Si no pots veure aquest missatge correctament, si us plau fes clic aquí
facebook twitter
header
header
Ofrena floral en homenatge a Lluís Companys
El Consell Municipal del Districte de l’Eixample convida a tots els barcelonins i barcelonines a l'ofrena floral amb motiu de la commemoració de l’afusellament fa 78 anys del president de la Generalitat de Catalunya Lluís Companys.
calendari Dilluns 15 d'octubre
rellotge 13 h
mapa Passeig de Sant Joan amb la ronda de Sant Pere.
Saber-ne més
© Copyright: Ajuntament de Barcelona
D’acord amb la normativa de protecció de dades, us informem que les vostres dades personals es tracten a l’empara del fitxer-LOPD “056-Jornades, cursos i activitats informatives” de l’Ajuntament de Barcelona amb la finalitat de gestionar la tramesa de butlletins informatius, legitimada en base al vostre consentiment. Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers.

Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets sobre les mateixes. Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i protecció de dades a www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades

Així mateix, en compliment de la Llei de serveis de la societat de la informació 34/2002, d’11 de juliol, us indiquem que en informar el camp correu electrònic ens autoritzeu a emprar aquest mitjà per la realització de comunicacions directament relacionades amb la finalitat indicada.
Si vols donar-te de baixa d’aquest butlletí electrònic fes clic aquí
Aquest és un correu automàtic sense servei de resposta.
Si vols posar-te en contacte amb nosaltres, clica aquí
Vols saber més coses sobre Districte de l’Eixample?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -