registre General de l’Ajuntament: Pl Sant Jaume 1, 08002 Barcelona, indicant clarament en l’assumpte Exercici de dret LOPD.

Si vol donar-se de baixa d’aquest butlletí electrònic faci clic aquí
Aquest és un correu automàtic sense servei de resposta.
Si vols posar-te en contacte amb nosaltres, clica aquí
Vols saber més coses sobre l'Eixample?