Si no pot veure aquest missatge correctament, si us plau faci clic aquí
imagen_producto
imagen_producto imagen_producto imagen_producto imagen_producto
Divendres 18 de setembre de 2020
logo
logo
La pacificació dels entorns escolars i els canvis de mobilitat centren les preguntes de l'Audiència Eixample

En aquesta ocasió la sessió va ser semipresencial, amb l'assistència a la sala de plens únicament de part de l'equip de govern. El públic va poder intervenir per avançat registrant les seves preguntes a la plataforma Decidim.barcelona.

Vull saber-ne més
logo
A l'octubre s'iniciarà la pacificació dels entorns de 6 centres escolars del districte

Reduir la contaminació de l’aire i el soroll ambiental i disminuir l’accidentalitat a les zones d’entrada i sortida dels centres de la ciutat és la finalitat del programa municipal “Protegim les escoles”, que es desplegarà fins a un total de 200 centres escolars entre el 2020 i el 2023.

Vull saber-ne més
Notícies
imagen_producto
Els barris de l'Esquerra i Sant Antoni estrenen la línia de bus 141

Amb l'inici del curs escolar ha entrat en funcionament la nova línia 141 de TMB, que uneix els barris de Sant Antoni i l’Esquerra de l’Eixample amb la plaça de Francesc Macià. La línia fa un recorregut similar a l'antic bus 41.

imagen_producto
Setmana de la mobilitat a l'Eixample

Del 16 al 22 de setembre se celebra una nova edició d'aquesta setmana internacional, que enguany du com a lema “Per una mobilitat sense emissions”. Una de les activitats estrella és el Park(ing) Day divendres 18.

imagen_producto
Dos salons en un per adaptar l’economia i el mercat laboral a l’escenari postpandèmia

La doble trobada representarà la represa de l’activitat firal a la ciutat i té l’objectiu clar d’impulsar l’activitat econòmica i adaptar els negocis, el mercat laboral i el talent al nou escenari que ha sorgit amb la pandèmia.

imagen_producto
Nous ajuts a la rehabilitació per reactivar l’economia i fer front al canvi climàtic

La nova convocatòria de subvencions, a més de dignificar i millorar les condicions habitacionals del parc residencial de la ciutat, està concebuda per fer front a la crisi climàtica i reactivar l’economia local.

Instagram
imagen_producto
Comença el festival Tangent amb 'Peix', d'Hotel Iocandi

Aquesta setmana ha començat el Tangent. La Cia. Hotel Iocandi ha estrenat el festival cultural de l'Eixample amb l'obra 'Peix', al centre civic La Casa Elizalde. Segueix la programació a Twitter amb l'etiqueta #Tangent20.


#igerseixample #Tangent20
Fes-te'n seguidor
Agenda
logo
Celebrem la Mercè als parcs i interiors d'illa de l'Eixample
Aquest any, les arts de carrer s'estenen per tots els districtes amb el MAC Festival

Les celebracions s’estendran als dies 24, 26 i 27 de setembre, amb propostes que van de les arts de carrer a la dansa, el circ, la cultura popular i, en aquesta edició, fins i tot el teatre. Tot passarà més a prop de casa que en edicions anteriors de la festa.

logo
La quarta edició del Tangent canvia les nits d’estiu pels vespres de tardor
Entre el 16 de setembre i el 12 de novembre es desenvoluparan un total de 16 espectacles de teatre, música, dansa i circ,

La quarta edició del festival cultural Tangent del Districte de l’Eixample canvia de dates adaptada a les circumstàncies generades per la pandèmia de la covid-19. Les nits d’estiu donen pas als vespres de tardor i algunes matinals d’espectacles més familiars.

logo
L'Estació Escènika obre portes al centre cívic Fort Pienc
El festival consta de 6 peces de curta durada i petit format repartides en dos dies i dos espais.

La III Edició del Festival l’Estació Escènika traspassa en aquesta edició els límits del barri del Fort Pienc i col·labora per primera vegada amb el centre cívic Parc Sandaru de Sant Martí, que acollirà la meitat dels espectacles.

imagen_producto
Llegim al pati
17, 22, 29 de setembre i 1 d'octubre
Pati de la bib. Sofia Barat i a la Torre de les Aigües
imagen_producto
Vine a moure el parc!
Setembre i octubre
Parc de Joan Miró
imagen_producto
Tens suggeriments? Ens agradaria conèixer la teva opinió
Parla amb nosaltres >
Mercè ZBE