Si no pot veure aquest missatge correctament, si us plau fes clic aquí
Ajuntament de Barcelona Divendres 17 de febrer de 2017
regidora montse Ballarín
En estudi la compra de solars a l'Eixample per construir-hi equipaments públics
Respondre a la necessitat del districte en equipaments i habitatge públics i centres educatius. Aquest és l’objectiu pel qual se suspenen les llicències de deu solars privats repartits pels sis barris de l’Eixample per avaluar-ne la compra i destinar-los al veïnat.
Per saber-ne més
baner preinscripció
Comença la preinscripció pel curs escolar 2017 – 2018
El proper dilluns 6 de març tindran lloc dues sessions informatives per a les famílies amb infants nascuts el 2014 al Conservatori Municipal de Música (c. Bruc, 110-112), a les 16 i 18 h.
Per saber-ne més
promo
A què vols dedicar part del pressupost del Districte?
Del 8 al 26 de febrer els veïns i veïnes empadronats a l’Eixample poden decidir entre les 22 propostes validades per la comissió tècnica de la prova pilot dels Pressupostos Participatius de l’Eixample. En total es van recollir a la plataforma Decidim.barcelona 200 propostes, de les quals només 22 viables després d'una valoració tècnica i pressupostària.
Per saber-ne més
Guia de contratació pública social Decidim la barcelona que volem
informadors
Campanya a peu de carrer per millorar la neteja de l'espai públic
Cent informadors sensibilitzaran els veïns, els comerços i els turistes de la ciutat sobre com reduir la generació de residus i millorar la neteja dels carrers. La campanya s’inicia aquest mes de febrer i durarà fins al gener de l’any que ve.
> Per saber-ne més
segway
Primer pas per regular els vehicles de mobilitat personal
La regulació determinarà per quins espais poden circular els patinets elèctrics, les rodes elèctriques o els segways, entre altres, i estableix si s’ha de portar casc, si aquests vehicles han de tenir assegurança o amb quina edat mínima es poden conduir.
> Per saber-ne més
contenidor
La Guàrdia Urbana deté de nou el presumpte autor de la crema de contenidors a l’Eixample
El presumpte piròman, que té 37 anys, ja havia estat detingut fa unes setmanes pels mateixos fets, en aquella ocasió als districtes de l’Eixample, Gràcia i Horta-Guinardó
> Per saber-ne més
MweekBcn
La Mobile Week Barcelona s'estén a tots els districtes
Del 20 al 26 de febrer la Mobile Week BCN ofereix activitats gratuïtes en 60 equipaments de la ciutat. La setmana es dividirà en 3 activitats principals: 10 diàlegs, 10 rutes inspiradores i 10 creacions artístiques.
Per saber-ne més
cartell concurs
I Concurs de cartells per la Mostra d'Art Jove
Per participar cal fer un dibuix en din-A4 (mida full) digital o a mà, i lliurar-lo juntament amb el formulari de participació que trobareu a eixjove.cat/concurs_cartells. El cartell guanyador es convertirà en la imatge de la Mostra 2017 als fulletons i cartells que es distribuiran per tot el Districte i, a més, rebrà un premi de formació valorat en 250 €.
Per saber-ne més
Concurs de cartells de la Festa Major de Sagrada Família
La Coordinadora d’Entitats Sagrada Família convoca un concurs del disseny de cartell per a la Festa Major i la Festa de Tardor del barri de l’any 2017. El concurs es divideix en dues categories: infantil i juvenil (de 6 a 16 anys) i adults (a partir de 17 anys).El termini d’entrega és el 24 de febrer.
> Per saber-ne més
imatge futurista
Qui manarà al món al 2050?
Cicle de xerrades sobre les relacions entre els diferents països, el sorgiment de noves potències i nous conflictes. Quins seran els instruments de poder? Qui governarà el planeta? Al Centre Cívic Golferichs.
> Per saber-ne més
pintura
Mons imaginaris a Cotxeres Borrell
L'exposició presenta un treball d'investigació artística, a través d'un estil singular i definit, l'artista crea mons imaginaris on el moviment i el color prenen protagonisme, donant per resultat un atmosfera irreal.
> Per saber-ne més
mans
Conviure amb la fibromiàlgia, la fatiga crònica i la sensibilitat química
Xerrada al Centre Cívic Golferichs explicant què és la fibromialgia i els altres síndromes de sensibilització central , com canvia la vida i com es porta des de el punt de vista de diverses persones afectades.
> Per saber-ne més
© Copyright: Ajuntament de Barcelona
D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les vostres dades personals resten incorporades al fitxer Serveis d’Informació i Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Barcelona, amb la finalitat de gestionar de forma multicanal el servei d’informació i l’atenció a les persones que contacten amb aquest Ajuntament i/o fan ús de serveis municipals, així com informar d’aquells serveis o actuacions municipals que, en base a les dades facilitades, es consideri que poden ser del seu interès. No es cediran dades a tercers excepte quan ho requereixi la pròpia tramitació o la persona usuària ho autoritzi expressament. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit al Registre General de l’Ajuntament: Pl Sant Jaume 1, 08002 Barcelona, indicant clarament en l’assumpte Exercici de dret LOPD.

Si vol donar-se de baixa d’aquest butlletí electrònic faci clic aquí
Aquest és un correu automàtic sense servei de resposta.
Si vols posar-te en contacte amb nosaltres, clica aquí
Vols saber més coses sobre l'Eixample?