Si no pot veure aquest missatge correctament, si us plau fes clic aquí
Ajuntament de Barcelona Dijous 26 d'octubre de 2017
pati Model
Com cauran els murs de la Model
L’antiga presó es convertirà en un pulmó obert a la ciutadania i, especialment, al veïnat de l’Esquerra de l’Eixample. La transformació de l’espai prioritzarà la creació de verd, habitatge públic a preu assequible i equipaments municipals de proximitat, i inclourà un espai anomenat la Model Espai Memorial.
Per saber-ne més
imatge nova xarxa bus
El 13 de novembre es posa en marxa la nova línia de bus D40
El 13 de novembre comencen a funcionar quatre noves línies de la Nova Xarxa de Bus. En aquesta nova fase es posen en marxa una línia diagonal (D40), que cobreix el trajecte de Plaça d’Espanya a Via Favència, i tres línies verticals (V5, V29 i V31).
Per saber-ne més
banner
Jornada de treball sobre les Superilles de Sant Antoni
Primera jornada oberta de les Superilles de Sant Antoni. Fem un espai públic més accessible, verd i pensat entre tots i totes. Avui dijous 26 d'octubre a les 18.30 h al Col·legi Salesià de Sant Josep (c. de Rocafort, 42).
Per saber-ne més
banner
Audiència pública del Districte dijous 2 de novembre
El Centre Cívic Fort Pienc acollirà dijous 2 de novembre, a les 19 h, la propera audiència pública del Districte de l'Eixample.
Per saber-ne més
Pla de barris Habitatge - Rehabilitació
operari retirant placa
Retirada de 177 plaques franquistes de l'Eixample
L'Eixample ja ha començat els treballs per retirar les plaques franquistes de l’antic Institut Públic de l’Habitatge de les façanes. La primera ha estat la de l'edifici de Rambla de Catalunya, 94.
> Per saber-ne més
0 a 3
Els casals infantils es transformen al matí en espais de suport familiar
Els quatre casals infantils del districte de l'Eixample han obert els espais De 0 a 3: infants en família. Les famílies hi trobaran un lloc on relacionar-se, jugar amb les criatures i socialitzar amb altres pares i mares en un entorn lúdic.
> Per saber-ne més
ajuts rehabilitació
Sessió informativa sobre els ajuts a la rehabilitació energètica
Experts en rehabilitació d'habitatge expliquen als districtes els ajuts en generació d'energia. Dijous 26 d’octubre a les 18.30 h, xerrada a la sala de plens del Districte de l'Eixample (c. Aragó, 311).
> Per saber-ne més
banner
Presentació del diagnòstic de salut comunitària a la Nova Esquerra
Presentem avui, 26 d'octubre, a les 17.30 h, les necessitats de salut comunitària detectades al barri de la Nova Esquerra de l'Eixample per definir prioritats d'actuació. La sessió informativa tindrà lloc al recinte de La Model (c. Entença, 155)
> Per saber-ne més
bossa pis gos
Ampolles i bosses per una ciutat més neta
L'Ajuntament de Barcelona realitza una nova acció de sensibilització i civisme adreçada als propietaris de gossos de la ciutat, en què es reparteixen 20.000 ampolles per netejar els orins i 10.000 paquets de bosses per recollir els excrements dels gossos.
> Per saber-ne més
© Copyright: Ajuntament de Barcelona
D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les vostres dades personals resten incorporades al fitxer Serveis d’Informació i Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Barcelona, amb la finalitat de gestionar de forma multicanal el servei d’informació i l’atenció a les persones que contacten amb aquest Ajuntament i/o fan ús de serveis municipals, així com informar d’aquells serveis o actuacions municipals que, en base a les dades facilitades, es consideri que poden ser del seu interès. No es cediran dades a tercers excepte quan ho requereixi la pròpia tramitació o la persona usuària ho autoritzi expressament. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit al Registre General de l’Ajuntament: Pl Sant Jaume 1, 08002 Barcelona, indicant clarament en l’assumpte Exercici de dret LOPD.

Si vol donar-se de baixa d’aquest butlletí electrònic faci clic aquí
Aquest és un correu automàtic sense servei de resposta.
Si vols posar-te en contacte amb nosaltres, clica aquí
Vols saber més coses sobre l'Eixample?