Si no pot veure aquest missatge correctament, si us plau faci clic aquí
imagen_producto
imagen_producto imagen_producto imagen_producto imagen_producto
Dilluns 14 de desembre de 2020
logo
logo
Acabada la primera promoció d’habitatge públic a l’Espai Germanetes de l'Esquerra de l'Eixample

La primera promoció de l’Espai Germanetes, a l’illa de l’Eixample delimitada pels carrers del Comte Borrell, Consell de Cent i Viladomat, ja està a punt. Es tracta de 35 habitatges, 30 dels quals són de lloguer social i la resta es destinaran a situacions especials i emergències provinents dels serveis socials. 

Vull saber-ne més
logo
Els antics cinemes Niza i Novedades es transformen en espais d'estada veïnals

Amb els nous jardins del Niza i del Novedades, l’Eixample guanya prop de 3.500m2 de nous espais d’ús ciutadà. Unes actuacions que són un pas més en la recuperació de l’esperit del pla Cerdà per esponjar la densa trama urbana de l’Eixample.

Vull saber-ne més
Notícies
imagen_producto
Mesures del primer tram de la nova desescalada

A partir del 14 de desembre, el confinament perimetral dels caps de setmana passa a ser comarcal, entre les 6.00 hores de divendres i les 6.00 hores de dilluns, i els centres comercials poden tornar a obrir, amb un aforament del 30% i controls d’accés.

imagen_producto
Acord per accelerar la connexió del tramvia per la Diagonal

L’entesa amb el grup municipal d’ERC permet tramitar de manera immediata els projectes d’urbanització de l’avinguda Diagonal i tanca el conveni amb l’Autoritat del Transport Metropolità sobre l’execució de les obres per unir el tramvia i la gestió pública de l’explotació de la xarxa tramviària.

imagen_producto
Nous elements urbans per a les terrasses i els entorns escolars

En marxa una prova pilot amb nous elements urbans per dinamitzar les ampliacions de les terrasses i els entorns escolars pacificats. L’actuació permet ajustar l’adaptació que s’ha fet de l’espai públic per fer front als reptes plantejats per la crisi sanitària de la covid-19.

imagen_producto
Consell de Barri de la Dreta dimecres 16 de desembre

Els punts de l'ordre del dia del Consell de Barri són: eleccions de les i els membres de la Comissió de Seguiment; eleccions de la vicepresidència del Consell de Barri; informacions rellevants del barri i el torn obert de paraules.

imagen_producto
Consell de Barri de la sagrada Família dijous 17 de desembre

Durant la sessió es parlarà de la renovació i aprovació de la Comissió de seguiment i de la vicepresidència, la ubicació de l’escola Gaia, la Superilla Barcelona i el projecte Protegim les escoles, o l'estat actual de la segona fase de l’acord Temple-Ajuntament.

imagen_producto
Requeriment a Airbnb per retirar un miler d’anuncis

Del total de 969 anuncis localitzats, 524 ofereixen pisos sencers sense llicència o amb llicència falsa. Més de la meitat dels anuncis fan referència a habitatges situats a Ciutat Vella (420) i a l’Eixample (273).

imagen_producto
Préstec de tauletes per a l’alumnat vulnerable

Amb l’objectiu de treballar per la igualtat d’oportunitats educatives, s’ha creat un banc de préstec de tauletes amb internet per a alumnat vulnerable que està confinat i que cursa estudis obligatoris i postobligatoris en centres públics i concertats de la ciutat.

imagen_producto
Participa en el recapte d'aliments de Sant Antoni

Del 14 al 20 de desembre, Sant Antoni torna a celebrar el Recapte d'Aliments del barri. En aquesta edició no hi haurà escudella solidària i el recapte d'aliments s'allargarà durant tota la setmana amb diferents punts de recollida.

Instagram
imagen_producto
Balcons de Barcelona torna a lluir!!

La façana mural de la plaça de la Hispanitat ha estat totalment restaurada, mesos després d'haver patit una greu vandalització. Entre els personatges famosos que treuen el cap als balcons hi ha Cristòfol Colom, Santiago Rusiñol, Margarida Xirgu, Carmen Amaya, Mercè Rodoreda, Antoni Gaudí i Pau Casals.


#igersbarcelona
Fes-te'n seguidor
Agenda
logo
Desembre cultural als hotels de Barcelona
Del 10 al 27 de desembre, 24 hotels de la ciutat oferiran una programació variada

Les formacions que actuaran al llarg d’aquests dies són locals i, en bona part, tenen la base en les escoles artístiques principals de la ciutat, com ara el Taller de Músics.

imagen_producto
48h Open House Barcelona fa deu anys
Fins al 31 de desembre
Espai Mercè Sala
imagen_producto
Nadal als Museus: Exposició "100 anys sent FEEC"
Fins al 14 d'abril de 2021
Palau Robert
imagen_producto
Tens suggeriments? Ens agradaria conèixer la teva opinió
Parla amb nosaltres >
banner1 banner2