Si no pot veure aquest missatge correctament, si us plau fes clic aquí
Ajuntament de Barcelona Divendres 10 de novembre de 2017
Sagrada Família
La preocupació pel turisme augmenta 7 punts entre els eixamplencs
El barri la Sagrada Família només és superat pel Gòtic en quant a preocupació pel turisme. El 34,5% dels enquestats ho veuen com el principal problema del barri, i el mateix opinen els veïns i veïnes de la Dreta de l’Eixample (23,4%) i de Sant Antoni (18,3%).
Per saber-ne més
banner audiència
Audiència pública del Districte dijous 16 de novembre
L'Audiència Pública del Districte tindrà lloc el 16 de novembre a les 19 h a la Sala de Plens del Districte (c. Aragó, 311 1a planta). Per demanar la paraula cal enviar un correu a: participacio_eixample@bcn.cat.
Per saber-ne més
gent gran al carrer
Reducció de les principals causes de mortalitat prematura a la ciutat
S'indica també una lleu reducció de les desigualtats de salut entre barris pel que fa a l'esperança de vida, i també es fa palès que la meitat de la població pateix nivells de soroll alts, una percepció que augmenta a l'Eixample i Ciutat Vella.
Per saber-ne més
mapa busos
El 13 de novembre s'estrena la nova línia D40
El 13 de novembre comencen a funcionar quatre noves línies de la Nova Xarxa de Bus. En aquesta nova fase es posen en marxa una línia diagonal (D40), que cobreix el trajecte de Plaça d’Espanya a Via Favència, i tres línies verticals (V5, V29 i V31).
Per saber-ne més
Pla de barris Nova xarxa bus
mapa zona afectada
Reurbanització dels carrers de l'entorn del Mercat de Sant Antoni
L'Ajuntament de Barcelona ha començat les obres de reurbanització dels carrers Comte Borrell i Tamarit entorn el Mercat de Sant Antoni. Els treballs redefiniran la funcionalitat dels carrers de l'entorn del Mercat, en el pla de Superilles de Barcelona, amb l'objectiu de prioritzar l'espai per al vianant i guanyar ús veïnal.
> Per saber-ne més
Mercat Ninot
Premi Comerç de Barcelona a l’Associació de Venedors del Mercat del Ninot
La 20a edició dels Premis Comerç de Barcelona ha reconegut com a millor iniciativa col.lectiva per a la dinamització d’un mercat municipal l'Associació de Venedors del Mercat del Ninot. També han estat premiats Soler Capella Carnissers, Etnia, Sephora, Cottet, El Colorao i L’Estoc.
> Per saber-ne més
carril bici
El carril bici del carrer de París ja arriba al carrer de Balmes
Es posa en marxa l'eix de carrils bici unidireccionals i complementaris París – Londres, que connecta amb els carrils bici verticals del carrer de Calàbria (bidireccional), Comte d’Urgell (bidireccional) i Enric Granados (bidireccional).
> Per saber-ne més
imatge campanya
Acció informativa als Casals de Gent Gran sobre la implantació Nova Xarxa de Bus
En els propers dies i fins el 25 de novembre l'Ajuntament de Barcelona duu a terme una campanya de comunicació per explicar la implantació de 4 noves línies de la Nova Xarxa de Bus, que es posaran en marxa el proper 13 de novembre i que comportaran uns canvis importants de mobilitat a la ciutat.
> Per saber-ne més
Obres Gran Via
Pavimentem la Gran Via entre Pau Claris i Bailèn
Continua la pavimentació dels laterals de la Gran Via de les Corts Catalanes. Del 16 al 19 de novembre, es duran a terme les obres de millora de l'asfalt dels laterals entre els carrers Pau Claris i Bailèn.
> Per saber-ne més
imatge sortida cursa
Cursa de la Dona
La Cursa de la Dona tornarà a omplir de rosa els carrers de l'Eixample. Més de 25.000 persones participaran en aquesta prova amb sortida a l’avinguda de la Reina Maria Cristina i arribada a l’avinguda de Rius i Taulet.
Per saber-ne més
bannes illes cultura
Consulta el microsite del programa d'espectacles Illes de Cultura
El cicle es vol fomentar els jardins ideats per Ildefons Cerdà com a espais model de convivència entre diferents usos i de caràcter intergeneracional. Aquest cap de setmana, actuació d'Eva Verde als jardins de Constança d'Aragó i de Ricky, el professor de tennis als jardins de Tete Montoliu i de l'Antiga Carretera d'Horta.
Per saber-ne més
banner Tapantoni
Tapantoni de tardor, la ruta gastronòmica del barri de Sant Antoni
Del 10 al 26 de novembre, se celebra la desena edició de Tapantoni, la ruta de tapes pel barri de Sant Antoni de Barcelona, organitzada per Sant Antoni Comerç (SAC).
> Per saber-ne més
banner renova
Intercanvia i renova la roba!
Del 2 de novembre al 3 de desembre torna el 'Renova la teva roba', una iniciativa per fomentar el consum conscient i responsable i la prevenció de residus. Es tracta d'una iniciativa promoguda per entitats, associacions i equipaments de la ciutat amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona
> Per saber-ne més
dibuix matinada
Marató filosòfic de matinada a la Casa Golferichs
La Casa Golferichs participa un any més al Barcelona Pensa, el festival de filosofia de la ciutat, que es converteix en bianual i aquest 2017 celebra una marató filosòfica. Les sessions golfes tindran lloc al centre cívic la matinada del dimecres al dijous 16 de novembre.
> Per saber-ne més
imatge festival
Mostra de Cinema Salut, Drets, Acció
El cicle inclou les projeccions als Cinemes Girona dels documentals 'La fiebre del oro', 'Footprint' i 'Nowhere to hide', així com un debat posterior en què directors, experts i testimonis aprofundiran en les temàtiques abordades.
> Per saber-ne més
Dudu Arnalot
Espectacle de clown a La Casa Elizalde
Un viatge poètic, entranyable i ple de situacions surrealistes amb el pallasso Dudu Arnalot a La Casa Elizalde. Una experiència en què la rialla ens acompanyarà en tot moment.
> Per saber-ne més
© Copyright: Ajuntament de Barcelona
D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les vostres dades personals resten incorporades al fitxer Serveis d’Informació i Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Barcelona, amb la finalitat de gestionar de forma multicanal el servei d’informació i l’atenció a les persones que contacten amb aquest Ajuntament i/o fan ús de serveis municipals, així com informar d’aquells serveis o actuacions municipals que, en base a les dades facilitades, es consideri que poden ser del seu interès. No es cediran dades a tercers excepte quan ho requereixi la pròpia tramitació o la persona usuària ho autoritzi expressament. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit al Registre General de l’Ajuntament: Pl Sant Jaume 1, 08002 Barcelona, indicant clarament en l’assumpte Exercici de dret LOPD.

Si vol donar-se de baixa d’aquest butlletí electrònic faci clic aquí
Aquest és un correu automàtic sense servei de resposta.
Si vols posar-te en contacte amb nosaltres, clica aquí
Vols saber més coses sobre l'Eixample?